Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τη σχέση με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη ενώ αποκάλυψε το ταξίδι – όνειρο ζωής τους.

Παλαιότερα ήσουν πολύ αιχμηρή στις απαντήσεις σου απέναντι σε κριτικές. Τώρα νομίζω ότι έχεις μαλακώσει. Πώς ξεχωρίζεις μια καλόπιστη από μια κακόβουλη κριτική.

«Από τον στόχο της και την κατάληξη της. Την πρόθεση και τελικά το νόημα της κριτικής. Αν είναι εποικοδομητική ή όχι. Αν δεν υπάρχει μια κριτική με επιχειρήματα για τη δουλειά σου δεν είναι κριτική. Είναι κουτσομπολιό».

Μπούλινγκ στον εργασιακό σου χώρο όλα αυτά τα χρόνια έχεις δεχθεί;
«Αυτό που έζησα τα πρώτα τρία χρόνια δεν ήταν μια μορφή μπούλινγκ; Έστηναν ολόκληρες εκπομπές βρίζοντας με χωρίς να υπάρχει λόγος. Μόνο και μόνο γιατί διαδέχθηκα την Ελένη Μενεγάκη στην παρουσίαση του Πρωινού καφέ».

Έχεις πέσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας σου στην παγίδα των «αυλών»;Ανθρώπων που να σε έχουν επηρεάσει αρνητικά και εκ των υστέρων να το έχεις συνειδητοποιήσει και να το έχεις μετανιώσει;

«Κόλακες δεν είχα ποτέ γύρω μου. Δεν μου αρέσουν. Είναι λόγος για να απομακρύνω ανθρώπους από δίπλα μου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν άνθρωποι που με επηρέαζαν με το σκεπτικό τους για διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις. Και σε κάποιες περιπτώσεις άργησα να το εντοπίσω. Ότι δηλαδή εγώ έχω διαφορετική οπτική στα πράγματα. Συμβαίνει όμως. Και στη ζωή, στις ανθρώπινες σχέσεις. Πλέον διαμορφώνω άποψη μόνο από προσωπική εμπειρία».

Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον Θοδωρή;

«Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Δεν μας αρέσει πολύ το έξω. Προτιμάμε το σπίτι ή μια έξοδο για φαγητό. Όταν έχουμε χρόνο πηγαίνουμε μαζί για κολύμπι το πρωί. Και βέβαια μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια».

Ταξίδι-όνειρο ζωής που θέλεις να κάνετε οι δυο σας;

«Θέλουμε να πάμε στη Νέα Ζηλανδία. Πιστεύω, θα τα καταφέρουμε», δήλωσε στο περιοδικό Tv Έθνος.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook