Χωρισμός-βόμβα για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, μετά από 17 χρόνια γάμου
Τέλος στη σχέση τους μετά από 17 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, αποφάσισαν να βάλουν η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη και ο σύζυγός της, Νίκος Ξύδης.

Το ζευγάρι είχε κάποια προβλήματα που δεν μπόρεσε να λύσει και έτσι αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους ήρεμα και χωρίς φασαρίες.

Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα για τον γάμο της:

«Είμαστε μαζί από το 1999 και μένουμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Τον Ιανουάριο του 2000 μείναμε μαζί. Έγιναν όλα γρήγορα γιατί δεν χρειάστηκε να λυθούν προβλήματα. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Δεν μπορούσαμε να είμαστε χώρια. Ακόμα και πριν αποκτήσουμε τον γιο μας, κάναμε τα πάντα μαζί. Δεν θέλαμε να χωρίζουμε ποτέ. Έτσι, δουλέψαμε μαζί -φτιάξαμε μπάντα- γιατί είμαστε δυστυχισμένοι μακριά ο ένας από τον άλλο. Παντρευτήκαμε το 2002, γιατί θέλαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να ανακοινώσουμε σε όλους ότι αγαπιόμαστε. Ο γάμος έγινε σε μια εκκλησία στην Κάντζα στον εξωτερικό χώρο, μέσα σε λεμονιές και πορτοκαλιές, δηλαδή μες στη φύση. Και μετά, στον κήπο της εκκλησίας, κάναμε το πάρτι μας και χορεύαμε μέχρι το πρωί. Ο πιο ωραίος γάμος που έχω πάει είναι ο δικός μου».

(πληροφορίες από faysbook)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook