Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε για το βίντεο που την «καίει» από το αμαρτωλό της παρελθόν
Η Ειρήνη Στεριανού ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στο βίντεο από το αμαρτωλό παρελθόν της και στη συμμετοχή της στο «Greece’s next top model».

«Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί γιατί ξέρω ποια είμαι. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στενοχωρηθεί. Τα χιουμοριστικά που κάνει ο κος. Μουτσινάς, χαίρομαι και γελάω με αυτά. Οι δημοσιογράφοι που γράφουν άρθρα κακοπροαίρετα, αυτό δεν μου αρέσει, αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να λυγίσει. Αυτό με τις σαμπάνιες, είχα δει σε τίτλο να γράφει “το αμαρτωλό παρελθόν της Ειρήνης που την καίει”. Και με παρουσίασαν σαν βίζιτα, ενώ ήμουν με το αγόρι μου. Δεν ήξερα πως ήταν η κάμερα εκεί. Είμαι αυθόρμητη», ανέφερε σχετικά με το πολυσυζητημένο βίντεο.

«Δεν ξεχνιέται. Η Ηλιάνα μου είχε πει πως το μόνο που βλέπει σε μένα είναι δύο στήθη. Το στήθος μου δεν είναι φυσικό. Τους το είπα από μόνη μου. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί με υποτίμησε και μου μίλησε σαν να είμαι ένα κοριτσάκι… Δεν μου αρέσει να με υποτιμάμε, αλλά επειδή είμαι πολύ ευγενική δέχτηκα τις κριτικές και νομίζω σε καλό μου βγήκε. Στην πορεία κράτησα τα σχόλια του κύριου Σκουλού και της κυρίας Καγιά, γιατί τους θεωρώ πιο έμπειρους σε αυτό τον χώρο».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook