Η Αποστολία Ζώη «λύγισε» on camera (εικόνες – video)

Η Αποστολία Ζώη διοργάνωσε μία μουσικοθεατρική παράσταση στο Παλλάς τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι».

Η τραγουδίστρια έχασε πρόσφατα τον πατέρα της από καρκίνο ενώ έχει φύγει από τη ζωή και η μητέρα της και ήθελε με τον τρόπο της να βοηθήσει τους καρκινοπαθείς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους : «Αυτή ήταν μία ανάγκη μου, που ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι για τον καρκίνο. Είναι κάτι που με έχει διαλύσει τα τελευταία 4 χρόνια και όλο αυτό δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και πάρα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που είχε συμβεί. Για να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει κάτι τόσο μεγάλο και όταν άρχισα να παίρνω τα πρώτα ναι, ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, που σίγουρα έρχεται από κάπου εκεί πάνω», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Happy day.

Και πρόσθεσε: «Είναι βοήθεια που προέρχεται από τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, γιατί είναι και οι δύο εκεί πάνω».

Όσο για το αν είναι μέσα της καλά απάντησε: «Όχι ακόμα. Αισθανόμουν υπαίτια που δεν κατάφερα να σώσω τους γονείς μου και αισθανόμουν πάρα πολλές ενοχές και ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Αυτό το 19 Νοέμβρη θα έχω να το θυμάμαι. Θέλω να έρθει. Το περιμένω με τεράστια αγωνία και ανυπομονησία και τεράστια χαρά… Να δω πώς θα μου λειτουργήσει από εκεί και πέρα μέσα μου. Πλέον οικογενειακώς θα έρθουν και οι αδερφές μου να δουν τι θέλω να κάνω για τους γονείς μας», είπε και «λύγισε».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook