Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα έχεις την ευκαιρία να δράσεις με αποφασιστικό τρόπο, προκειμένου να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί τα κατάλληλα εφόδια θα τα πάρεις χωρίς να το περιμένεις και θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου, είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα παράπονα που έχει και για τα προβλήματα της σχέσης σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να απαλλαγείς από τις αμφιβολίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα που θα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δεν θα χρειάζεσαι.

Ταύρος

Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Ταύρε, σε οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα εχθρών και φίλων – κάτι που σου ήταν πολύ αναγκαίο το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε κρίνει και μην συζητήσεις καν τις εκτιμήσεις σου. Τράβα τον δρόμο σου και συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προβλέπονται συζητήσεις με το ταίρι σου για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σου. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Άλλωστε είσαι από τα ζώδια που πάντα τελικά τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

Δίδυμοι

Γενικά
Οι ενοχές που ένιωσες για κάποια πράγματα στο παρελθόν, θα αποδειχθούν εντελώς άστοχες. Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και θα δικαιωθείς. Απόφυγε να σχολιάσεις τις εξελίξεις και συνέχισε τον δρόμο σου με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που σε διακρίνει. Η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι με ηρεμία να κατανοήσεις τι πρόβλημα έχει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Κινήσου λίγο πιο χαλαρά. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Καρκίνος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε ένα μήνυμα που πρόκειται να λάβεις και το οποίο θα σε αναστατώσει. Ευτυχώς οι πληροφορίες δεν θα είναι απολύτως σωστές. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην συζητήσεις με κανέναν πριν βεβαιωθείς. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις κάθε κίνδυνο που μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο. Περίμενε πριν αναλάβεις δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να μην καταπιέζεσαι στα αισθηματικά σου. Αν θεωρείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, και τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

Λέων

Γενικά
Η βοήθεια που θα δεχτεί σύντομα το ζώδιό σου από τα άστρα θα είναι καθοριστική για ολόκληρη τη ζωή σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και προσπάθησε να σταθείς όπως ήξερες πάντα. Τα προβλήματα δεν λύνονται χωρίς σχεδιασμό και μεθόδευση και η ζωή είναι έτοιμη να σου δώσει αυτό που σου αξίζει, δηλαδή την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρακάνεις για να μην εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Σκέψου τις πιο σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

Παρθένος

Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σου άφησε, αγαπητέ Παρθένε, πολλές πικρίες αλλά και δυνατότητες που ακόμα δεν έχεις χρησιμοποιήσει. Ξεκίνα σταδιακά και με αργά βήματα να εξετάζεις αυτά τα δεδομένα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για το μέλλον σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους περιμένοντας θαύματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις την ημέρα όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Ζυγός

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς δράση. Τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου να τακτοποιήσεις υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Σύντομα μία συμφωνία θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς εκεί που πρέπει και να μπορέσεις από θέση ισχύος να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με μεγάλη ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί θα πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

Σκορπιός

Γενικά
Ο νέος προγραμματισμός θα σου δημιουργήσει πίεση και άγχος, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην παρασυρθείς από ανούσιες δραστηριότητες που θα σου σπαταλήσουν άδικα τον χρόνο. Όταν τα σημαντικά ζητήματα τακτοποιηθούν, θα έχεις το περιθώριο για διασκεδάσεις – μέχρι τότε όμως, θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές θυσίες ακόμα. Ευτυχώς ο χρόνος περνάει γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, αν κινηθείς ανάλογα, θα βρεις αυτό που ψάχνεις, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν μιλήσεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης

Γενικά
Η βελτίωση της διάθεσής σου και η ενίσχυση της δημιουργικότητάς σου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής πρόβλεψης για το ζώδιό σου, για όλο το ερχόμενο διάστημα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει άσκοπα, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τον δυναμισμό σου σε κάθε δράση φέρνοντας επιτυχίες. Σήκωσε τα μανίκια, όπως ξέρεις εσύ, και θα ανταμειφθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια γεγονότα μπορεί να είναι ανατρεπτικά σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό σου τομέα. Θα πρέπει να προσέξεις τις πιθανές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Στα οικονομικά, θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου και οι πλανήτες διαμορφώνουν θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο. Παρεξηγήσεις του παρελθόντος θα λυθούν οριστικά και η ανανέωση θα είναι μεγάλη. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε αλλαγές – εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και σύντομα θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

Υδροχόος

Γενικά
Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σε οδηγούν σε λάθη, αγαπητέ Υδροχόε, με ολέθρια αποτελέσματα. Είναι πια καιρός να βρεις τις χαμένες ισορροπίες και να ασχοληθείς με όσα σε ταλαιπωρούν επίμονα όλο αυτό τον καιρό. Μην επιτρέψεις στην αφέλεια να σε κατευθύνει. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και οργάνωσε τη ζωή σου με σοβαρότητα, ώστε να έρθει η επιτυχία που περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μια καινούργια γνωριμία πρόκειται να σε συγκλονίσει αν είσαι αδέσμευτος. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα νέο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.

Ιχθείς

Γενικά
Το διάστημα που ακολουθεί μπορείς να φέρεις τα πάνω κάτω με ευκολία, αγαπητέ Ιχθύ, και να οδηγήσεις τη ζωή σου στη μεταμόρφωση που ονειρεύεσαι. Σκέψου πραγματικά τι θέλεις και ακολούθησε τον σωστό τρόπο για να το αποκτήσεις. Εμπόδια φυσικά θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η θετική σκέψη θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έντονα θα σε απασχολήσει σήμερα ο αισθηματικός τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα όλα θα αλλάξουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

πηγή:oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας