Γιώργος Λιάγκας: Ο απατεώνας θα πάει φυλακή, εκτός αν επιστρέψει τα κλεμμένα (video)
Οι εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη του Γιώργου Λιάγκα με τον χρηματιστή του φαίνεται πως είναι θετικές για τον παρουσιαστή.

Τον είχε εξαπατήσει αποσπώντας του το ποσό των 550.000 ευρώ. Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «La Biri biri»

«Ασκήθηκε ποινική δίωξη. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάκριση, αποδόθηκαν κατηγορίες και σε λίγο καιρό θα γίνει και το ποινικό δικαστήριο και πιστεύω ότι οι ποινές που θα επιβληθούν για τα δύο κακουργήματα: πλαστογραφία και απάτη, το καθένα από αυτά τιμωρείται με 10 χρόνια φυλάκιση ανώτερη ποινή… Πιστεύω ότι θα μπει φυλακή, εκτός εάν επιστρέψει τα κλεμμένα. Το κεφάλαιο είναι γύρω στις 200.000, οικονομίες 20 χρόνων, μαζεμένες ευρώ ευρώ από τον Γιώργο Λιάγκα. Εάν έκανε έως και μία κίνηση ο απατεώνας καλής θελήσεως και του πει “Σου έφαγα 200 χιλιάρικα, θα στα επιστρέψω σιγά σιγά”, να ξέρετε ότι θα παραιτηθούμε και από παράσταση πολιτικής αγωγής στο ποινικό δικαστήριο. Ο άνθρωπος θέλει να αποζημιωθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook