Χριστίνα Πολίτη: Με τον Κώστα έχουμε πολλά κοινά. Συνήθως τσακωνόμαστε για το… (video)

Η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και δείχνει πολύ ευτυχισμένο.

«Πάντα εγώ έψαχνα το τέλειο. Με τον Κώστα είναι σαν να είμαστε από παιδιά μαζί. Έχουμε πολλά κοινά. Νομίζω μπορεί να τα είχαμε φτιάξει και όταν ήμασταν 20. Μιλάμε ώρες ατελείωτες. Συνήθως τσακωνόμαστε για το ποιος θα μιλήσει παραπάνω», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».

Όσο για τα ριάλιτι είπε: «Άμα είναι όλοι οι παίκτες τον ριάλιτι, που δεν ξέρω τα ονόματά τους και είναι άνθρωποι που δεν είχαν κάνει τίποτα στη ζωή τους και μετά θα τον δεις αυτόν διάσημο να λέει και άποψη και θα πάρει και τη δουλειά σου και θα πάει και θα τραγουδήσει και θα παίξει και στο θέατρο. Αν παρατηρήσεις στις σειρές, γιατί κάθισα και είδα μερικές, τα σενάρια είναι τόσο σαχλά που δεν τα γράφει ούτε ο γιος μου που είναι 11 χρονών. Η σάχλα και η προχειρότητα – και παίρνουν και πολύ καλούς ηθοποιούς, τους οποίους τους βλέπω καμιά φορά και λυπάμαι που παίζουν σε αυτές τις σαχλαμάρες. Η τηλεόραση έχει αρχίσει και μηρυκάζει δυο τρία πρόσωπα, τα οποία βλέπεις ότι δεν πετυχαίνουν σε ένα κανάλι και τα παίρνει το ένα κανάλι, τα παίρνει το άλλο κανάλι, ε κάνε και ένα κάστινγκ, δες ποιος υπάρχει στο χώρο».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook