Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα.

Κριός

Γενικά
Οι πρόσφατες υποχρεώσεις που αναγκάστηκες να καλύψεις, σε εξουθένωσαν ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω και ευνοεί το ζώδιό σου, το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται να σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνεις πράγματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις σχετικά με προβλήματα της σχέσης σου που έχουν ξεπεραστεί. Δες το μέλλον των αισθηματικών σου με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά καλές προτάσεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και οι συνθήκες στην εργασία σου θα είναι ικανοποιητικές. Μην πάρεις όμως αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Ταύρος 
Γενικά
Οι εντάσεις και η έλλειψη συνεννόησης μέσα στην οικογένεια δείχνουν να φτάνουν στο τέλος τους, αγαπητέ Ταύρε, και οι ισορροπίες επανέρχονται. Η πραγματικότητα θα βγει στην επιφάνεια και οι καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν, βελτιώνοντας τη διάθεσή σου με καθοριστικό τρόπο. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να πηγαίνει σε άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα προσπαθήσεις να επιφέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι

Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται σύντομα για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν ευκαιρίες που δεν είχες στο μυαλό σου αλλά που θα σε ανανεώσουν ευχάριστα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες με τον κατάλληλο προγραμματισμό, ώστε να εξοικονομήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο, που σου είναι απολύτως απαραίτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες του επαγγελματικού τομέα και δείξεις περισσότερο ρομαντισμό και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, ώστε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Στα οικονομικά σου, παρ’ όλα τα πάρα πολλά έξοδα, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποκαταστήσεις μια ισορροπία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Καρκίνος

Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου αισιοδοξία, μέσα από ευκαιρίες βελτίωσης σε πολλούς τομείς. Η δυναμική δράση θα σε οδηγήσει σε επιτυχία. Οι απογοητεύσεις αποτελούν πλέον παρελθόν και καλό θα είναι να τις αποβάλεις από τη σκέψη σου. Αν αφοσιωθείς στη διεκδίκηση με σωστό τρόπο, θα καταφέρεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές, μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

Λέων 

Γενικά
Κάποιο μυστικό, αγαπητέ Λέων, θα γίνει αφορμή με την αποκάλυψή του να αλλάξεις σημαντικά τον τρόπο που σκέφτεσαι, γεγονός που θα οδηγήσει τη ζωή σου σε τεράστιες αλλαγές. Οι πληροφορίες που θα μάθεις θα σε ωθήσουν να αλλάξεις κατεύθυνση και η σωστή εκτίμηση των γεγονότων θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα σχέση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα εκπέμπεις ερωτισμό που θα έχει ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις νέα σχέδια. Οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Παρθένος

Γενικά
Ο φόβος της αποτυχίας σε κρατάει πίσω εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να αδυνατείς να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Νέες ευκαιρίες όμως προβλέπονται για το ζώδιό σου, σε κοινωνικό επίπεδο, μέσα από γνωριμίες με άτομα μεγάλου κύρους, τα οποία θα σου προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη και δώρα που δεν περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια έντονα επικριτική στάση απέναντί του. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Ζυγός 

Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, οι αρνητικές σκέψεις που σε κατευθύνουν θα απομακρυνθούν σύντομα και θα δώσουν τη θέση τους σε ευχάριστα γεγονότα. Περιόρισε το άγχος σου και συγκεντρώσου στο πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει για το ζώδιό σου και θα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιες επαγγελματικές κινήσεις θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση, γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.

Σκορπιός

Γενικά
Κάποιο φιλικό πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν πρόκειται να εμφανιστεί ξαφνικά διεκδικώντας ξανά την φιλία σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Πριν βιαστείς να ενθουσιαστείς, εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι παραμένουν πάντοτε οι ίδιοι. Προστάτεψε τις ισορροπίες σου και απόφυγε ένα πιθανό αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου σχετικά με τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα το βάλεις σε ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς.

Τοξότης

Γενικά
Μια ξαφνική αλλαγή θα σε αναστατώσει και θα σου προκαλέσει γκρίνια, εμποδίζοντας την προσαρμογή σου στις νέες ανάγκες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μίλα με κάποιον δικό σου άνθρωπο. Σύντομα θα αποδειχτεί πως η αλλαγή αυτή θα έχει θετικά αποτελέσματα για το ζώδιό σου στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια έντονα επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ‘ανοίγματα’ που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

Αιγόκερως

Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, νέες ευκαιρίες έρχονται οι οποίες θα σε οδηγήσουν εκεί που επιθυμείς και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα ανήκουν οριστικά πλέον στο παρελθόν. Συγκεντρώσου στις νέες προκλήσεις, χωρίς να κοινοποιήσεις τις αλλαγές σε κανέναν, και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση προβλέπεται σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Βάλε προγραμματισμό. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

Υδροχόος

Γενικά
Η επιτυχία σου, αγαπητέ Υδροχόε, ενοχλεί κάποιους. Αυτό όμως σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις με ποια άτομα θα συνεχίσεις να ασχολείσαι στο μέλλον και με ποια όχι. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσεις σε κανέναν για τις αποφάσεις σου. Ο χρόνος θα φέρει τις σωστές ισορροπίες με μαγικό και σχετικά εύκολο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

Ιχθείς

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου σύντομα πρόκειται να απογειωθεί, μέσα από μία σειρά δράσεων οι οποίες θα προκύψουν εντελώς τυχαία, μέσα σε μια καινούργια κατάσταση με κάποιο γνωστό σου πρόσωπο. Ασχολήσου με συνέπεια και μεγάλη σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε καταπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Πηγή:oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας