Η Άννα Παναγιωτοπούλου αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ανά επεισόδιο στη «Ντόλτσε Βίτα»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε για τις μεγάλες αμοιβές που έπαιρνε στις σειρές «Τρεις Χάριτες» και «Ντόλτσε Βίτα».

«Με τις συναδέλφους από Τις Τρεις Χάριτες είχαμε συναντηθεί σε μια διαφήμιση, ήταν και τρεις μέρες το γύρισμα, χορτάσαμε η μία την άλλη. Μετά δεν ξαναβρεθήκαμε. Δεν έχουμε διατηρήσει επαφές. Οι επαγγελματικές είναι τελείως διαφορετικές από τις προσωπικές επαφές. Με τη Μίνα Αδαμάκη ήμασταν πιο κοντά. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια, από το Ελεύθερο Θέατρο. Με τη Νένα Μεντή είχαμε πολύ λίγες επαφές. Αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση δεν είχα κάποια πρόταση που να πω με ενδιαφέρει και θα το κάνω. Ό,τι να ναι δεν θα κάνω ούτως η άλλως. Εγώ ξεκίνησα την τηλεόραση με τον καλύτερο τρόπο, που μπορεί κανείς να αγαπήσει την τηλεόραση, έκανα την Μαντάμ Σουσού. Εκεί την αγάπησα την τηλεόραση. Πραγματικά κάναμε τέχνη. Μετά κάναμε τις Τρεις Χάριτες που απλώς γελούσαμε όλοι.

Και αυτοί που το έγραφαν και εμείς που παίζαμε και περνούσαμε καλά, για αυτό πέρασε τόσο καλά και ο κόσμος με αυτό. Μετά έκανα κανά δυο ακόμα που ούτε τα θυμάμαι. Α, ναι την Ντόλτσε Βίτα βέβαια τη θυμάμαι», δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

. Και πρόσθεσε: «Βεβαίως και έβγαλα λεφτά από την τηλεόραση. Στη Μαντάμ Σουσού δεν θυμάμαι πόσα λεφτά έπαιρνα. Αλλά μετά στις Τρεις Χάριτες και στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα πολλά λεφτά. Τότε ήταν πολλά τα λεφτά. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο ας πούμε».

 


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook