Ευθύμης Ζησάκης: Οι νέες δηλώσεις για την παράσταση «Toc toc: ενεργός τώρα» και την αντικατάστασή του που θα συζητηθούν

Μετά το σάλο που ξέσπασε μετά  τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη σύμφωνα με τις οποίες βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση «Toc toc: ενεργός τώρα» ενώ είχε γίνει η πρεμιέρα με άλλον ηθοποιό έκανε νέες δηλώσεις.

Οι εκπρόσωποι των δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη μιλώντας στο altsantiri.gr είχαν δηλώσει: «Ο κύριος Ζησάκης είχε κάνει πρόβες πριν δύο μήνες για την παράσταση αλλά ήταν ανέτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα για δικούς του προσωπικούς λόγους και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Δεν έχει παίξει ποτέ στην παράσταση». Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για ότι έχει συμβεί.

«Το θέατρο Ήβη με πλησίασε, μου έκανε μια πρόταση και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που ηγείται την παράσταση Toc-Toc. Ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες και μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση. Στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση. Εκείνη η ανοιχτή συζήτηση ήταν το μεσοδιάστημα της Θεσσαλονίκης. Είπαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο Toc-Toc. Εμένα αυτό μου κόστισε και άλλες δουλειές. Έκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο. Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν πώς ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε εδώ. Όταν λέμε κάτι μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο Toc-Toc. Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν όπως έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε ό,τι και αν κάνω. 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους και δεν απάντησε κανένας. Δεν το γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook