Η Άση Μπήλιου με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Αν και δεν το πιστεύετε, μετά από λίγα χρόνια θα αναπολείτε το έτος αυτό και θα το θεωρείτε ως το ιδανικότερο αναφορικά με τις διαπροσωπικές σας ερωτικές σχέσεις. Ο πλανήτης Ουρανός εξακολουθεί να κινείται μέσα στο ζώδιο σας με τέτοιο τρόπο που συνεχώς σας βοηθά να ανακαλύπτετε τον ίδιο σας τον εαυτό, αναγνωρίζοντας τελικά την πραγματική σας αλήθεια. Πρέπει να φτάσετε στο σημείο του να εκφράζετε στο ταίρι σας το ποιος είστε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, μακριά από όρια και δεσμά που σας κρατούν καθηλωμένους στο ίδιο σημείο και δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Αυτή η προσωπική ανακάλυψη της αλήθειας, που ίσως αρχικά φανεί ότι είναι ενάντια στην συνύπαρξή σας, με την έννοια της δέσμευσης που απαιτεί μια σχέση αγάπης, θα σας βοηθήσει να γευτείτε τον έρωτα όπως πρέπει.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Ένα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο!
Ευχή για Κριό: “Σ’ ευχαριστώ που γεμίζεις τη ζωή μου!”

 

Ταύρος
Έπειτα από αρκετά χρόνια που η ερωτική σου ζωή είτε ήταν ανύπαρκτη είτε αντιμετώπιζε απίστευτα προβλήματα συνεχώς, το 2016 θα αποτελέσει μια ανάσα ανακούφισης για εσάς. Ίσως ήδη να έχετε παρατηρήσει μια αρκετά σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης στον τομέα αυτό, ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2015, όταν δηλαδή ο πλανήτης Δίας εισήλθε στον τομέα της αληθινής αγάπης του ζωδίου σας για πρώτη φορά έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια! Ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα βιώσετε αρκετές και όμορφες στιγμές ερωτικών ευκαιριών με στόχο να γνωρίσετε κάποιο ιδιαίτερο προς εσάς άτομο και να αγαπήσετε – αν είστε χωρίς σχέση. Αν στις αρχές του 2016 βγαίνετε ερωτικά ραντεβού με μια νέα γνωριμία τότε να ξέρετε ότι η σχέση αυτή πρόκειται να πάει πολύ καλά όλη την χρονιά.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Μια σειρά Cds κλασικής μουσικής.
Ευχή για Ταύρο: “Είσαι ο πιο καλός σύντροφος του κόσμου!”

Δίδυμοι

Προετοιμαστείτε για μια χρονιά που απαιτεί αρκετή προσοχή στον τομέα των σχέσεών σας, της καριέρας και της προσωπικής σας ζωής. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της συστολής και της υποχρέωσης, θα συνεχίσει να κινείται στον τομέα των συνεργασιών σας, απαιτώντας να σηκώσετε για τα καλά τα μανίκια σας και δώσετε μεγάλη προσοχή στις συμμαχίες σας. Μήπως αισθάνεστε άσχημα λόγω του ότι τελικά λαμβάνετε λιγότερα από όσα προσφέρετε σε μια σχέση; Μήπως σηκώνετε στους ώμους σας ένα βάρος που δεν επιθυμείτε να κουβαλάτε άλλο πια; Ή μήπως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο σενάριο; Μήπως σκέφτεστε πολύ σοβαρά να δεσμευτείτε σε μια σχέση, ακόμα και να προβείτε σε γάμο; Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά και να κατανοήσετε τι ακριβώς επιζητάτε από τον έρωτα! Τρέλα, διάρκεια ή ηρεμία;

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Εισιτήριο για θέατρο, ταξίδι, συναυλία.
Ευχή για Δίδυμους: “Είσαι τα πάντα για μένα!”

Καρκίνος

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, που ο Ουρανός και ο Πλούτωνας συγκρούονταν συνεχώς με το ωροσκόπιό σας, το 2016 θα σας φανεί σαν μια απλή βόλτα στο πάρκο! Είναι ωραίο να ζεις ήρεμα μετά από τους… ανεμοστρόβιλους. Αυτή την χρονιά θα νιώθετε ότι βιώνετε την καθημερινότητά σας σε ένα πιο γλυκό περιβάλλον και τον έρωτα χωρίς ανακατατάξεις και απρόοπτα. Αυτά, λοιπόν, είναι τα καλά νέα όσον αφορά στην νέα χρονιά. Πριν, όμως, μπερδέψετε αυτή την ηρεμία με την επικράτηση της απόλυτης ευημερίας και τη δίχως εμπόδια καθημερινή ζωή, καλό θα ήταν να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το 2016 επίσης σας φέρνει αρκετά σημαντικά μαθήματα, τα οποία αφορούν κυρίως στην υγεία και στα επαγγελματικά σας. Το πάθος και η ένταση μένουν λίγο στο περιθώριο, ίσως για να γεμίσετε μπαταρίες και να ανακάμψετε… Φροντίστε να δομήσετε κατά τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας ώστε να μπορέσετε να εξισορροπήσετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σας.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Ένα διακοσμητικό για το σπίτι.
Ευχή για Καρκίνο: “Είσαι η μία και μοναδική επιλογή μου!”

Λέων

Τα ζητήματα της καρδιάς θα είναι το μεγαλύτερο μέλημά σας την χρονιά αυτή. Αν αποφασίσετε να δουλέψετε σκληρά με τον εαυτό σας, τότε το 2016 θα κατορθώσετε να αναπτύξετε τα ψυχικά σας χαρίσματα καθώς και να ανοίξετε διάπλατα την καρδιά σας. Ο Κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα και της υπευθυνότητας, θα βρεθεί στον 5ο Οίκο του ζωδίου σας όπου και θα παραμείνει για ολόκληρη την χρονιά. Αυτή είναι η αστρική περιοχή του ουράνιου χάρτη σας που σχετίζεται με την αληθινή αγάπη, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Ο Άρης θα βρεθεί ακριβώς στον ίδιο Οίκο στις 17 Απριλίου 2017 και θα πυροδοτήσει την όλη κατάσταση. Ένα φαινόμενο που οφείλεται σε μια απογοήτευση που είχατε κατά το παρελθόν. Ως τις 27 Μαΐου θα αισθάνεστε λες και δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που θα μπορείτε να κάνετε ώστε να κατορθώσετε να λάβετε στον τομέα της αγάπης ακριβώς αυτό που επιζητάτε.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Ένα ακριβό μπρελόκ/στιλό.
Ευχή για Λέων: “Είσαι ο καλύτερος σύντροφος του κόσμου!”

Παρθένος

Για πάρα πολλούς λόγους, θα θεωρήσετε πως αυτή η χρονιά είναι πραγματικά η δική σας! Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, ήρθε στο ζώδιο σας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, ήδη από τα μέσα του Αυγούστου 2015. Έτσι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 θα βιώσετε την πιο λαμπρή μορφή συμπαντικής υποστήριξης που υπάρχει! Έχετε πλέον εισέλθει σε έναν απίστευτο κύκλο ευκαιριών και ό,τι σας συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα γίνει έχοντας αύρα αισιοδοξίας και πίστης, ενώ να ξέρετε, ότι για κάποιον ανώτερο λόγο όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς και η αυτοβελτίωσή σας θα είναι οι τομείς της ζωής σας που θα λάβουν την μεγαλύτερη ευλογία. Αν είστε αδέσμευτοι, τότε σημειώστε τις ημερομηνίες 16 Μαρτίου και 26 Ιουνίου, καθώς αυτές τις δύο μέρες ο Δίας θα βρίσκεται σε τέλεια γωνία με τον Πλούτωνα και αυτό θα συμβεί στον 5ο οίκο του ζωδίου σας, δηλαδή στον Οίκο της Αληθινής Αγάπης. Αν είστε δεσμευμένοι τότε οι ημερομηνίες αυτές θα σχετιστούν είτε με τη γέννηση ενός παιδιού είτε με την απόφαση να κάνετε παιδί.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Ρούχο ή αξεσουάρ.
Ευχή για Παρθένο: “Όλες οι επόμενες γιορτές να μας βρουν μαζί!”

Ζυγός

Το 2016 θα ξεκινήσει θυμίζοντάς σας ότι δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά μας το τι μας εμφανίζει η ζωή κάθε μέρα αλλά το πώς εμείς αντιμετωπίζουμε και επιλύουμε τα προβλήματα αυτά. Και πάλι καλά για εσάς, το σύμπαν έχει φροντίσει ώστε να πάρετε αυτό το πολύτιμο μάθημα με τον πιο θετικό τρόπο και να επωφεληθείτε από τη σοφία του στο έπακρο, τόσο στο τώρα όσο και στο μέλλον σας. Και αυτό θα συμβεί διότι ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών αλλά και του ξεκαθαρίσματος και φυσικά της καλυτέρευσης και ενδυνάμωσης των δυνατοτήτων μας, θα είναι στον 3ο Οίκο του ζωδίου σας, του Εγκεφάλου, για όλο το έτος. Την περίοδο εκείνη θα βιώσετε μια πνευματική ένταση κατά την οποία οι δυνάμεις του κόσμου θα κάνουν το μυαλό σας να πάρει σωστές αποφάσεις που αφορούν στην αγάπη αλλά και στον σύντροφο που έχετε δίπλα σας. Δείτε τον λίγο παραπάνω και μην τα σκέφτεστε όλα με τη λογική. Το συναίσθημα είναι σημαντικό και ανατικατάστατο.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Ευχή για Ζυγό: “Προχωράμε μαζί όπου εσύ θέλεις!”

Σκορπιός

Για το μεγαλύτερο μέρος του 2016 θα νιώθετε πως κάθε φορά που κάνετε ένα βήμα μπροστά έπειτα χρειάζεται να υποχωρήσετε δύο προς τα πίσω! Μην απογοητευτείτε, όμως, από το παιχνίδι αυτό που παίζει μαζί σας το σύμπαν. Αυτή η δύσκολη περίοδος είναι απλώς μια διαδικασία από την οποία θα βγείτε ακόμα πιο δυνατοί για το μέλλον σας και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας. Το 2016 γενικά ξεκινά θετικά και δυνατά με τον Άρη, τον συγκυβερνήτη πλανήτη σας, στο ζώδιό σας ήδη από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 5 Μαρτίου, να σας κάνει πιο σίγουρους από ποτέ, με δυνατή αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Προσπαθήστε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους ή να βάλετε μπρος όλα αυτά που ονειρεύεστε. Τα μηνύματα είναι θετικά και πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί το παραμικρό εμπόδιο στον δρόμο σας, μην σας πω ότι τίποτα δεν θα κόψει την πορεία σας προς την επιτυχία. Αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας ενώ οι ελεύθεροι καλό θα ήταν να δώσετε ευκαιρίες και να μην είστε πολύ απαιτητικοί σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Μια ιδιαίτερη βραδιά!
Ευχή για Σκορπιό: “Είσαι το καλύτερο δώρο εσύ για μένα!”

Τοξότης

Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση για εσάς φέτος Τοξότες. Αυτή είναι η χρονιά σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Για τους πρωτάρηδες αστρολογικά, ο Κρόνος, ο πλανήτης της υπευθυνότητας και των μαθημάτων θα είναι στο ζώδιο σας όλο το 2016, καθώς και την επόμενη, και θα σας ζητήσει να περάσετε από τη διαδικασία της πλήρους ωρίμανσης στα ερωτικά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών σας και βλέποντας όλη τη ζωή από μια καινούρια οπτική. Είναι καιρός πια να δημιουργήσετε μια σταθερότατη βάση γύρω από την ταυτότητά σας και τους στόχους ολόκληρης της ζωής σας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή. Για μερικούς από εσάς ο χρόνος αυτός θα σας καλέσει να αναλάβετε έναν ξεχωριστό ρόλο, όπως για παράδειγμα να κάνετε παιδί ή να παντρευτείτε. Φροντίστε να μη βλέπετε τα πράγματα επιφανειακά, αλλά οι αποφάσεις σας να είναι σοβαρές, χωρίς ίχνος αναβλητικότητας ή διάθεση παιχνιδιού με τον σύντροφό σας.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Κάτι σε είδος τεχνολογίας (κινητό, περίεργο gadget).
Ευχή για Τοξότη: “Όσο περνάει ο καιρός σε θέλω περισσότερο!”

Αιγόκερως

Το έτος 2016 η σχέση σας με την επιτυχία θα περάσει μέσα από μια ενδελεχή επανεξέταση. Περισσότερο από ποτέ, φέτος θα συνειδητοποιήσετε ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της εσωτερικότητάς σας ως άτομο. Ευτυχώς, αν και κάποιες φορές το έτος αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο, το σύμπαν θα σας παρέχει όλες τις απαιτούμενες ενδείξεις που θα έχετε ανάγκη ώστε να φτάσετε στη συνειδητοποίηση ότι τελικά έχετε όλη την εσωτερική δύναμη που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες που θέσατε στον τομέα της κοινωνικής σας παρουσίας. Καλό θα είναι να έχετε αισιοδοξία και να μη φοβάστε να ερωτευτείτε, φροντίζοντας να ξεπεράσετε την όποια τυχόν φοβία έχετε και αφορά σε πιθανή επιτυχία ή αποτυχία. Επιπρόσθετα θα καταλάβετε πως κάποια πρόσωπα που κρατάτε ζωντανά μέσα σας εδώ και πολλά χρόνια, πλέον δεν συμβαδίζουν με αυτά που επιθυμείτε για το μέλλον σας. Οπότε μη σας φανεί περίεργο αν αποφασίσετε να διαγράψετε ένα ή περισσότερα εντελώς από τη λίστα της ζωής σας.

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Μια πλήρη σειρά καλλυντικών.
Ευχή για Αιγόκερω: “Και του χρόνου πάλι μαζί!”

Υδροχόος

Το 2016 οι προσωπικές σας φιλοδοξίες καθώς επίσης και η κοινωνική σας ζωή θα έρθουν στην επιφάνεια για επανεξέταση. Από ό,τι δείχνουν τα άστρα το έτος αυτό είστε πανέτοιμοι να απομακρύνετε καθετί περιττό σε διάφορους τομείς της ζωής σας, ξεκινώντας με τη διαγραφή άπιαστων ονείρων ή μη υπαρκτών πέρα από μια τηλεφωνική συνομιλία πού και πού με κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών αλλά και της διδαχής των κεντρικών συμπαντικών μαθημάτων αλήθειας, θα βρίσκεται ακριβώς σε αυτή την αστρική περιοχή όλη τη διάρκεια του χρόνου επηρεάζοντάς σας άμεσα. Ως αποτέλεσμα θα συμβεί το κάτωθι: Αρχικά θα ταλαντεύεστε ανάμεσα στα συναισθήματα της αμφιβολίας που σας προκαλεί αυτό το κομμάτι της καθημερινότητάς σας, έπειτα το αίσθημα αυτό θα εξελιχθεί σε απέχθεια προς όλον τον τομέα αυτό και τέλος θα φτάσετε στην πλήρη διαγραφή των στοιχείων που ευθύνονται για τη γέννεση των εν λόγω συναισθημάτων μέσα σας, καταλήγοντας στην ετυμηγορία ότι μια αλλαγή στο σημείο αυτό είναι πλέον αναπόφευκτη. Συμπέρασμα, αφήστε το κακό παρελθόν που σας πλήγωσε κατά μέρος και κάντε μια νέα αρχή με άλλο πρόσωπο…

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Ένα νέο πρόγραμμα στον υπολογιστή.
Ευχή για Υδροχόο: “Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς!”

Ιχθύες

Προετοιμαστείτε να περνάτε ισόποσα τον χρόνο σε δυο τομείς-κλειδί στη ζωής σας: Την καριέρα και την ερωτική σας ζωή. Αν και για εσάς από τον ουρανό υπάρχουν πολλές ευλογημένες στιγμές το έτος αυτό, υπάρχουν κι άλλες τόσες που το σύμπαν σάς ζητά να δουλέψετε σκληρά. Δείτε όλη αυτήν τη συναλλαγή σαν μια κατάσταση όπου πρώτα πληρώνετε τα απαιτούμενα… ώστε έπειτα να είστε σε θέση να βιώσετε τα όμορφα, δίχως να έχετε ενοχές – κάπως σαν να κάνετε μία επιπλέον ώρα γυμναστικής με σκοπό μετά να φάτε το αγαπημένο σας γλυκό! Ο Κρόνος, ο πλανήτης της επέκτασης, των περιορισμών αλλά και της αναγνώρισης, θα συνεχίσει όλη αυτή την χρονιά να κινείται στον τομέα της καριέρας σας. Το γεγονός αυτό θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να βιώσετε μια τρομερή έκρηξη ανάπτυξης στα επαγγελματικά σας δίνοντάς σας την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα – και πού ξέρετε, και ένα πρόσωπο που θα ερωτευτείτε τρελά. Μόνο φροντίστε να οριοθετήσετε κάποια πράγματα έτσι ώστε έρωτας και καριέρα να συμβαδίσουν για να μη φάτε τα μούτρα σας στο ένα ή το άλλο – ακόμα και στα δύο μαζί!

Ιδανικό δώρο Βαλεντίνου: Ένα είδος feng shui αφθονίας για το σπίτι.
Ευχή για Ιχθύες: “Του χρόνου μαζί στο σπίτι μας!”

Πηγή: you

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας