Καλημέρα! Αναλυτικές οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Κριέ, να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις προγραμματίσει και να μην αφήσεις άλλο χρόνο να πάει χαμένος, θα προλάβεις να τακτοποιήσεις εγκαίρως τις εκκρεμότητές σου. Διαφορετικά, τα πράγματα θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά, καθώς δεν θα μπορέσεις εκ των υστέρων να τα βάλεις εύκολα σε τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορεί να έχεις περάσει πολλά στο παρελθόν, αλλά τώρα να ξέρεις ότι σε περιμένουν καλές εκπλήξεις στα αισθηματικά σου που δεν περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, προσπάθησε να μην σε εκνευρίσουν. Οικονομικά, σήμερα προβλέπονται πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ταύρος

Γενικά
Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου δεν είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαν και αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Αξιοποίησε όλες σου τις δυνατότητες και μην χάνεις το κουράγιο σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αργότερα για το ζώδιό σου – μην σπαταλάς τις δυνάμεις σου και φρόντισε για το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίσουν σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Άκου τον. Δεν είναι ώρα ακόμη να μιλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορεί τα θετικά να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Στον οικονομικό τομέα, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτε για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.

Δίδυμοι

Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταλάβεις αρκετά πράγματα για τα οποία είχες απορία εδώ και πολύ καιρό. Οι πληροφορίες θα καταφτάσουν εκεί που δεν θα το περιμένεις και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Φρόντισε να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου, ώστε να μην εμπλακείς σε ενδεχόμενες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για ακόμη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ θετικό και με καλές συνθήκες. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις σχετικές συζητήσεις και να ζητήσεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

Καρκίνος 

Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει σε όσα οραματίζεσαι και βιώνεις σταθερότητα και αγάπη. Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός για να συγκεντρωθείς σε όσα απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρώσεις το όραμά σου. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου σε αυτή την προσπάθεια. Μην χάσεις άλλο χρόνο περιμένοντας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν αποφασίσεις να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου – χρειάζεται και πράξη. Στα οικονομικά σου, μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος, καθώς έχεις τους πλανήτες συμμάχους.

Λέων

Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε αρκετές απογοητεύσεις που μείωσαν την αισιοδοξία και την πίστη σου σε κάτι καλύτερο. Οι πλανήτες διορθώνουν αυτή τη θέση και φέρνουν νέες ευκαιρίες για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες. Μην ενδώσεις στον φόβο της αποτυχίας και απόφυγε τις υπερβολές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, γιατί αφ’ ενός θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου, αφ’ ετέρου οι πλανήτες δεν σε ευνοούν αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να κάνεις και πράξη κάποιες ιδέες σου προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία, επαγγελματικά. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Η αποκατάσταση του κοινωνικού σκηνικού είναι ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα. Αρκετές σχέσεις εξομαλύνονται και επέρχεται ισορροπία. Δεν χρειάζεται να κρίνεις ούτε να μεταφέρεις όσα ακούσεις. Δείξε σύνεση και η καλοσύνη σου θα επιστρέψει πάλι σε σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την επιθυμητή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις θα έχει μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Ζυγός

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου για το ερχόμενο διάστημα είναι να προσπαθήσεις να μην ξοδεύεις υπερβολικά. Η ανάγκη σου για αλλαγές μπορεί να ικανοποιηθεί με απλούστερους τρόπους. Άσε τις πολυτέλειες και ασχολήσου με την έκφραση της δημιουργικότητάς σου που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις χωρίς μεγάλο κόστος τον προσωπικό σου χώρο με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, οι κόντρες που είχες με το ταίρι σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι να κάνετε ένα ταξίδι – θα κάνει καλό και στους δύο και θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους επαγγελματικούς ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Σκορπιός

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, αγαπητέ Σκορπιέ, τα οποία μπορούν να σε απελευθερώσουν. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να υιοθετήσεις έναν άλλο τρόπο σκέψης που θα σε στηρίξει περισσότερο και θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Άσε τον εαυτό σου πιο χαλαρό να οδηγηθεί από το ένστικτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Οι συμβουλές που δέχεσαι το τελευταίο διάστημα δεν είναι οι καλύτερες, αγαπητέ Τοξότη. Μην αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει και προσπάθησε να δράσεις δυναμικά προκειμένου να τακτοποιήσεις αυτά που προέχουν. Μην επηρεαστείς από ξένες απόψεις, επεξεργάσου την ουσία και στηρίξου στα πόδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και πέρα να τα πας πολύ καλά στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα δεχτείς, θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις για το μέλλον των οικονομικών σου. Φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι καταστάσεις σε οδηγούν σε ευχάριστες εξελίξεις, χωρίς να χρειάζεται καμία προσπάθεια πλέον. Οι πλανήτες δείχνουν θετική πορεία για το ζώδιό σου που φέρνει την αναγνώριση των μέχρι τώρα προσπαθειών σου. Άσε τους γύρω σου να αναρωτιούνται για τον μαγικό τρόπο που εξελίσσονται όλα και συνέχισε τον δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν η σχέση που έχεις είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους και θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και θα σε πνίγει το άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Υδροχόος

Γενικά
Οι εντάσεις που προέκυψαν τελευταία, αγαπητέ Υδροχόε, ήταν αποτέλεσμα παρεξηγήσεων που θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα και θα υποχωρήσουν χωρίς να αφήσουν ίχνη. Μην υπερβάλλεις με ζητήματα που μπορούν να βλάψουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Ασχολήσου με τα απλά, καθημερινά πράγματα και άσε στην άκρη κάποιες ασήμαντες λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος στα αισθηματικά σου. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από σένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην παραπονιέσαι και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

Ιχθείς

Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αγαπητέ Ιχθύ, αισθάνεται πως σε έχει αδικήσει στο παρελθόν και η στάση του απέναντί σου θα βελτιωθεί καθοριστικά. Απόφυγε τις υπερβολές που θα μπορούσαν να βλάψουν τις μεταξύ σας ισορροπίες. Η απόσταση κάποιες φορές είναι καλύτερη από μία κακή επαφή. Κράτα ουδέτερη στάση μέχρι να βεβαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι πιεστικός απέναντι στο ταίρι σου και μην λες λόγια που μπορεί να το εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά μαζί του, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Πηγή: Oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας