Καλημέρα! Δείτε τι λένε τα άστρα για τη σημερινή μέρα.

Κριός

Η μεγάλη σου ανάγκη να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν, σε βοηθάει να συγκεντρωθείς και να πετύχεις. Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στο πρόγραμμά σου θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για μία εξέλιξη καλύτερη από ό,τι ονειρεύεσαι. Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου απίστευτη ευκολία για να επιτύχεις όσα επιθυμείς.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, μην αφήνεις τις ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες να πάνε χαμένες. Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ταύρος

Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, προσφέροντάς σου υποστήριξη και δυνατότητες εξέλιξης μέσα από μετακινήσεις. Τα αδιέξοδα του παρελθόντος υποχωρούν και τα νέα δεδομένα οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα θα υποχρεωθείς να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και να βγεις οριστικά από τη μονοτονία.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βγάλετε από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων αποφεύγοντας να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

 

Δίδυμοι

Οργανωμένη με μεθοδικότητα και πλήρης η σταθερότητα των ημερών σε οδηγεί, αγαπητέ Δίδυμε, σε ευκολότερη υλοποίηση των στόχων σου. Αν καταφέρεις να παραμείνεις σταθερά στα θέλω σου και δεν αλλάζεις στάση κάθε τόσο, όλα θα τακτοποιηθούν αρκετά εύκολα. Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις την πρωταρχική σου ιδέα με λεπτομέρεια και μεθοδικότητα.
Όσο περνάει ο καιρός, η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή και αποκτάει πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα να δεις πολλές καταστάσεις διαφορετικά, ώστε τα πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα να γίνουν ιδανικά. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

Καρκίνος

Οι πλανήτες οδηγούν το ζώδιό σου σε μια μεταμόρφωση της ζωής σου, με αργούς ρυθμούς. Η καθημερινότητα δεν είναι πια τόσο απαιτητική όσο παλιά, το αίσθημα καταπίεσης υποχωρεί και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες και στις συνθήκες με δυναμισμό, δημιουργώντας τις απαραίτητες ισορροπίες. Σήμερα στα αισθηματικά σου, προβλέπονται συζητήσεις με το ταίρι σου για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων

Το διάστημα της απόλυτης καταπίεσης έχει περάσει οριστικά για το δικό σου ζώδιο. Χωρίς να το καταλάβεις, βρήκες τη δύναμη να ξεφύγεις από αντίξοες συνθήκες. Οι νέες και πιθανόν πιο απαιτητικές ισορροπίες σού προσφέρουν μία ζωή πιο ευχάριστη, με ικανοποιήσεις και σταθερότητα, στα μέτρα που επιθυμείς.
Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει και σε προβληματίζουν ακόμη. Στα οικονομικά, κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Τώρα μπορείς, αγαπητέ Παρθένε, να αλλάξεις το πεπρωμένο σου και να μεταμορφώσεις ολοκληρωτικά την πορεία της ζωής σου. Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί αισθητά και με λίγη υπομονή θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος και να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Απόφυγε την υπερβολική ανάλυση και την επιμονή σου στις λεπτομέρειες.
Αισθηματικά, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Επαγγελματικά, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στον οικονομικό τομέα θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Ζυγέ, αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Φρόντισε να περιορίσεις την επιθετικότητα και την ένταση που σε έχει κυριεύσει, ειδάλλως κινδυνεύεις να ψυχρανθείς και ν’ αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε οικογενειακό, προσωπικό και εργασιακό επίπεδο.
Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες που σε απομακρύνουν λίγο από τη σχέση και το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι στη ζωή σου, οι πλανήτες (η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω) σε ευνοούν αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες.

Σκορπιός

Η έντονη ανάγκη σου για οριοθέτηση των καταστάσεων σε αναστατώνει, αγαπητέ Σκορπιέ, και σου δημιουργεί ένταση. Η έλλειψη σιγουριάς στις συνεργασίες είναι στις άμεσες προθέσεις σου να ξεπεραστεί, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από σένα. Δείξε σύνεση και διατήρησε την ηρεμία σου. Όλα μπορούν να πάνε καλά, με ψυχραιμία και καλή διάθεση.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κυριαρχήσεις πάνω στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μαζί του. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά, θα υπάρξει βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.

Τοξότης

Οι κινήσεις σου ενέχουν μεγάλο ρίσκο και η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιό σου και σε φέρνει κοντά στην επιτυχία. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος έχουν πλέον περάσει και σκέφτεσαι θετικά μία νέα αρχή στην οποία βρίσκεις υποστηρικτές και συμμάχους. Τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα.
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που θέλεις να τα λύσεις άμεσα. Τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά κάποιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγεις εκτός προγράμματος.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό, οι καταστάσεις σε βοήθησαν να δεις την πραγματικότητα κατάμουτρα, αγαπητέ Αιγόκερε, και να αναθεωρήσεις την αντίληψή σου για τη ζωή και τους στόχους σου. Πλέον μπορείς να οργανώσεις πιο μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξεπεράσεις πιο εύκολα τα εμπόδια για να φτάσεις στην επιτυχία.
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον της σχέσης σου και όλα θα πάνε καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, αν αυτή την περίοδο κινηθείς έξυπνα, σίγουρα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

Υδροχόος

Η δραστηριοποίηση, η μεγάλη αυτοπεποίθηση, η έντονη κινητικότητα και η θετική σου διάθεση σε απογειώνουν. Η διαχείριση των υποθέσεών σου γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Η επίδραση των πλανητών είναι καθοριστική για το ζώδιό σου και σου χαρίζει επιτυχία και δώρα. Η δυνατότητα να κερδίσεις όλα όσα δεν τολμούσες να σκεφτείς καν στο παρελθόν, τώρα διαφαίνεται ξεκάθαρα.
Αισθηματικά, σήμερα καλό είναι να τονώσεις το ηθικό του συντρόφου σου και να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα, ώστε να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματά του. Επαγγελματικά, θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ‘ανοίγματα’. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται τώρα για το ζώδιό σου και η αρνητική ενέργεια του παρελθόντος δίνει τη θέση της σε μεγάλες ευκαιρίες, ικανές να μεταμορφώσουν πολλούς τομείς της ζωής σου ολοκληρωτικά. Μην παρασύρεσαι από τη μίζερη στάση των γύρω σου – η προσωπική σου εξέλιξη ανήκει αποκλειστικά σ’ εσένα, όπως και η χαρά της επιτυχίας.
Νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί.
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να επιτύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.
Πηγή:Oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας