Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα; Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες σε βοηθούν, αγαπητέ Κριέ, να αφήσεις ελεύθερες όλες τις δυνάμεις σου και να καταφέρεις να πετύχεις όλους σου τους στόχους. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να σου δημιουργήσει αναστολές, αντιθέτως προσπάθησε να παραμείνεις σε ετοιμότητα, προκειμένου να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης που σας απομακρύνουν μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια νέα γνωριμία σε περιμένει και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις στις συναλλαγές σου και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

Ταύρος

Γενικά
Η αφοσίωσή σου στους στόχους σε έχει απορροφήσει τόσο πολύ, αγαπητέ Ταύρε, που ξεχνάς ακόμα και τις βασικές σου ανάγκες. Η ανάγκη σου να διαπρέψεις σε έχει συνεπάρει και αδιαφορείς για οτιδήποτε άλλο. Φρόντισε τις ισορροπίες – ιδιαίτερα μέσα στην οικογένεια – ειδάλλως πολύ σύντομα θα ακούσεις παράπονα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, άσε τους εγωισμούς κατά μέρος, γιατί το ταίρι σου είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει κάθε σου προσπάθεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Εντούτοις, αυτή την περίοδο θα δεχτείς πολλές προτάσεις για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Δίδυμοι

Γενικά
Τα προβλήματα είναι πολλά και ζητούν επειγόντως κάποια λύση, αλλά δυστυχώς οι πλανήτες δεν ευνοούν το ζώδιό σου ώστε να τα επιλύσεις άμεσα. Κάνε λοιπόν υπομονή και μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή η κατάσταση δεν θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς για πολύ ακόμα. Μην βιάζεσαι και συνέχισε να τηρείς το πρόγραμμά σου, ώσπου να δεις τα πράγματα να αλλάζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου, είναι να προσπαθήσεις να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και στο μέλλον θα δεις τα θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

Καρκίνος

Γενικά

Μην βιάζεσαι, αγαπητέ Καρκίνε, να βγάλεις θετικά συμπεράσματα για καταστάσεις και συμπεριφορές τώρα, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σφάλεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου, το οποίο διαρκώς αγνοείς αλλά που ευτυχώς σού υπαγορεύει πιστά την πραγματικότητα. Φίλοι που σε κολακεύουν διαρκώς, χρειάζονται ειδικό χειρισμό και μεγάλη προσοχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την κατάλληλη σύνεση.

Λέων

Γενικά
Η μεγάλη σου ανάγκη να αλλάξεις τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, δυστυχώς δεν βρίσκει έδαφος αυτό τον καιρό και πράγματα που αναζητάς δεν έρχονται, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι. Θα πρέπει να επιστρατεύσεις όση υπομονή διαθέτεις, ώστε να έχεις κάποιο αποτέλεσμα στο μέλλον. Ζήσε τις καταστάσεις όπως έρχονται και βάλε τα δυνατά σου για να τις βελτιώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθήματα του συντρόφου σου έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και θέλει να σε κάνει ευτυχισμένο. Δες τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

Παρθένος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, οι καταστάσεις, αγαπητέ Παρθένε, θα σε κάνουν να νιώσεις έξω απ’ τα νερά σου και πιθανόν να μετανιώσεις για αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν. Μην βιαστείς να αναθεωρήσεις – αντιθέτως, σκέψου μήπως ο τρόπος που υπερασπίστηκες όσα ήθελες ήταν λανθασμένος και χρειάζεται κάποια διόρθωση για να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και λογομαχίες που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από κάποιες λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

Ζυγός

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Ζυγέ, θα επιστρέψεις στον αρχικό σου τρόπο ζωής που έχεις ξεχάσει εδώ και καιρό. Χαλάρωσε και απόλαυσέ τον, διότι οι ανατροπές θα επανέλθουν στο προσκήνιο και με μεγαλύτερη διάρκεια αυτή τη φορά. Φρόντισε την υγεία και την ψυχική σου ισορροπία, η οποία τείνει να χαθεί με τους ρυθμούς που ακολουθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω που σε ευνοεί αισθηματικά, κάτι πολύ καλό θα προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις δεν τελειώνουν. Ηρέμησε, γιατί όλα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις και για καινούργιες πηγές εσόδων.

Σκορπιός

Γενικά
Ξαφνικά θα αντιληφθείς, αγαπητέ Σκορπιέ, ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές και θα πανικοβληθείς. Ηρέμησε! Οι καταστάσεις δεν δρομολογούνται σε μία στιγμή και χρειάζονται μεθοδικότητα και προγραμματισμό για να φέρουν αποτελέσματα. Συγκεντρώσου και σκέψου ακριβώς τι σε ευχαριστεί, πριν θέσεις το νέο σου πλάνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου όπως ξέρεις και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις, ενώ και οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ‘ανοίγματα’.

Τοξότης

Γενικά
Οικογένεια και φίλοι σε δυσκολεύουν, αγαπητέ Τοξότη, με τη διαρκή διάθεσή τους να σου φορτώνουν εντελώς προσωπικά τους ζητήματα. Μην κουράζεσαι τόσο πολύ με τα θέματα των άλλων, γιατί οι δικές σου ανάγκες θα παραμείνουν ακάλυπτες αν δεν βρεις τον χρόνο και το κουράγιο να παλέψεις γι’ αυτές. Συγκεντρώσου και θέσε τα όρια που απαιτούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε με τη συμπεριφορά σου να δείξεις στο ταίρι σου ότι είσαι δίπλα του και το καταλαβαίνεις, ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει από το άγχος που έχει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην αποτολμήσεις οποιαδήποτε αλλαγή. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τις πολλές σπατάλες.

Αιγόκερως

Γενικά
Η αλήθεια από το ψέμα, το εφικτό από το παράλογο, το σωστό από το λάθος διαχωρίζονται τώρα με μεγάλη ευκολία και η βοήθεια των πλανητών στο ζώδιό σου είναι εντυπωσιακή σε ό,τι αφορά το ξεκαθάρισμα περίπλοκων υποθέσεων. Χρησιμοποιείς το ένστικτό σου με έναν μαγικό τρόπο και εντυπωσιάζεις τους πάντες με τη στάση σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει σήμερα ο σύντροφός σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος σε ευνοεί αισθηματικά (η Αφροδίτη στο ζώδιό σου) για νέες γνωριμίες και καταστάσεις που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Υδροχόος

Γενικά
Μην ξεχνάς, αγαπητέ Υδροχόε, ότι η απόκτηση υλικών αγαθών είναι πρωταρχικής σημασίας αλλά δεν καθορίζει την ποιότητά σου. Περιόρισε την επαφή σου με άτομα που στηρίζουν τις ζωές τους σε τέτοιες αρχές και συνέχισε να υποστηρίζεις τις αρετές και την εντιμότητα που πρεσβεύεις εδώ και χρόνια. Σύντομα θα εκτιμηθεί η στάση σου και θα έχεις ανταμοιβές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ερωτηματικά θα σου δημιουργηθούν σήμερα σχετικά με τα αισθηματικά σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί μπορεί να κάνεις και λάθος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις αρκετή πίεση και θέλεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Σκέψεις που σε βαραίνουν, αγαπητέ Ιχθύ, έρχονται στο φως και βρίσκουν λύση. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου – αντιθέτως φρόντισε να γίνουν όλα με τον τρόπο που θες, αλλά χωρίς πιέσεις και κινδυνολογίες. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να προκαλείς και μην διστάσεις να φέρεις τις αντιρρήσεις σου όταν χρειαστεί. Θα εκτιμηθεί η ειλικρίνειά σου και θα χαρείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

Πηγή:oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας