Καλημέρα! Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα;

Κριός

Γενικά
Η συνέπεια στις υποχρεώσεις σου και η σταθερότητα, αγαπητέ Κριέ, με την οποία ανταποκρίνεσαι στο πρόγραμμά σου, οδηγεί τους στόχους σου σε επιτυχία. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, τυχόν εκκρεμότητες που εξακολουθούν να σε απασχολούν σύντομα θα τακτοποιηθούν και θα έχεις όλο τον χρόνο να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία και έχεις και την Αφροδίτη σύμμαχο που είναι στο ζώδιό σου, ώστε όλα να πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, για να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, οι πλανήτες δεν θα ενισχύουν την επικοινωνία σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και δεν θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Προσκάλεσε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προσκλήσεις. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν χρήσιμες μελλοντικά ως προς την επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, κάτι σε προβληματίζει και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ τα όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στα επαγγελματικά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεν έχεις βεβαιωθεί ότι σε συμφέρουν. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Δίδυμοι

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Δίδυμε, να δείξεις συνέπεια σε όσα σου προτείνονται τώρα και απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μην αφήσεις τους φόβους του παρελθόντος να σε ακολουθήσουν. Η ζωή σου μπαίνει σε άλλη τροχιά που θα οδηγήσει σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς με τη συζήτηση με το ταίρι σου να λύσεις κάποιες διαφορές, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για το ζώδιό σου. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, οι υποχρεώσεις σε πιέζουν και σπαταλάς χρόνο και ενέργεια. Η υπομονή σου διαρκώς εξαντλείται και χάνεις το κουράγιο σου για να παλέψεις. Μην αφήσεις όμως την απαισιοδοξία να σε καταβάλει. Σύντομα τα γεγονότα θα διαμορφωθούν διαφορετικά και θα φανούν οι καλές προοπτικές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Λέων

Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν τη δημιουργικότητα του ζωδίου σου, χαρίζοντάς σου έμπνευση και ευκαιρίες για δράση. Αγαπημένα πρόσωπα πιστεύουν σε σένα και σε υποστηρίζουν ηθικά. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται και βρίσκει διεξόδους. Μια πρόταση που θα δεχτείς θα σε οδηγήσει σε επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα. Μην κάνεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα θα πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις ακόμη. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η ασυνεννοησία και η κακή διάθεση για συνεργασία κλονίζει φιλίες πολλών χρόνων, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην αντιδράσεις έντονα, διατήρησε την ψυχραιμία σου και δώσε χρόνο στην κατάσταση να εκτονωθεί ήσυχα. Κάποια αλλαγή στα σχέδιά σου είναι απαραίτητη για να αποφύγεις καταστάσεις που θα εμποδίσουν την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον των επαγγελματικών σου, γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Ζυγός

Γενικά

Από σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, αν καταφέρεις να υποστηρίξεις τις θέσεις σου με ηρεμία και σταθερότητα, θα δικαιωθείς. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν ωφελούν και σε απομακρύνουν από την ουσία. Ο τρόπος δράσης σου προάγει το αποτέλεσμα και φέρνει καθοριστικές λύσεις. Μια πιθανή μετακίνηση θα σε ανανεώσει ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα σε προβληματίζουν στα αισθηματικά σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Σκορπιός

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα αντιληφθείς, αγαπητέ Σκορπιέ, ότι το κοινωνικό σου περιβάλλον δεν σε εκφράζει και βιώνεις μοναξιά ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Είναι πια καιρός να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε εκφράζουν και να ενταχθείς σε ανάλογες ομάδες. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου μέσα στο κατάλληλο περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι βέβαιο ότι θα βρεις πολύ σύντομα, καθώς οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια που μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις να καλύψεις εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Τοξότης

Γενικά
Η βοήθεια που δέχεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι ανεκτίμητη και δικαιώνει την υπομονή που έδειξες. Τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται για το ζώδιό σου και οι σχέσεις αποκαθίστανται σε σημαντικό βαθμό. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, οι απώλειες του παρελθόντος είναι δεδομένες και κάθε αντίδρασή σου προς αυτή την κατεύθυνση πέφτει στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά και ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη, ώστε το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι όπως το θέλεις, αυτή η περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μία μεγάλη αλλαγή που επιβάλλεται στο ζώδιό σου με πιεστικό και απότομο τρόπο θα σε ενοχλήσει, θα κλονίσει την ηρεμία και θα χαλάσει τη διάθεσή σου γεμίζοντάς σε ανησυχίες. Χρειάζεται χρόνος ώστε να μπορέσεις να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία, χωρίς καμία προκλητικότητα και φυσικά περιορίσεις κάθε τάση για απομόνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε καλεί να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις κάποια θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Χρειάζεται να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Υδροχόος

Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, μια απροσδόκητη συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σε μελαγχολήσει. Η ζωή έχει προχωρήσει και τίποτα δεν μπορεί να επανέλθει εκεί που ήταν κάποτε. Μην επιστρέψεις σε συναισθήματα του παρελθόντος τα οποία δεν μπορείς να υποστηρίξεις σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορεί αυτή την περίοδο να έχεις κάποια προβλήματα που θα είναι περαστικά, αλλά φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια επαγγελματικά θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

Ιχθείς

Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, παλιοί φίλοι εμφανίζονται τυχαία και ζητούν από σένα κάτι σημαντικό. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις οτιδήποτε και απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα στα οποία δεν οφείλεις – άλλωστε η μεταξύ σας απομάκρυνση δεν επιτρέπει τέτοιου είδους οικειότητες. Συζήτησέ το μόνο με εντελώς δικά σου άτομα και ζήτα μία δεύτερη γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει μια άλλη τροπή, πολύ καλύτερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις σήμερα όσο καλύτερα μπορείς, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς κάποιες πολύ καλές επαγγελματικές προτάσεις, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις και καλές συνεργασίες που θα σε ικανοποιήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας