Η Καινούργιου όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για τα ομοφοβικά σχόλια αλλά ξέσπασε: Πέρασα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο
Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα μετά τον σάλο που ξέσπασε από τα ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια της ίδιας και των συνεργατών της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» την Παρασκευή για Κορεάτες καλλιτέχνες.

Η παρουσιάστρια όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ λέγοντας ότι θα ήθελε τους Κορέατες τραγουδιστές καλεσμένους ενώ ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

«Καλημέρα στη Κορέα, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που δεν γνωρίζαμε και το μάθαμε την Παρασκευή το απόγευμα. Δυστυχώς το έμαθα με πολύ κακό τρόπο. Θα θέλαμε να έχουμε καλεσμένους τους BTS αλλά δεν είναι εφικτό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Έχω περάσει και εγώ και οι συνάδελφοι μου ένα εφιαλτικό σαββατοκύριακο με ένα διαδικτυακό bullying επειδή απλά δεν γνώριζα τους συγκεκριμένους και να πως ότι δεν μου αρέσουν εξωτερικά. Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο, κάτι θαυμαστές τους, με απειλούν από την Κορέα».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook