Ενοχλημένος ο Θέμος με τον Λιάγκα για τις δηλώσεις για τον Κρητικό: «Έγινε μια μεγάλη απρέπεια» (video)
Ο Θέμος Αναστασιάδης απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια που έκανε για την εμφάνιση του σέξι Κρητικού στην εκπομπή «Πρώτη φορά ΌΛΑ».

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει ότι δεν συμφωνούσε με την εμφάνιση του αγρότη σε εκπομπή γιατί όπως είπε δεν υπήρχε λόγος να βγει στην τηλεόραση. aff4f16e93a5b1a68523c836f30ac782.jpg.pagespeed.ce.rgAqwcYHJvΟ Θέμος Αναστασιάδης ενοχλήθηκε με αυτές τις δηλώσεις και απάντησε:

«Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να πιστέψω ότι ο Γιώργος, τον οποίο συμπαθώ, βγήκε να πει για το Στάθη αυτές τις κουβέντες. Κατ’ αρχήν ποιοι είμαστε εμείς για να αποφασίσουμε ποιος θα βγει και ποιος δε θα βγει στο γυαλί. Κατά δεύτερο τι ήταν αυτό το βαρύ, το “αμόρφωτος”; Και λοιπόν; Πόσοι μορφωμένοι βγαίνουν στην τηλεόραση; Και τι σημαίνει αμόρφωτος; Μήπως δεν είδες την εκπομπή, γιατί αν άκουγες αυτά που είπε, έλα μετά να μου πεις πόσοι μορφωμένοι θα τα έλεγαν… Μακάρι Γιώργο μου να ήταν όλοι αμόρφωτοι και ψωνισμένοι, όπως είπες για τον Στάθη.

Αν στο μέλλον αυτό το παιδί ψωνιστεί, ποιος θα φταίει; Μήπως όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν χθες στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 που τον παρακαλούσαν, είχαν πέσει στα πόδια του και ο άνθρωπος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ξέρεις ότι κάποιοι από αυτούς τον απειλούσαν και τον εκβίαζαν; Του έλεγαν ότι αν βγεις στην τάδε εκπομπή θα βγούμε εμείς την άλλη μέρα και θα σε θάψουμε; Δεν στα είχαν πει αυτά; Μπορεί να μην τα άκουσες».

https://www.youtube.com/watch?v=IOLkVWaDSD0&feature=youtu.be

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook