Για δεύτερη φορά μητέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη – Τι όνομα θα δώσει στον γιο της
Λάμπει αυτή την περίοδο η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς περιμένουν πώς και πώς το τέλος Μαρτίου, οπότε και θα υποδεχθούν το δεύτερο μέλος της οικογένειάς τους.

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, χαλαρώνει στο σπίτι της και αποκαλύπτει το όνομα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στον δεύτερο γιο τους, αλλά και τη χιουμοριστική ιστορία που προέκυψε ενώ αναζητούσαν το όνομα που θα δώσουν στον πρίγκιπά τους: «Τον δεύτερο θα τον πούμε Κίμωνα. Θα γελάσετε, ωστόσο, γιατί αυτό που μέχρι τώρα επικρατεί είναι το “Πικουνάκι”. Με τον Παναγιώτη ψάχναμε ονόματα με αλφαβητική σειρά και, μόλις πήγαμε στο Π, είδαμε το όνομα “Πικούνιος”. Πεθάναμε στο γέλιο και από τότε έμεινε, επειδή ακούγεται κάπως γλυκούλι», ενώ συμπληρώνει για τον μεγάλο της γιο: «Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μεγάλο παιδί -είναι πεντέμισι ετών- και η αλήθεια είναι ότι η ηλικία του παίζει μεγάλο ρόλο. Πριν από δύο-τρία χρόνια, δεν θα ήταν το ίδιο ευπρόσδεκτος ο δεύτερος. Ο Μάξιμος ζητούσε από πέρυσι ένα αδελφάκι. Ηθελε πολύ, οπότε, έτσι όπως ήρθε, φάνηκε σαν να εισακούστηκε η επιθυμία του» λέει η ίδια στη Realnews.

Ο επιχειρηματίας σύζυγος της Κατερίνας έχει αποφασίσει να είναι μέσα στην αίθουσα τοκετού και στο δεύτερο παιδί τους και, όπως εξομολογείται η ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο σύντροφο δίπλα της: «Περιμένει πώς και πώς το δεύτερο και είναι πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Νιώθω πάρα πολύ καλά».

Αν για κάτι είναι σίγουρη η Κατερίνα, είναι ότι το δεύτερο παιδί της θα βγει… χορευταράς: «Κάθε φορά που λέω ένα τραγούδι, κάνει πολλές τούμπες στην κοιλιά. Αυτό το κατάλαβα και στο στούντιο, όταν ηχογραφούσαμε το τραγούδι με την Demy, που “ντύνει” τους τίτλους της ταινίας “Περιμένοντας τη νονά”», όπου κάνει και το ντεμπούτο της στη δισκογραφία: «Υποδύομαι τη μητέρα της Demy, η οποία την έκανε σε νεαρή ηλικία, μετά από μια ερωτική περιπέτεια στη Νάξο. Μετά, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν πολύ ωραία κι έτσι πληγώθηκε πάρα πολύ και μεγάλωσε μόνη της την κόρη της στη Γερμανία, αποκομμένη από τον πατέρα. Πηγαίνοντας πια η κόρη στο νησί, συναντά τυχαία τον πατέρα της και κάπως έτσι ξεκινά η πλοκή. Πρόκειται για μια πολύ τρυφερή κωμωδία και θυμίζει γαλλικό κινηματογράφο. Είναι γυρισμένη από τον Νίκο Ζαπατίνα, σε δικό του σενάριο».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook