Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Πολύ σύντομα το πλανητικό σκηνικό θα διαμορφωθεί ικανοποιητικά για το ζώδιό σου, προσφέροντάς σου νέες ευκαιρίες για δράση. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την κατάλληλη ευκαιρία στη σωστή στιγμή. Η θετική σου διάθεση θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα καλό θα είναι να αφήσεις τους εγωισμούς απέναντι στο ταίρι σου. Φρόντισε να του πεις ξεκάθαρα όλα αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου και μην ξεφύγεις από τα αρχικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Ταύρος

Γενικά
Ταραχές φέρνει η ασυνεννοησία και η παρανόηση κάποιων συζητήσεων στον κοινωνικό σου χώρο, αγαπητέ Ταύρε. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε ζητήματα που δεν σε αφορούν άμεσα, ώστε να αποφύγεις ρήξεις που μπορούν να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Επίσης, μην λες τη γνώμη σου παρά μόνον εάν σου ζητηθεί, και ακόμη και τότε, με πολλή προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η τάση που έχει το ταίρι σου να διερευνά ποικιλοτρόπως τα συναισθήματά σου, σε κουράζει αφάνταστα. Ίσως ήρθε ο καιρός να κάνεις μια συζήτηση μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πάρεις λανθασμένες αποφάσεις που δεν θα σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια απρόοπτα έξοδα. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Δίδυμοι

Γενικά

Οι ερχόμενες μέρες δίνουν στο ζώδιό σου την ευκαιρία της αναδιοργάνωσης της κοινωνικής σου ζωής με πλήθος προσκλήσεων σε αξιόλογες δράσεις. Σε μία από αυτές, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε η πρώτη εντύπωση που θα δώσεις να είναι ικανοποιητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως με τη συμπεριφορά σου σήμερα να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, δείξε πνεύμα συνεργασίας και προσπάθησε να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Η περίοδος δεν είναι θετική για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Όλο το επόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις θα σε πιέζουν, αγαπητέ Καρκίνε, και παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες από παλιά. Προσπάθησε να οργανώσεις αυτά που έχεις να κάνεις, ώστε να δώσεις την κατάλληλη λύση όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, κάποια ασήμαντα προβλήματα σήμερα θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι καταστάσεις είναι καλές, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις προσπάθεια για να λύσεις κάποια θέματα που εκκρεμούν ακόμη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ούτως ώστε να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

Λέων
Γενικά
Οι πλανήτες καθοδηγούν θετικά το ζώδιό σου και σε κατευθύνουν να συνεχίσεις με αφοσίωση να στοχεύεις ψηλά. Η διαρκής σου ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο της αποτυχίας, έρχεται να παραμεριστεί από μία σωστή επιλογή συμμάχων που θα σε στηρίξουν πολύ περισσότερο από όσο περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Έχεις κι εσύ πολλή ανάγκη να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο. Σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις καταστάσεις που εκκρεμούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Παρθένος

Γενικά
Τα άστρα σε συμβουλεύουν να μην υποτάσσεσαι στα γεγονότα ακολουθώντας τις σταθερές που θέτουν οι άλλοι για σένα. Απελευθέρωσε τη διαίσθησή σου και μην σταματάς να βλέπεις το μέλλον με χαρά και καρτερικότητα. Σήμερα απόφυγε να θέσεις στόχους, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορεί να ακούσεις εξομολογήσεις από το ταίρι σου που θα σε ηρεμήσουν και θα σε κάνουν να ονειροπολήσεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς κι εσύ. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για καινούργια πράγματα, καλύτερα θα ήταν να τις αφήσεις για αργότερα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

Ζυγός

Γενικά
Οι τάσεις φυγής που χαρακτηρίζουν το ζώδιό σου το τελευταίο διάστημα, θα γίνουν αιτία για μια σειρά λανθασμένων κινήσεων που θα σε απομακρύνουν από τους προσωπικούς σου στόχους. Προσπάθησε να αποφύγεις καθοριστικές κινήσεις που μπορούν να φέρουν ολέθρια αποτελέσματα. Σκέψου αρκετά και μην βιάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα που δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια απρόοπτα έξοδα. Αυτή την περίοδο θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία, αλλά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά
Η ενισχυμένη κοινωνικότητα φέρνει στο ζώδιό σου αναγνώριση και ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα. Η πληθωρική και πλούσια σε προσόντα παρουσία σου εντυπωσιάζει και κερδίζεις συμμάχους στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να ανταποκριθείς στις αρχικές εντυπώσεις. Αυτή θα είναι η αρχή της επιτυχίας για τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θέλεις, αλλά καλό θα είναι να μην αφήσεις τίποτα χωρίς να το ελέγξεις. Στον οικονομικό τομέα, προβλέπονται συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Θα πρέπει να έχεις πάντα υπόψη, αγαπητέ Τοξότη, πως η προίκα που κουβαλάει ο καθένας μας είναι ο χαρακτήρας του και αυτό δεν αλλάζει. Μην δίνεις διαρκώς νέες ευκαιρίες σε άτομα που σε έχουν συστηματικά απογοητεύσει, αν δεν θέλεις να βρεθείς στην ίδια δυσάρεστη κατάσταση από την οποία μην ξεχνάς πόσο πολύ δυσκολεύτηκες να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα ώστε να περάσεις καλά τη μέρα σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, τα ταλέντα αλλά και η γοητεία που θα έχεις θα είναι στο καλύτερο επίπεδό τους. Πολύ σύντομα θα έρθει και η νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος που αφορούν τα επαγγελματικά σου, γιατί θα σε αποσυντονίσουν σε σχέση με τα τωρινά σου πλάνα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Γενικά
Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα τεράστιας προσπάθειας, ήρθε πλέον η ώρα να δικαιωθούν οι κόποι σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Αφέσου να απολαύσεις αυτή την ανταμοιβή και φρόντισε να τη μοιραστείς μόνο με άτομα που σου έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αγνότητα των συναισθημάτων τους. Οι υπόλοιποι μπορούν να ενημερωθούν αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια νέα, καλύτερη φάση, πιο ξεκάθαρη. Θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο τα ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Θα πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Υδροχόος

Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις έρχεται κοντά σου, αγαπητέ Υδροχόε, εντελώς ξαφνικά και σου προτείνει μία σημαντική συνεργασία. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, ώστε να σιγουρευτείς ότι σε ενδιαφέρει πραγματικά. Ίσως τα πράγματα να μην είναι τελικά τόσο εύκολα όσο φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και δυστυχώς θα κληθείς με επιχειρήματα να αποδείξεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πριν κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, θα πρέπει να σκεφτείς κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθείς

Γενικά
Η διάθεσή σου αλλάζει, αγαπητέ Ιχθύ, και ευχάριστες συναναστροφές πλουτίζουν όμορφα τον χρόνο σου, εμπνέοντας ταυτόχρονα τη δημιουργικότητά σου με θετικά αποτελέσματα. Η ευκολία σου στην επικοινωνία θα βοηθήσει πολύ σε αυτό, καθώς και η ηρεμία με την οποία έχεις καταλήξει ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, δίνοντάς του την ευτυχία που ζητάει. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, ξεκινάει για σένα μια περίοδος που σου επιφυλάσσει πολύ ωραίες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έντονο εκνευρισμό, εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχεις. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

Πηγή:Oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας