Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα; Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Κριός
Ήρθε η ώρα, αγαπητέ Κριέ, να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να προωθήσεις σχέδια του παρελθόντος. Η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί πολύ και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις αρκετά την τακτική σου για να καταφέρεις την επιθυμητή συνεννόηση. Το πρόγραμμά σου είναι πολύ σκληρό και δεν σου αφήνει καθόλου προσωπικό χρόνο, αλλά μην αμελείς την ξεκούρασή σου.
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να εξετάσεις πολύ σοβαρά, γιατί θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά, κάνε συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.
Ταύρος
Οι τεράστιες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Ταύρε, απαιτούν άμεση ανασύνταξη για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία. Φρόντισε να προετοιμαστείς κατάλληλα και να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Μην αφήσεις εκκρεμότητες με φίλους και συνεργάτες να σε πάνε πίσω.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις μικροπαρεξηγήσεις που έχεις με το ταίρι σου.
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.
Δίδυμοι
Επιτέλους οι μεγάλες δυσκολίες αρχίζουν σιγά σιγά να υποχωρούν. Η κατάσταση ολοένα βελτιώνεται και ένας νέος κύκλος ανοίγει για το ζώδιό σου. Μία ασάφεια σε βασικά ζητήματα συνεχίζει να υπάρχει, αλλά με έξυπνες κινήσεις θα βρεις λύσεις σύντομα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές, αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς.
Από σήμερα μπορείς πιο εύκολα να λύσεις προβλήματα που έχεις στον αισθηματικό τομέα, με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την καλή σου διάθεση μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για άλλη μια φορά θα είναι πάρα πολλές κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις πάρα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να θυμάσαι πάντα τι είναι αυτό που σε συμφέρει.
Καρκίνος
Το ερχόμενο διάστημα, αγαπητέ Καρκίνε, η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη. Η κούραση δεν θα λείψει, αλλά η προσπάθειά σου θα αξίζει τον κόπο, καθώς θα οδηγήσει σε αναγνώριση και επιτυχία. Επίσης θα δεχτείς νέες προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει εξετάσεις με προσοχή και χωρίς βιασύνη, για να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα σου ανεβάσουν πολύ τη διάθεση. Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Σήμερα, σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις προβλήματα.
Λέων
Το οικογενειακό σκηνικό επιφυλάσσει εντάσεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και θα σε οδηγήσει σε αντιπαράθεση με τις απαιτήσεις και με τη γενικότερη στάση των άλλων. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να τους θέσεις όλους προ των ευθυνών τους, όσο είναι ακόμα καιρός. Μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα προσωπικό σου ζήτημα θα έρθει ξαφνικά να σε γεμίσει χαρά. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις τα αισθήματα που έχεις στο ταίρι σου και να περιορίσεις τον εγωισμό σου.
Επαγγελματικά, συνέχισε στους ρυθμούς που ήδη έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.
Παρθένος
Δυσκολίες – αν και παροδικές – έρχονται τώρα για το ζώδιό σου, αλλά ταυτόχρονα και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Μην παραμελείς τις προσωπικές σου σχέσεις ψάχνοντας λύσεις για διάφορα ζητήματα, και μην επιχειρείς ριψοκίνδυνα πράγματα. Μία νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά για το μέλλον, γι’ αυτό φρόντισε για την καλύτερη πρώτη εντύπωση.
Αισθηματικά, σήμερα πρόσεξε τις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Δείξε διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην παρατάς τις προσπάθειες, γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει η γνωριμία που περίμενες. Στα επαγγελματικά σου, αυτή την περίοδο εκτός από προγραμματισμούς, φρόντισε να τελειώνεις και με κάποια θέματα που ακόμη σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις, για να απαλλαγείς από το πολύ άγχος.
Ζυγός
Πολλά εμπόδια σε κουράζουν, αγαπητέ Ζυγέ, και καθυστερούν την επίτευξη των στόχων σου. Οι εντάσεις στο περιβάλλον σου δημιουργούν συναισθηματική αναστάτωση και θα πρέπει να διατηρήσεις το ηθικό σου σε υψηλά επίπεδα προκειμένου να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η αισιοδοξία και η θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσουν πολύ. Με τις τόσες ευθύνες που έχεις, σου μένει λίγος χρόνος για τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.
Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Σκορπιός
Κινητικότητα και ευχάριστες εξελίξεις χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Ο παρορμητικός σου χαρακτήρας σού δίνει ώθηση για περιπέτειες με άγνωστο προορισμό και οι πλανήτες ευνοούν τις επιλογές σου. Δώσε μεγάλη προσοχή σε προτάσεις και συμφωνίες και μη βιαστείς έως ότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αισθηματικά, πρόσεξε σήμερα τις κινήσεις σου, γιατί κάποια πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στο ταίρι σου.
Στα επαγγελματικά σου, κάνε πράξεις αυτά που σκέφτεσαι και μην καθυστερείς καθόλου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κατακτήσεις την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων, ενώ μπορείς να ρυθμίσεις και κάποια χρέη του παρελθόντος.
Τοξότης
Μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Τοξότη, πρόκειται να φέρνουν κάποιες πληροφορίες για ζητήματα του παρελθόντος. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και κυρίως μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Με υπομονή και με καλή ψυχολογία θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, αλλά φρόντισε επίσης να εξωτερικευτείς για ό,τι σε απασχολεί. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις κάποια θέματα, ώστε να περνάτε κι οι δυο καλύτερα στη σχέση σας. Επαγγελματικά, σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, ώστε να υλοποιήσεις σχέδια και να επιτύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλά έξοδα. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.
Αιγόκερως
Καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, αγαπητέ Αιγόκερε, με αρνητικό τρόπο και εμποδίζουν την εξέλιξή σου αποχωρούν οριστικά, αφήνοντας τον χώρο ελεύθερο για δυναμική πρόοδο. Απόφυγε τις υπερβολές και σκέψου πολύ καλά πριν προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις – τα καλύτερα δεν αργούν. Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να στενοχωρηθείς. Έχεις πολλά επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις θέματα που μπορεί να σου φέρνουν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.
Υδροχόος
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Το κοινωνικό σκηνικό σού προσφέρει ευκαιρίες, γνωριμίες και προτάσεις, τις οποίες με οργάνωση και αυτοσυγκέντρωση μπορείς να αξιοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία. Η ανάγκη σου για εκτόνωση μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, καθώς η επιτυχία είναι προ των πυλών και απαιτεί μεγάλη προσοχή για να υπάρξει διάρκεια. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Ιχθύς
Οι προοπτικές αρχίζουν να διαγράφονται καλύτερες τώρα, για το ζώδιό σου, και οι προθέσεις του κύκλου σου δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν. Μην παρασύρεσαι από λόγια και υποσχέσεις, επεξεργάσου καλά ό,τι σε αφορά και μην χάνεις χρόνο με λεπτομέρειες χωρίς σημασία. Η πρόοδος θα έρθει σύντομα και θα είναι σημαντική. Αισθηματικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς σχετικά με πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα σου δημιουργούσαν ερωτηματικά. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις. Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
Πηγή:oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας