Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν την επικοινωνία του ζωδίου σου σε κοινωνικό επίπεδο, γεγονός που φέρνει πολλές δυνητικές ευκαιρίες. Πολλά προβλήματα που προκύπτουν χρειάζονται τη δική σου μεσολάβηση για να λυθούν. Εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και δώσε χρόνο στις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από σήμερα θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Οι καινούργιες συνεργασίες που θα κάνεις θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για αυτά που θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

Ταύρος

Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές, αγαπητέ Ταύρε, δεν καλύπτεται το ερχόμενο διάστημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παράλογες εξάρσεις που μπορούν να φέρουν επικίνδυνα αποτελέσματα. Μην αφήσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν να αιωρούνται και απαλλάξου πλήρως από καταστάσεις που δεν σε οδηγούν πουθενά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου εξ αιτίας άλλων θεμάτων που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου υπάρχει μια στασιμότητα αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι

Γενικά
Κάποιες φιλικές σχέσεις παρουσιάζουν ασυνεννοησία που σε φέρνει σε αδιέξοδο. Παρ’ όλα αυτά το ερχόμενο διάστημα επιφυλάσσει αρκετές ικανοποιήσεις στο ζώδιό σου. Θα ακολουθήσει μια ευχάριστη περίοδος την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για ψυχαγωγία και αρκετή ξεκούραση, που σου έχει λείψει τελευταία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή σου διάθεση θα ενισχύσει τον ερωτισμό σου και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι βλέπεις ότι σιγά σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

Καρκίνος

Γενικά
Από σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας σου και η ιδιαίτερη απόδοσή σου στα δύσκολα σού δίνουν το προβάδισμα και βελτιώνουν δραστικά τις συνθήκες της ζωής σου. Οι ικανοποιήσεις είναι πολλές, το πρόγραμμα δύσκολο, αλλά η εργατικότητά σου σε βοηθάει να ανταποκρίνεσαι πάντα με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς και λύνεις τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, να αρχίσεις να προωθείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, καθώς μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Λέων

Γενικά
Οι άσχημες σκέψεις του παρελθόντος σε ακολουθούν, εμποδίζοντας τις μελλοντικές κινήσεις. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και οργάνωσε το πρόγραμμά σου, υποστηρίζοντας πιο σταθερά τις επιδιώξεις σου. Έτσι θα καταφέρεις όσα επιθυμείς, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τη δυναμική δράση για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες συνεργασίες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν ακόμη.

Παρθένος

Γενικά
Η οικογένεια και τα πολλά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά καθυστερούν, αγαπητέ Παρθένε, κάποια δικά σου ζητήματα που θέλεις να τελειώνεις. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό, γιατί θα βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση από την οποία δεν θα ξεφύγεις χωρίς συνέπειες. Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του και θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει, στον αισθηματικό σου τομέα, να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου με μεγάλη ψυχραιμία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, ενώ θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά
Η φυσική κατάσταση και η διάθεσή σου βελτιώνονται, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά παράλληλα καλό θα είναι να κοιτάξεις για την επίλυση κάποιων θεμάτων που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν. Δείξε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς, γιατί είναι πιθανόν να υπάρξουν επιπλοκές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.

Σκορπιός

Γενικά
Η στιγμή είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση ζητημάτων που καθυστερούν. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Απόφυγε σημαντικές αλλαγές και περιορίσου σε μια ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Ένα σύντομο ταξιδάκι θα σε ανανεώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις σχέδια για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Η πρόσφατη στασιμότητα έφερε εντάσεις και δυσκολίες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, για τις οποίες δεν είχες προετοιμαστεί κατάλληλα. Η υπερκόπωση και το υπερβολικό στρες ήταν αναμενόμενα επακόλουθα. Χαλάρωσε και προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα πράγματα, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, από σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε απασχολούν και είναι βέβαιο ότι θα βρεις πολύ καλές λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Γενικά
Τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, αργούν να ξεκαθαρίσουν ακόμα, γι’ αυτό μην βιάζεσαι και απόφυγε απότομες κινήσεις που θα έχουν μοιραία αποτελέσματα. Η αγωνία σου είναι δικαιολογημένη, αλλά προσπάθησε να τη μετριάσεις. Εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες για να βελτιώσεις τη σχέση σου και για να δώσεις πολύ μεγάλη χαρά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο), για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

Υδροχόος

Γενικά
Οι πλανήτες απαιτούν από το ζώδιό σου τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως καθυστερείς. Εντούτοις, θα διευκολυνθείς αρκετά και θα καταφέρεις να έχεις καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση με τα απαιτούμενα πρόσωπα. Τα πράγματα συνεχίζουν να βελτιώνονται και οι στόχοι σου είναι πλέον ορατοί καθώς βαδίζεις προς την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με το ταίρι σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις κάποιες δυσκολίες, επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ιχθείς

Γενικά
Οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου και οι επιδιώξεις σου αρχίζουν να βρίσκουν τον δρόμο της ολοκλήρωσής τους. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται μέσα από μία σειρά αλλαγών που τακτοποιεί τις καταστάσεις με συναρπαστικό τρόπο. Μην παραμελείς όμως τον εαυτό σου, καθώς έχεις ανάγκη από ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε να αποφύγεις ριψοκίνδυνες κινήσεις στα οικονομικά, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή:oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας