Καλημέρα! Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις και να το ευχαριστηθείς. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το βράδυ θα σου κάνει δώρο μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έχε μόνο τα μάτια σου ανοιχτά για να μην την προσπεράσεις. Θέλεις να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό;

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις και να το ευχαριστηθείς. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το βράδυ θα σου κάνει δώρο μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έχε μόνο τα μάτια σου ανοιχτά για να μην την προσπεράσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από το άγχος, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Αν δεχτείς κάποια οικονομική πρόταση, μην απαντήσεις, αν πρώτα δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά και εξέτασε όλες τις παραμέτρους της.

Ταύρος

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αυτήν την Τρίτη θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε ότι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε ερωτεύεται από την αρχή. Κι αν ακόμη φίλε Ταύρε αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι οιωνοί είναι θετικοί για να το βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου φρόντισε να βάλεις καλό προγραμματισμό, ώστε να τελειώσεις από εκκρεμότητες που σε αγχώνουν και να κάνεις τώρα τις απαραίτητες ενέργειες για να δώσεις πνοή στα όνειρα σου. Στα οικονομικά μην κάνεις περιττά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Δίδυμοι

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και αν εσύ δεν τις βλέπεις ζήτησε και την γνώμη των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι για να τις αναγνωρίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις αρχίσει και απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου και αυτό δεν είναι καλό ούτε για την ψυχολογία σου αλλά ούτε και για τη σχέση σου. Κάνε σήμερα κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά του και μην κινείσαι εγωιστικά γιατί ο χωρισμός και η απομάκρυνση παραμονεύουν. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, βγες έξω από το σπίτι και απόλαυσε αυτό το βράδυ μαζί με τους φίλους σου. Η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα έχεις πολύ ενέργεια και την όρεξη να δουλέψεις περισσότερο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες αφού πρώτα συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα βάζεις αποκλειστικά με τον εαυτό σου, γιατί σου φταίνε όλα επάνω σου. Από το παρουσιαστικό σου μέχρι τα ρούχα σου και από τις ιδέες σου μέχρι τις αποφάσεις σου. Μην κρίνεις τον εαυτό σου με τόσο αυστηρά κριτήρια, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητο αλλά ούτε και λογικό. Αντιθέτως θα έπρεπε να χαίρεσαι με αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και να νοιώθεις ότι επιτελούς η ζωή σου κυλά ήρεμα και όπως εσύ την θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η επικοινωνία σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δε θα είναι καλή και καλό θα είναι να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και να φέρνεις τα πράγματα στα όρια τους. Μην εξαντλείς κουβέντες αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από την μεριά του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή σου την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, η ενέργεια που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις τις υποθέσεις σου σε μία σειρά. Τα οικονομικά σου είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου πιο εύκολα από εδώ και στο εξής.

Λέων 

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Σήμερα οι εξελίξεις γύρω σου θα είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς και να δραστηριοποιηθείς εντονότερα για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και αν νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις ζήτησε από τα δικά σου άτομα να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν σκεφτείς πολύ καλά και προπάντων μην εξωθείς με την συμπεριφορά σου το σύντροφό σου σε ακραίες ενέργειες. Είναι στο χέρι σου να ισορροπήσεις τα πράγματα αρκεί να είσαι ήρεμος. Οι ελεύθεροι Λέοντες περάστε ένα όμορφο βράδυ παρέα με φίλους και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να διασκεδάσει και να χαλαρώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να προσέχεις στις επιλογές σου. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν παγίδες.

Παρθένος

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή καλύτερα να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Μην αγχώνεσαι γιατί το μέλλον σου διαγράφεται αρκετά θετικό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις στον μέγιστο του βαθμό. Για εσένα Παρθένε που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αυτό το βράδυ θα είναι αρκετά τυχερό μιας και μέσα σε μία κοινωνική σου υποχρέωση θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες ευνοούνται και η καριέρα σου μπορεί να πάει εκεί που επιθυμείς. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω. Καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Ζυγός

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Σήμερα, Ζυγέ, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε ταλανίζουν οικογενειακά θέματα, σήμερα ευνοείσαι απόλυτα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά, για κάποιες καλές ειδήσεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι ελεύθερος, η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, στα καινούργια ξεκινήματα που έχεις δρομολογήσει. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς και φυσικά, να μην ανοίξεις καινούργια

Σκορπιός

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα και αυτό σου χαρίζει την ηρεμία που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς και δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις τον κάνει και περνάει πολύ καλά μαζί σου. Το βράδυ αυτό θα είναι απολαυστικό και ξεκούραστο και για τους δυο σας. Και αν αυτή τη στιγμή αναζητάς το άλλο σου μισό, το αποψινό βράδυ αυξάνει τη δημοτικότητα σου και γοητεύει τους πάντες. Εκμεταλλεύσου το!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα θέματα της δουλειάς μην απαισιοδοξείς και κάνε ότι περνάει από το χέρι σου για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που σε αγχώνουν. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και να προσέχεις με απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν

Τοξότης

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αυτή η Τρίτη θα είναι ιδανική για εσένα, για να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη και χωρίς επηρεασμό. Μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, αλλά απόφυγε τις τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις, γιατί η μέρα προσφέρεται για έντονη κοινωνικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η μέρα σε ευνοεί και βελτιώνει αισθητά την επικοινωνία με το σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες γνωριμίες και πολλά φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Πώς πρέπει να κινηθείς για να βελτιώσεις το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 (1,24/sms) και πάρε την απάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην αφήνεις στους άλλους να διεκπεραιώσουν τις δικές σου υποθέσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προσέχεις. Τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις περιττά έξοδα

Αιγόκερως

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό, θα φέρουν στη ζωή σου αρκετές θετικές αλλαγές, που θα τονώσουν τη διάθεσή σου και θα σου χαρίσουν αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για όλα όσα σε προβληματίζουν και επίσης να φροντίσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Κάποιες καλές εξελίξεις έρχονται σήμερα στη ζωή τόσο των αδέσμευτων όσο και των δεσμευμένων Αιγόκερων, που θα σας ανανεώσουν και θα σας φτιάξουν το κέφι. Περάστε την ημέρα σας μακριά από σκοτούρες και έννοιες και απολαύστε ένα ξεκούραστο βράδυ, παρέα με φίλους και το έτερον ήμισυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πάνε καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις, θα είναι καλές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο αν είσαι υπομονετικός και ήρεμος. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη μέρα για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η περίοδος για τη σχέση σου είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με αυτά που δεν έχουν σημασία. Όσο για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, που παλεύεις με τις μοναξιές σου φρόντισε να ζήσεις τη ζωή σου πιο καλά και ξέγνοιαστα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ο επαγγελματικός σου τομέας σήμερα θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για τα σχέδια που έχεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Μην αγχώνεσαι και πάρε τα όλα με την σωστή σειρά.

Ιχθείς

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Η μέρα θα σε ευνοήσει αρκετά για να το πετύχεις και θα ομαλύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου. Μπορείς να φτιάξεις εκ νέου το πρόγραμμα σου και να σχεδιάσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν και πρόκειται να χαρίσουν έναν αέρα ανανέωσης στο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που συναναστρέφεσαι στενά το τελευταίο διάστημα και ίσως τώρα ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Η ημέρα είναι ιδανική για να τολμήσεις να πεις κάποιες ιδέες που είχες από καιρό κατά νου, μιας και οι ανώτεροι σου θα τις βρουν ιδιαίτερα συμφέρουσες και δελεαστικές. Στα οικονομικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αλλά ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

Πηγή: myastro.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας