Καλημέρα. Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την προώθηση σχεδίων, με ευκαιρίες που διευκολύνουν την εξέλιξή σου. Μην κοινοποιείς τις προσπάθειές σου πριν την ολοκλήρωσή τους. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα δεχτείς βοήθεια στην προώθηση των σχεδίων σου. Η επιτυχία θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, το καλύτερο θα ήταν σήμερα να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Ταύρος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να συγκεντρωθείς σε όσα συμβαίνουν και να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Η κοινωνική καταξίωση που επιδιώκεις μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από τη δουλειά σου, με τρόπο πιο προσεγμένο και όχι με περίπλοκους, αδέξιους εντυπωσιασμούς. Δέξου τη συμβουλή ενός αγαπημένου ατόμου που έχει αποδείξει τις ικανότητες αλλά και την αγνότητα των προθέσεών του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα υπάρξουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τις με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να τα πας καλά στο μέλλον.

Δίδυμοι

Γενικά
Η υψηλή πνευματικότητά σου, αγαπητέ Δίδυμε, αναγνωρίζεται και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σύσταση για το άτομό σου. Σε αποδέχονται σε κύκλους που δεν περίμενες και προχωράς σε δράσεις που σου ήταν άγνωστες στο παρελθόν. Δείξε αυτοπεποίθηση και κάνε με φυσικότητα την είσοδό σου στη νέα ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της στον αισθηματικό τομέα, ώστε να σου συμβούν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, είσαι σε περίοδο που αρχίζει να αποκαθίσταται η ισορροπία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται τώρα για το ζώδιό σου και οι νέες συνθήκες που προκύπτουν οδηγούν σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Η υπερβολική κούραση που πέρασες, σταδιακά εξασθενεί και νιώθεις αισιοδοξία για το μέλλον. Μην αφήνεις τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος να σε στιγματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

Λέων

Γενικά
Αν καταφέρεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε οικογένεια και συγγενικό περιβάλλον, θα κερδίσεις ουσιαστικά οφέλη. Η διαμάχη που υπάρχει σε οδηγεί σε δύο αντίθετα στρατόπεδα από τα οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις. Μίλα ήρεμα και αναγνώρισε το δίκιο και στις δύο πλευρές. Στο μέλλον θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με θετικό τρόπο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή για την επισημοποίησή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, παρ’ όλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Παρθένος

Γενικά
Κάποιες ευκαιρίες για δράση που θα φανούν μπροστά σου τώρα, θα απαιτήσουν προσοχή, καθώς είναι πολύ πιθανό να κρύβουν κινδύνους. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα, ώστε να αποφύγεις εμπλοκές που θα σε φέρουν σε αδιέξοδα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες για το ζώδιό σου, στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Ο ρομαντισμός αλλά και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Ζυγός

Γενικά
Ένας αέρας ανανέωσης έρχεται για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Τομείς όπως η ψυχολογία, η αισθητική και η κοινωνικότητα θα δεχτούν θετικές επιρροές. Ασχολήσου με τη βελτίωση του σπιτιού σε λειτουργικό επίπεδο. Κάποιες αισθητικές βελτιώσεις με μικρό κόπο μπορούν να σε ανανεώσουν ψυχολογικά. Μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά του, ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που εκκρεμούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Σκορπιός

Γενικά
Η κατάσταση βρίσκεται στο απροχώρητο, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην αφήνεις άλλα περιθώρια. Δράσε δυναμικά ώστε να βάλεις σε τάξη όσα εκκρεμούν, τώρα που οι πλανήτες δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Φίλοι θα σε στηρίξουν με καθοριστικό τρόπο σε ό,τι αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν συμβεί στη σχέση σου. Με μια συζήτηση με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά θα πρέπει να δεις κατά πόσο οι καταστάσεις σε συμφέρουν. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

Τοξότης

Γενικά
Ένα ακόμα βήμα για την ολοκλήρωση των σχεδίων σου πραγματοποιείται το ερχόμενο διάστημα, με τρόπο εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό. Δέξου την προσφορά των πλανητών στο ζώδιό σου με χαμόγελο και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό της ζωής σου σε πρακτικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά στα αισθηματικά σου, να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις, εξωτερίκευσέ τα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Η δυνατότητα ενός ευχάριστου ταξιδιού προκύπτει τώρα για το ζώδιό σου, στη διάρκεια του οποίου, εκτός από διασκέδαση θα υπάρξει και ευκαιρία για δράση σε άλλα επίπεδα. Δείξε θετική διάθεση απέναντι σε νέες ευκαιρίες που έρχονται με χαλαρό τρόπο. Συζητήσεις και νέες συμφωνίες είναι στον δρόμο σου – επεξεργάσου προσεκτικά τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που σε εκφράζουν και που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αν όμως κάνεις σωστή διαχείριση, θα μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Γενικά
Νέες συζητήσεις και δεδομένα που έρχονται στην επιφάνεια για το ζώδιό σου, βελτιώνουν τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των επιδιώξεών σου. Κάποια άτομα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν εμπόδια απομακρύνονται, συνειδητοποιώντας πως δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά σου που είναι πλέον παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ιχθείς

Γενικά
Θα πρέπει, αγαπητέ Ιχθύ, να προσπαθήσεις να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να αποφασίσει ποια είναι τα πραγματικά σου θέλω στη ζωή και να μην επηρεάζεσαι από ξένες παρεμβάσεις. Η ζωή σου ανήκει σ’ εσένα και σύντομα θα χρειαστεί να πατήσεις στα πόδια σου για να κατακτήσεις όσα ο φόβος δεν σου επέτρεψε το τελευταίο διάστημα. Η επιτυχία βρίσκεται στον δρόμο σου και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες αλλαγές πρόκειται να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Θα πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας