Γιώργος Αγγελόπουλος: Όσα αποκάλυψε για τη γνωριμία του με τη Μέλανι Γκρίφιθ
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Μέλανι Γκρίφιθ όταν πρόσφατα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη.

Εξομολογήθηκε ότι του λείπει το νησί του η Σκιάθος. «Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι τη Σκιάθο και να πάω για καλαμάρια. Ζω πραγματικά πολύ σημαντικά πράγματα, πράγματα που είναι ευλογία για μένα, και ότι συμμετέχω στη σειρά και σε αυτό τον χώρο, μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα, αλλά μου λείπει πάρα πολύ το νησί, η παρέα με τους φίλους μου, μου λείπουν τα απλά πράγματα. Όχι ότι κάνω σύνθετα πράγματα αλλά οι ρυθμοί είναι τέτοιοι που δεν μου επιτρέπουν να κάνω άλλα πράγματα».

Ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή του.

«Μέσα από αυτές τις καταστάσεις ζορίστηκα, αναγκάστηκα να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει καλύτερα, πήρα αποφάσεις και προχώρησα και δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι γιατί ό,τι και να είμαι είμαι εγώ. Δεν έχω πρόβλημα να τα μοιραστώ. Είναι μια ωραία εξομολόγηση. Μεταξύ άλλων έχει και μερικά κομμάτια όσον αφορά τα συναισθήματα μέσα αλλά και μετά το Survivor».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook