Δείτε πώς αντέδρασε ο Ψάλτης βλέποντας μέσα στο νοσοκομείο δημοσιεύματα που τον «πέθαναν»

Ο Στάθης Ψάλτης ενώ δίνει μάχη για τη ζωή του ήρθε αντιμέτωπος με την «αλητεία» κάποιων Μέσων.

Ο ηθοποιός ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου είδε στην τηλεόραση ότι κυκλοφορούσε η είδηση ότι πέθανε. Η δημοσιογράφος, Βίκυ Χατζή έγραψε στο facebook της δύο λόγια ενώ δημοσίευσε την ανακοίνωση της οικογένειας

«Άσχημο πράγμα να ανοίγεις την τηλεόραση στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεσαι και να βλέπεις πρώτη είδηση πως πέθανες. Χαλαρώστε λίγο παιδιά. Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε, αλλά πήρε στο λαιμό του πολύ κόσμο σήμερα. Ευτυχώς που ο Στάθης έχει χιούμορ!

Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας.

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να “πεθάνουν” τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωση μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στη μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί απο την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν την μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν “πρόωρα αυλαία” στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα απο όλους.”

Με εκτίμηση

Οικογένεια Στάθη Ψάλτη».