Η απάντηση της Σκορδά στις μπηχτές της Τσιμτσιλή: Αγαπητή μου πώς μπορώ να το ελέγξω;
Η Φαίη Σκορδά φάνηκε πως ενοχλήθηκε με τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και απάντησε μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στην εκπομπή της την κίνηση της Φαίης Σκορδά -χωρίς βέβαια να αναφέρει όνομα- να σταματήσει βίντεο στον τηλεοπτικό αέρα γιατί σοκαρίστηκε με όσα έβλεπε.

«Ήθελα να μπω γιατί σέρφαρα χθες και είδα αποσπάσματα από άλλες εκπομπές που έπαιξαν απόσπασμα από το προχθεσινό Master chef διαφώνησαν πολύ έντονα με το περιεχόμενο και μου έκανε εντύπωση γιατί και εμείς είμαστε χρόνια που παρουσιάζουμε και στήνουμε εκπομπές. Όταν κάτι δεν σου αρέσει, δεν ταιριάζει με την αισθητική σου, το αποδοκιμάζεις, σε θυμώνει, σε εξοργίζει, σε εκνευρίζει…ε δεν το προβάλεις. Πρώτα το προβάλεις και μετά λες ότι είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει στην τηλεόραση;», είχε πει.

Με τη Φαίη Σκορδά σήμερα να απαντάει: «Τους συνεργάτες που έχω στην εκπομπή τους επιλέγω πάντα με ένα κριτήριο, ότι θέλω να είναι οι καλύτεροι. Σε έναν άνθρωπο που είναι ο καλύτερος (σ.σ Νίκος Παρτσώλης) δεν μπορώ να επέμβω και να έρθω από τις πέντε η ώρα και να δω το βιντεάκι του. Ξέρω ότι έχουμε ένα βίντεο και η αρχισυντάκτριά μας που βεβαίως τα βλέπει όλα, το οποίο ήξερα ότι είναι από το Master chef. Εννοώ εκείνο το βιντεάκι που σταμάτησα στον αέρα (…) Εγώ αυτό αγαπητή μου πώς μπορώ να το ελέγξω  και να κόψω τον ερωτισμό…».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook