Καλημέρα! Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα;

Κριός

Γενικά
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου, αγαπητέ Κριέ, είναι αρκετά μεγάλο και χρειάζεται ψυχραιμία. Δείξε συνέπεια και αυτοσυγκέντρωση και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Η βιασύνη οδηγεί σχεδόν πάντα σε λανθασμένες κινήσεις που μπορείς να αποφύγεις με σχετική ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, αγχώνεις το ταίρι σου με τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές ευθύνες και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική στα αισθηματικά σου, γιατί χρειάζεσαι κι εσύ λίγο να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα βελτιωθεί πολύ και η επικοινωνία σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Ταυτόχρονα, θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος

Γενικά
Οι σχέσεις σου συντηρούνται σε επιφανειακό επίπεδο, αγαπητέ Ταύρε, και είναι πια καιρός να βρεις τι φταίει. Παρατήρησε τις καταστάσεις γύρω σου και είναι πιθανό να βρεις τις λύσεις. Σύντομα θα βρεις τρόπους να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και αυτή τη φορά θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει τόσο τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να δεχτείς προτάσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε ικανοποιητικό στάδιο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.


Δίδυμοι

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Δίδυμε, να ξεπεράσεις τα λάθη που σε ακολουθούν από το παρελθόν, οι πιθανότητες να πετύχεις την ολοκλήρωση των πιο πρόσφατων σχεδίων σου είναι αρκετά μεγάλη. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι εξαιρετικής ποιότητας και έτοιμα να σε στηρίξουν, αν δείξεις την πρόθεση να το δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις περισσότερη σημασία στον αισθηματικό τομέα, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

Καρκίνος

Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα, μεγάλες δυσκολίες σε έφεραν σε δύσκολη θέση, αν και μέσα από αυτό το στρίμωγμα σού δόθηκε η δυνατότητα να αξιολογήσεις αυτούς που έχεις δίπλα σου. Τα νέα δεδομένα θα σε οδηγήσουν σε πλήρη ανασύνταξη ολόκληρης της ζωής σου σε επίπεδο σχέσεων. Πολλές και καθοριστικής σημασίας θα είναι οι αλλαγές για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

Λέων

Γενικά
Ένα δυσάρεστο νέο που σε είχε ανησυχήσει πρόσφατα, αγαπητέ Λέων, αποδεικνύεται αμφίβολο και αβέβαιης προέλευσης. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις το γεγονός, αντιθέτως, κράτησέ το μυστικό ούτως ώστε να μπορέσεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που δημιουργήθηκε όλο το σκηνικό. Κάποιοι θα απογοητευτούν με τη λάμψη αυτής της αλήθειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, βάλε ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, καθώς αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές και ικανές να μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Αξιολόγησέ τις σωστά και χωρίς καμία βιασύνη, ώστε να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν καταφέρεις να αντιληφθείς τη σπουδαιότητά τους εγκαίρως, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προβλέπονται κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε ένα μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.

Ζυγός

Γενικά
Κρίση προβλέπεται για τις σχέσεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν με κακές προθέσεις. Καλό θα ήταν να αναζητήσεις στήριξη και συμβουλές σε δικά σου άτομα που έχουν μια τακτοποιημένη ζωή και έχουν βρει τις ισορροπίες τους και όχι σε ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Σκορπιός

Γενικά
Το τεράστιο διάστημα στο οποίο κουβαλούσες ολόκληρο το φορτίο στις δικές σου πλάτες έχει τελειώσει. Τώρα πλέον ο καθένας είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα γεγονότα θα εξελιχθούν γρήγορα για το ζώδιό σου και θα σου φέρουν μεγάλη δικαίωση. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί και θα λάβεις αποδοχή και επιβραβεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Τοξότης

Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Τοξότη, περιθώρια σε κανέναν να παρεμβαίνει στη ζωή σου, όσο αγνές κι αν φαίνονται οι προθέσεις του. Η κοινωνική σου ζωή αφορά αποκλειστικά εσένα και παρεμβάσεις τέτοιου είδους είναι απαράδεκτες. Ξεκαθάρισε τα όριά σου, για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή – μην το αναβάλλεις άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει, αισθηματικά, ό,τι ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


Αιγόκερως

Γενικά
Σύντομα η κατάσταση στη ζωή σου θα αλλάξει, αγαπητέ Αιγόκερε, και οι βελτιώσεις που θα υπάρξουν θα γίνουν αφορμή για σημαντικές εξελίξεις και καθοριστική πρόοδο. Μην αναβάλλεις τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων που σε κρατούν πίσω στις επιδιώξεις σου. Η τακτοποίηση ζητημάτων που απαιτούν λύσεις θα σε απελευθερώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις που μόνο εσύ ξέρεις, και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Υδροχόος


Γενικά

Το μέλλον δεν είναι τόσο αδιέξοδο όσο φαίνεται, αγαπητέ Υδροχόε, και οι καταστάσεις που έρχονται είναι αρκετά πιο ελπιδοφόρες. Μην απογοητεύεσαι και μην βιάζεσαι να δεις τις εξελίξεις. Ο χρόνος δεν βιάζεται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καιρός να γίνουν ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ιχθείς

Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει με πολλούς τρόπους, σε όλα τα επίπεδα. Μην την παραμελείς και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια σε όσα απαιτούνται, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Οι καταστάσεις θα εξελιχθούν θετικά για το ζώδιό σου, αρκεί να υπάρξει θετική διάθεση και πρόθεση συνεννόησης. Μην υπερβάλλεις υποστηρίζοντας τις θέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή:astrologos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας