Καλημέρα! Αναλυτικές οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σου χρειάζεται λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα από σήμερα και στο εξής, θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, δείξε ηρεμία και καλή διάθεση μέσα στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλά, χωρίς άγχη και εντάσεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για μια κοινή έξοδο με φίλους που θα σου γίνει από το ταίρι σου. Καμιά φορά η επαφή με τρίτα πρόσωπα κάνει καλό στα ζευγάρια. Οι αδέσμευτοι Κριοί επιδιώξτε να διασκεδάσετε με την παρέα που περνάτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα έχεις συζητήσεις και συναντήσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Ταύρος

Ξημέρωσε για εσένα, φίλε Ταύρε, μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα, όπου όλες σου οι ιδέες θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα, αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων που μπορεί να σε χρειάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να δημιουργήσει ένταση μέσα στη σχέση σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Οι Ταύροι που βαδίζετε χέρι-χέρι με τη μοναξιά σας και έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε πως όλα στη ζωή θέλουν κόπο… έτσι είναι και οι ερωτικές σχέσεις!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πιθανόν να σε κουράσουν σήμερα, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Λύσε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου.

Δίδυμοι
Η μέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Θα έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να πάει η σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες, που είναι πάρα πολλές. Μπορεί σήμερα να προκύψουν νέες συνεργασίες και κάποιες από αυτές θα αυξήσουν και τα έσοδά σου. Να είσαι συνετός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα έξοδά σου.

Καρκίνος
Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δε σε αφήνει να τα δείς ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις ποια είναι τα προβλήματα που σου χαλάνε τη διάθεση. Οι Καρκίνοι που δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο κι αυτό γιατί έχεις δουλέψει πολύ στο παρελθόν. Μην αφήσεις κάποιες στιγμές έντασης να διαλύσουν όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και ειδικά στις συνεργασίες σου να είσαι πολύ προσεκτικός. Τα οικονομικά σου θέλουν μια πολύ ώριμη στάση για να μη βγεις από το πρόγραμμά που έχεις θέσει.

Λέων
Η μέρα είναι πολύ καλή για εσένα και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά-σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και σήμερα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα αντιμετωπίσεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να λύσεις μέσα από κουβέντα και καλή επικοινωνία κάποια προβλήματα με το σύντροφό σου και να μην κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα. Η ειλικρίνεια είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου. Οι Λέοντες που κοιμάστε αγκαλιά με το… μαξιλάρι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό σας και να κάνετε μια ωραία γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε διάφορες δυσκολίες. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις με κάποιους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να δημιουργήσουν ένα κακό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, χρειάζονται πολύ προσοχή και καθόλου σπατάλες για να μπουν σε μια σειρά.

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή γιατί το άγχος που έχεις, προκαλεί εκνευρισμό και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Κράτησε μια στάση πιο ήρεμη και μίλησε για όσα σε απασχολούν στο σύντροφό σου. Εσείς οι Παρθένοι που δεν έχετε μόνιμη σχέση, είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε, για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η εργασία σου με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί και προκαλούν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου το τελευταίο διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι πως δείχνεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν πολύ καλύτερα και κάποιες προτάσεις μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου. Να είσαι συγκεντρωμένος!

Ζυγός
Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα και ιδιαίτερα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που θα κάνει την είσοδό της στον Λέοντα. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δε σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται όλη σου την ενέργεια, γιατί κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση σου και δεν κάνεις τίποτα για να τα λύσεις. Βρες το χρόνο αλλά και τη διάθεση να ασχοληθείς σοβαρά με όσα σε προβληματίζουν. Στη ζωή των αδέσμευτων Ζυγών έρχονται καλύτερες μέρες και η μοναξιά σας θα τελειώσει σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα καταφέρεις να κάνεις νέα ξεκινήματα και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή με συνεργασίες ή υποθέσεις που δεν τραβάνε. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί παρασύρεσαι σε αγορές που σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου και σε αυτόν τον τομέα δεν έχεις κανένα περιθώριο.

Σκορπιός
Επιτέλους σήμερα, φίλε Σκορπιέ, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθησή σου και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα σε βοηθά σημαντικά να την ενισχύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να δεχτείς ακόμα και τις συμβουλές του, γιατί πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε, έτσι η σχέση σου θα μπει σε νέες, πιο γερές βάσεις. Οι Σκορπιοί που έχετε βαρεθεί τη μοναξιά σας, δείξτε το πιο ευχάριστο πρόσωπο σας και σύντομα θα σας πλησιάσει το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν. Έχεις πολλά να κάνεις σήμερα και χρειάζεται έξτρα προσπάθεια, αλλά εσύ δείχνεις διατεθειμένος να δουλέψεις παραπάνω προκειμένου να τελειώνεις. Ακόμα και στα οικονομικά σου βάζεις μια καλή σειρά και σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

Τοξότης 
Η μέρα, φίλε Τοξότη, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μη βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου, ακολουθώντας νέους δρόμους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, μπορείς να περάσεις μία ρομαντική Τρίτη παρέα με το ταίρι σου και να φτιάξεις μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας, που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, επίλεξε με μεγαλύτερη προσοχή τους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν, γιατί μην ξεχνάς, αγαπητέ Τοξότη, πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως απογοητευτείς πολύ όταν το ανακαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς σήμερα να είσαι χαλαρός, γιατί πολλά ζητήματα έχουν μπει στο σωστό δρόμο και μπορείς να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών που κάνεις τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αρκετά μετρημένες κινήσεις. Μην ξεφύγεις και μην πάρεις ρίσκα!!!

Αιγόκερως
Μην αφήσεις τον εκνευρισμό από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα ακόμα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά, αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το καλύτερο είναι να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου για τις ανασφάλειες που σε έχουν κυριεύσει. Αλλά προσοχή, μην τα μπλέξεις περισσότερο με τα λόγια σου. Οι Αιγόκεροι που είστε ακόμη στο ψάξιμο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια γνωριμία που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο νομίζεις. Αρκετά εμπόδια εξαφανίζονται και μπορείς να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου τακτοποιούνται σιγά-σιγά και αν αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα, θα ηρεμήσεις σύντομα από αυτό το άγχος.

Υδροχόος
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν. Η δουλειά σου θα σου φέρει ικανοποίηση και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να στρέψεις την προσοχή σου σήμερα στο σύντροφό σου και να μην αποφύγεις να λύσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, μην αρνηθείτε προσκλήσεις που θα προκύψουν. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και με τις καλές επιρροές που σας στέλνει η Αφροδίτη, ίσως ο έρωτας σας πλησιάσει… επικίνδυνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και πρέπει να το δεις κι εσύ αυτό και να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό. Τα οικονομικά σου είναι αυτά που θα σε προβληματίσουν περισσότερο, αλλά αν δείξεις προσοχή στις κακοτοπιές, θα έχεις κι εκεί τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ιχθείς
Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Ιχθύ, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να βρεις τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν δεν αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν και θα είναι εξαιτίας της δικής σου αμέλειας. Όσοι πάλι είστε αδέσμευτοι, να είστε αισιόδοξοι και να μην αφήνετε τίποτα να σας ρίχνει. Η σχέση που επιθυμείτε δε θα αργήσει να έρθει στη ζωή σας, φίλοι Ιχθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια και προγραμματισμός, κυρίως για να καλύψεις παραλείψεις των συναδέλφων σου, που όμως επηρεάζουν άμεσα και τη δική σου πρόοδο στη δουλειά. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τελειώνεις με χρέη του παρελθόντος και μην αφήνεις να σου μαζεύονται πρόσθετες υποχρεώσεις.

Πηγή: myastro.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας