Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Η προκλητική σου συμπεριφορά, αγαπητέ Κριέ, γίνεται αφορμή για σχόλια. Περιόρισε λίγο τον αυθορμητισμό σου και μην προκαλείς. Να θυμάσαι πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες προθέσεις απέναντί σου και ότι καλό είναι να είσαι πιο εγκρατής σε περιβάλλοντα όχι τόσο φιλικά όσο είχες συνηθίσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να υπάρξει μεγάλη βελτίωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Ταύρος

Γενικά
Όλο το προηγούμενο διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, σου άφησε αρκετές ικανοποιήσεις σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και την αίσθηση ότι έγινες αντικείμενο εκμετάλλευσης κάποιων. Τώρα που παίρνεις πλέον απόσταση από τα γεγονότα, μπορείς να δεις πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Μην επαναλάβεις τα ίδια στο μέλλον, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου, για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα αργότερα.

Δίδυμοι

Γενικά
Οι καταστάσεις που έζησες, αγαπητέ Δίδυμε, σου προσέφεραν αρκετή εμπειρία την οποία τώρα θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να ξεφύγεις από τις δυσκολίες που βιώνεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου, σκέψου με ηρεμία και οργάνωσε προσεκτικά τον τρόπο δράσης σου για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

Καρκίνος

Γενικά
Η ευκολία που προσφέρουν οι πλανήτες τώρα στο ζώδιό σου, μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια αν δεν δράσεις με εύστοχο τρόπο. Οι καταστάσεις σε φορτίζουν και δυσκολεύεσαι πολύ να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Μην ανησυχείς αν κάποιος προσπαθεί να σε βοηθήσει επίμονα. Απλώς εξήγησέ του ότι προτιμάς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου, σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού. Βάλε άμεσα νέες βάσεις και ένα καινούργιο πλάνο.

Λέων
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές ανατροπές προβλέπονται στην καθημερινότητα του ζωδίου σου. Αρκετές ευκαιρίες για δράση σε βυθίζουν σε σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να πάρεις. Μην αφήνεσαι σε τυχαίες καταστάσεις που μπορούν να σε απομακρύνουν από τους αρχικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αν και σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να το αφήσεις να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

Παρθένος

Γενικά
Η ευκαιρία που θα έχεις να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου, θα είναι αντάξια της μέχρι τώρα δράσης σου. Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς σε όσα χρειάζονται, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Αναγνώριση και ανταμοιβές προβλέπονται για το ζώδιό σου, σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις τις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο, χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε περιττές αγορές.

Ζυγός

Γενικά
Φιλικά πρόσωπα ανακατεύονται στην προσωπική σου ζωή με θετικές μεν προθέσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι να σε βάζουν σε μπελάδες και να βιώνεις παρεξηγήσεις. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην αφήνεις κανέναν να σε κατευθύνει εκμεταλλευόμενος την καλή σου ψυχή. Η ισορροπία θα αποκατασταθεί πολύ σύντομα για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Μία νέα φιλία, αγαπητέ Σκορπιέ, σε βάζει σε σκέψεις και σου προκαλεί αγωνία. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να ξεσκεπάσει όσα χρειάζεται, ώστε να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Απόφυγε τις κινδυνολογίες και τις υπερβολές και μην αφήνεσαι σε άσχημες σκέψεις που θα σε κάνουν σύντομα να γελάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Τοξότης

Γενικά
Ο δρόμος της καταξίωσης δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αγαπητέ Τοξότη, και είναι πιθανόν να παρασύρεσαι, εις βάρος αγαπημένων προσώπων που νιώθουν παραμελημένα. Εξήγησε με ευγένεια τις συνθήκες που βιώνεις τελευταία και μην αφήνεις να πλανάται η σκέψη της απαξίωσης, που άλλωστε σε αδικεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ‘ανοίγματα’.

Αιγόκερως

Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα προσέφερε στο ζώδιό σου ευκαιρίες τις οποίες ο φόβος της αποτυχίας δεν σε άφησε να εκμεταλλευτείς όσο θα έπρεπε. Τώρα οι πλανήτες φέρνουν μια δεύτερη αλλά πιο σημαντική παρτίδα ευκαιριών δράσης που αυτή τη φορά δεν επιτρέπεται να αγνοήσεις, διότι θα αργήσει να έρθει παρόμοια περίοδος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στο ταίρι σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνο είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Πολύ σύντομα μία νέα ενδιαφέρουσα πρόταση θα σου χτυπήσει, αγαπητέ Υδροχόε, την πόρτα και θα πρέπει να βεβαιωθείς κατά πόσο θα σε ικανοποιεί ο τρόπος ζωής που πρόκειται να σου προσφέρει. Μην εντυπωσιάζεσαι και μην παρασύρεσαι από κανέναν. Η ζωή σου ανήκει σ’ εσένα και χρειάζεσαι μεγάλη αυτοσυγκέντρωση για να διαπιστώσεις τι πραγματικά θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθείς

Γενικά
Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου. Μην ανησυχήσεις αν κάποια ασήμαντα γεγονότα καθυστερήσουν ελάχιστα την έκβαση των καταστάσεων. Ο δρόμος της ικανοποίησης είναι καλά οργανωμένος και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις. Χαλάρωσε και περίμενε τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο να σε ευνοεί αισθηματικά, μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να καλύψεις.

Πηγή:oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας