Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Έχετε πάρει φόρα και μαζί με αυτή και την ανηφόρα χωρίς να σημαίνει ότι αυτό συνεπάγεται και δυσκολίες που έχετε είτε σε πραγματικό είτε σε θεωρητικό επίπεδο… Νιώθετε ότι η δύναμή σας μπορεί να νικήσει τα πάντα και φυσικά να σας δώσει και την ικανοποίηση που θέλετε… Ερωτικά, τα καταφέρνετε αλλά με κόστος γιατί νιώθετε πολύ ανεξάρτητοι και το δείχνετε… Επαγγελματικά, μην αγχώνεστε για κάτι που είναι ακόμα στην αρχή!

Ταύρος
Σας αρέσει που έχετε λιγότερες πιέσεις αλλά δεν έχετε προλάβει να το συνειδητοποιήσετε ακόμα… Βασικά, αυτό που σας ταιριάζει είναι ότι έχετε χαμηλότερους τόνους και φυσικά λιγότερη πίεση γενικότερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα να μην καταπιέζεστε… Ερωτικά, όλο και καλύτερα και μάλιστα πολύ πιο συντονισμένα και πολύ πιο χαλαροί τόνοι σας επιτρέπουν να απολαύσετε ακόμα και ασφάλεια και ηρεμία… Επαγγελματικά, μην αφήνετε κανένα να σας εκμεταλλεύεται στο οικονομικό σκέλος!

Δίδυμοι
Τώρα για εσάς αρχίζουν οι πιέσεις και αφού δεν τις νιώθετε ή σας φέρονται ευγενικά εκμεταλλευτείτε το… Γιατί για τα ερωτικά σας τα πράγματα είναι καλά όσο μιλάτε πολύ και ξεκαθαρίζετε καταστάσεις… Ερωτικά, πάντως αυτό που αναζητάτε είναι δύσκολο να το βρείτε καθώς δε διευκρινίζετε και δεν αποσαφηνίζετε τα πράγματα στον απόλυτο βαθμό… Επαγγελματικά, υπάρχουν αδιευκρίνιστες καταστάσεις που εσείς όμως τις έχετε εντοπίσει και ξέρετε και τη λύση τους!

Καρκίνος
Βασικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι είστε πιο άνετοι στα οικονομικά σας και ξέρετε ότι οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο… Αυτό σημαίνει ότι είστε και ιδιαίτερα απαιτητικοί προς τους άλλους γιατί αναγνωρίζετε και την αξία σας στα επαγγελματικά σας… Φυσικά, και αποτιμάτε σωστά τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες και τις περνάτε στους άλλους ώστε να νιώσετε ανταπόδοση… Ερωτικά, πάντως, ηρεμείτε και εκτελείτε με σχολαστικό τρόπο… Επαγγελματικά, ξέρετε ότι η στασιμότητα πρέπει να αλλάξει, και ξέρετε και τον τρόπο!

Λέων 
Είναι και σήμερα η δική σας μέρα για να κάνετε όλα αυτά που θέλετε και μάλιστα με συνοπτικές και γρήγορες διαδικασίες… Για τα ερωτικά σας αυτό σημαίνει ότι είτε θέλετε υψηλούς είτε χαμηλούς τόνους αυτό μπορείτε να το καταφέρετε και μάλιστα με τρόπο ώστε να μη βαρυγκωμάτε… Ο εγωισμός σας, μπορεί να σας συνεπάρει μόνο, γι’ αυτό προσέξτε τον… Επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε την απουσία κάποιων και παίρνετε προβάδισμα!

Παρθένος
Μία μέρα που για εσάς πάλι έχει εσωστρέφεια και σκέφτεστε τον τρόπο που θα κλείσετε έναν κύκλο πραγμάτων που δε θέλετε να τον ομολογήσετε σε κανέναν… Για τα ερωτικά σας αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε και τις τελευταίες κινήσεις σας για να αποτιμήσετε τα πράγματα και μετά θα πάρετε οριστικές αποφάσεις… Νιώθετε όμως ότι πρέπει να δώσετε μία ακόμα ευκαιρία αλλά πολύ στοχευμένη… Επαγγελματικά, μη βάζετε μπροστά όλες τις αρνητικές σκέψεις και μην επηρεάζεστε από την οικογένειά σας!

Ζυγός
Μέρα που για εσάς έχει πολλά στο πρόγραμμα και όταν αποφασίσετε να το ακολουθήσετε θα καταλάβετε ότι αυτό δεν βγαίνει και φυσικά κάτι πρέπει να αναβάλλετε για αργότερα… Σίγουρα δεν πρέπει να δυσαρεστήσετε κάποιους αλλά δεν μπορείτε να είστε παντού την ίδια χρονική στιγμή… Σίγουρα αυτόν που δε θέλετε να αδικήσετε είναι τον έρωτα που γι’ αυτόν είστε διαθέσιμοι… Αλλά και αυτός για εσάς… Επαγγελματικά, δείτε αυτά που σας προσφέρουν χωρίς να το πολυσκέφτεστε και εκληφθεί ως δυσαρέσκεια!

Σκορπιός
Είστε από τους απόλυτα τυχερούς και όχι μόνο γιατί σας άφησε ο Άρης μετά από 2 μήνες, αλλά γιατί τώρα θα είστε αργοί και θα μετράτε και τις κουβέντες σας και τις πράξεις σας πριν τις κάνετε, αποτιμώντας σωστά τα γεγονότα.. Ερωτικά, τα πράγματα δεν είναι άσχημα αρκεί να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων και να τους αξιολογήσετε βάση αυτού… Επαγγελματικά, σας αρέσει όταν σας αναθέτουν κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη δική σας ανέλιξη!

Τοξότης
Ώρα για δυναμικές αποφάσεις και αφού μαζέψετε όλα τα στοιχεία που θέλετε, μπορείτε και να περάσετε και στην εκτέλεσή τους… Δεν πειράζει που υπάρχουν δυσκολίες ή κάποια πράγματα σας φαίνονται βουνό… Ερωτικά, ξέρετε ότι τίποτα δε θα κινηθεί αν εσείς δεν κουνηθείτε… Οπότε οργανωθείτε και μην είστε εγωιστές αλλά εστιάστε στο αποτέλεσμα… Επαγγελματικά, είναι καλό να ζητάτε διευκρινίσεις κυρίως γραπτές αν αυτό είναι εφικτό!

Αιγόκερως
Δεν πειράζει που έχετε δεύτερες σκέψεις γιατί αυτές είναι σοφότερες από τις πρώτες… Έτσι λοιπόν λίγη τάξη παραπάνω στη ζωή σας δεν έβλαψε κανέναν… Για τα ερωτικά σας, έχετε εποικοδομητικές κόντρες που όμως σας φέρνουν πιο κοντά στην αλήθεια και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσετε στην παρούσα φάση… Επαγγελματικά, δείτε τις ευκαιρίες όχι με τον προσωρινό τους χαρακτήρα αλλά με πιο μόνιμο κυρίως για να εκμεταλλευτείτε και τα οικονομικά οφέλη που είναι τώρα πιο εύκολο να αποκτήσετε!

Υδροχόος
Μέρα που για εσάς είναι καλή γιατί είστε ευχάριστα απρόβλεπτοι και αυτό μπορεί να ξεσηκώσει τους πάντες με την καλή έννοια… Τίποτα δε σας πτοεί και αυτή είναι η δύναμή σας… Μην βλέπετε ανταγωνιστικά κάποιους που δεν αξίζουν την προσοχή σας, γιατί τότε θα χάσετε χρόνο… Αντιθέτως, βρείτε αυτούς που θα σας στηρίξουν σε αυτή σας την αναζήτηση… Ερωτικά, σωστά δεν βιάζεστε να μιλάτε, αλλά θέλετε τον χρόνο σας… Γίνεστε και πιο κοινωνικοί και αυτό σας ταιριάζει!

Ιχθείς
Μέρα που για εσάς έχει πολλά στη λίστα, αν κρατάτε γιατί αν δεν κρατάτε θα υπάρξει κίνδυνος να σας διαφύγει κάτι… Ερωτικά, τα νέα είναι ενθαρρυντικά γιατί αυτά που δεν προλαβαίνετε να κάνετε εσείς τα προλαβαίνουν άλλοι για εσάς και έτσι σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους… Επαγγελματικά, πάντως, καλά κάνετε και ενθουσιάζεστε, αλλά κοιτάτε μόνο ένα σκέλος και όχι ολόκληρο το εγχείρημα!

Πηγή:Astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας