Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα; Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Κριός

Η ζωή σου διευκολύνεται σε πρακτικό επίπεδο το ερχόμενο διάστημα. Η περίοδος είναι εξαιρετική για το ζώδιό σου, προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος, αρκεί να φροντίσεις για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου. Λύσεις θα προκύψουν μέσα από τον φιλικό περίγυρο και με λίγη προσοχή είναι ικανές να σε οδηγήσουν σε απόλυτη αναγέννηση.

Στον αισθηματικό τομέα, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Καλύτερο θα ήταν να φροντίσεις να μιλήσεις μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις. Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους, για να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

Ταύρος

Η κάθετα αυστηρή και επικριτική στάση σου, αγαπητέ Ταύρε, γίνεται αφορμή καταστάσεις και σχέσεις να οδηγηθούν σε μεγάλο αδιέξοδο, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα. Χαμήλωσε τους τόνους, αν δεν θέλεις τα γεγονότα να φτάσουν σε ακραίο σημείο, από το οποίο πολύ δύσκολα θα ξεφύγεις.

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, να ξέρεις ότι μπορείς η σχέση σου μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Σήμερα θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, προβλέπονται αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Αυξημένη κινητικότητα προβλέπεται τώρα για το ζώδιό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευελιξία στον χειρισμό των καταστάσεων. Προβλήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και αναγκάζεσαι να τα δρομολογήσεις. Οι ανάγκες στην οικογένεια είναι πολλές κι εσύ δεν αμελείς καμία φροντίδα, αλλά μην ξεχνάς ότι ο καθένας μπορεί να αναλάβει τις δικές του ευθύνες.

Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε όμορφα μαζί, γιατί οι ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς σε έχουν αποσπάσει από τα αισθηματικά σου και έχει δυσκολέψει η καθημερινότητά σου. Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στα επαγγελματικά σου, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, η τάση σου να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, συνεχίζεται. Κάνε σωστό πρόγραμμα.
Καρκίνος
Ανατροπές σε καταστάσεις έρχονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και σου δημιουργούν μεγάλη ανασφάλεια. Κάποια λάθη που έγιναν στο παρελθόν έχουν τώρα αντίκτυπο στην πορεία σου, γεγονός που πρέπει να αποδεχτείς με ψυχραιμία και να προσπαθήσεις με ηρεμία να ξεπεράσεις. Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες αργότερα – κάνε λίγη υπομονή.
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θέματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα, τώρα θα προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.
Λέων
Θα πρέπει, αγαπητέ Λέων, να προετοιμαστείς για δύσκολες εξελίξεις σε πολλούς τομείς. Η ασυνεννοησία επικρατεί σε όλα τα επίπεδα σχέσεων, γεγονός που οδηγεί σε απογοητεύσεις. Μην διαμαρτύρεσαι, μην πανικοβάλλεσαι και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Η κατάσταση θα βελτιωθεί με αργούς ρυθμούς.
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που σε προβληματίζουν και σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.
Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στα επαγγελματικά σου. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.
Παρθένος
Η κακή σου διάθεση σε εμποδίζει να δεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση, με αποτέλεσμα να βυθίζεσαι σε απραξία. Δείξε προσοχή σε προτάσεις και συμφωνίες που υπόσχονται να σε βγάλουν από το τέλμα ως διά μαγείας. Η άνοδος θα έρθει για το ζώδιό σου, αλλά θα είναι αποτέλεσμα σοβαρής και συγκεντρωμένης προσπάθειας.
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε προβληματίζουν.
Φρόντισε σήμερα να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα κάθε συναλλαγή που έχει σχέση με έξοδα.
Ζυγός
Η ώρα της κρίσης για το ζώδιό σου, έφτασε. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα φέρουν τις καταστάσεις στα άκρα και θα πρέπει να πάρεις άμεσα θέση και να δράσεις δυναμικά. Διασφάλισε τα κεκτημένα σου και δώσε προσοχή σε πληροφορίες που θα σε οδηγήσουν στον σωστό δρόμο. Οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά – διατήρησε την ψυχραιμία σου και όλα θα πάνε καλά.
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση. Μην επαναπαυτείς, όμως. Όλο και κάτι μπορείς να κάνεις για να χαρεί το ταίρι σου. Έχεις φέρει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.
Σκορπιός
Αυτό το διάστημα είναι ακατάλληλο για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά νέες συμφωνίες. Απόφυγε με διπλωματία εκείνους που σε πιέζουν να πάρεις αποφάσεις και προχώρα με αργά βήματα, ώστε να δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται. Οι διαφωνίες πιθανόν να ξεφύγουν από τα όρια. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην παίζεις το παιχνίδι κανενός.
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο που ο ερωτισμός σου είναι πολύ έντονος, σίγουρα θα έρθει αυτό που θέλεις. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται. Σύντομα όμως θα επέλθει μια ισορροπία και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.
Τοξότης
Η εσωστρέφειά σου, αγαπητέ Τοξότη, και ο φόβος της απόρριψης σε εμποδίζουν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η ανταπόκριση θα έρθει σε όλους τους τομείς, όταν θα τολμήσεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου. Μην περιμένεις από κανέναν να σε βοηθήσει σε κάτι μην γνωρίζοντας καν την ύπαρξή του.
 Τα αισθηματικά σου από σήμερα θα βελτιωθούν πολύ και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Κράτα χαμηλούς τόνους σήμερα στα επαγγελματικά σου και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση προκειμένου να επισπεύσεις κάποια θέματα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις.
Αιγόκερως

Νέες πληροφορίες έρχονται τώρα, αγαπητέ Αιγόκερε, και σε βοηθούν να ενισχύσεις τη θέση σου και να αξιοποιήσεις καλύτερα τις υπάρχουσες συνθήκες για να επιτύχεις τους στόχους σου. Φίλοι και οικογένεια σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου και η διάθεσή σου θα παραμείνει καλή. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση όσο μπορείς.

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν περιορίσεις το άγχος που έχεις με άλλα θέματα της καθημερινότητας. Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν ακόμη. Θέλεις να ενισχύσεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Υδροχόος

Μεγάλη κούραση σε έχει καταβάλει, αγαπητέ Υδροχόε, πράγμα αναμενόμενο μετά από ένα τόσο σκληρό διάστημα γεμάτο υποχρεώσεις. Η μοναξιά είναι το μόνο αρνητικό συναίσθημα, το οποίο πηγάζει από την κακή σου διάθεση. Ξεκουράσου λοιπόν, σύντομα, και ξαναμπές στους ρυθμούς που σε ευχαριστούν.

Οι πολλές σου υποχρεώσεις σε αποσπούν από τον αισθηματικό σου τομέα και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά. Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.
Ιχθύς
Η κοινωνική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ, είναι στο απόγειό της και το ίδιο και η επικοινωνία σου με τους άλλους. Συζητήσεις, συναντήσεις, συμφωνίες και νέες, πολύ σημαντικές γνωριμίες θα σηματοδοτήσουν την απαρχή θετικών εξελίξεων στη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για την αξιοποίησή τους.
Κάποια σκαμπανεβάσματα θα είναι παροδικά. Σήμερα θα μπορέσεις να λύσεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν. Επαγγελματικά, σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.
Πηγή:oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας