Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα.

Κριός

Γενικά
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Κριέ, απαιτούν ειδικό χειρισμό και τεράστια υπομονή για να μπουν σε σειρά. Μην βιάζεσαι και δείξε ψυχραιμία. Η ένταση και ο θυμός δεν θα βοηθήσουν να οδηγηθείς στα επιθυμητά αποτελέσματα, τα οποία δεν θα αργήσουν. Προετοιμάσου να τα δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε μέτρια επίπεδα και χρειάζονται λίγη προσοχή. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ταύρος

Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στις προβλέψεις για το ζώδιό σου. Στο προσκήνιο έρχονται κάποια ζητήματα που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες, αλλά μην επιτρέψεις να σου φορτώσουν ευθύνες που οφείλονται σε λάθη άλλων. Μία ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες και θα βάλει τέλος στην ψυχρότητα που επικρατεί. Μην την αναβάλλεις άλλο για να μην βρεθείς σε δυσκολότερη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα και καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, διότι θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Δίδυμοι

Γενικά
Ζητήματα που αφορούν παιδιά και ηλικιωμένους έρχονται στην επιφάνεια, σε ό,τι αφορά τις προβλέψεις για το ζώδιό σου, με επιτακτικό τρόπο. Ασχολήσου περισσότερο με τη φροντίδα των ατόμων που σε έχουν ανάγκη. Κάποιες πολυτέλειες του παρελθόντος μπορούν να διακοπούν προσωρινά, καθώς άμεσες προτεραιότητες κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Καρκίνος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό εξακολουθεί να μεταβάλλεται με δραστικό τρόπο για το ζώδιό σου, αφήνοντας περιθώρια να διορθωθούν λάθη του παρελθόντος, τα οποία σε ταλαιπωρούν ακόμα. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα μπορέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να εκνευρίσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε, αγαπητέ Λέων, σου άφησε μια πικρία η οποία επιδρά στην ψυχολογία σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις. Προσπάθησε να αποβάλεις το συναίσθημα αδικίας που σε έχει καταβάλει και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να ανανεωθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πώς βλέπεις τη σχέση αλλά και εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αλλά ευτυχώς τα άστρα χαρίζουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα για δυναμική δράση. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που δίνουν οι πλανήτες για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες. Πολύ σύντομα θα δεχτείς μία πρόταση για συνεργασία, με ευνοϊκούς για σένα όρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στα οικονομικά σου, πρόσεχε αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Ζυγός

Γενικά
Μετακινήσεις και ταξίδια προβλέπονται για το ζώδιό σου, στα πλαίσια των οποίων θα ανανεωθείς και θα βελτιωθεί η διάθεσή σου καθοριστικά. Κατά τη διάρκεια μίας σύντομης απόδρασης, θα κάνεις μία γνωριμία πολύ σημαντική για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Η ζωή σου πρόκειται να διαμορφωθεί θετικά, με ριζικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου, για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ευνοούνται οι συνεργασίες αλλά και τα καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

Σκορπιός

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να μην διστάσεις να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν. Η συστολή του παρελθόντος εξακολουθεί να αποδυναμώνει τη στάση σου που οφείλει να γίνει πιο δυναμική. Διώξε τον φόβο της αποτυχίας και διεκδίκησε ό,τι είναι απαραίτητο για την προσωπική σου ολοκλήρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Θα κουραστείς πολύ εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου εργασίας, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Οικονομικά, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

Τοξότης

Γενικά
Οι προοπτικές που ανοίγονται για το ζώδιό σου είναι μεγάλες. Νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στη ζωή σου και θα δεχτείς υποστήριξη σε ηθικό και υλικό επίπεδο. Ο δρόμος που θα ακολουθήσεις θα είναι πιο μακρόπνοος απ’ όσο φανταζόσουν και οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που θα ακολουθήσουν θα δικαιώσουν τη στάση σου και θα σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη στην υπευθυνότητά σου, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

Αιγόκερως

Γενικά
Μια νέα σελίδα γυρίζει για το ζώδιό σου. Προετοιμάσου να τη δεχτείς, γιατί είναι κάτι που από καιρό γνώριζες πως ερχόταν, αλλά όλο το καθυστερούσες. Οι εξελίξεις δεν σου αφήνουν πια περιθώρια για άλλες αναβολές – οι καταστάσεις σε οδηγούν από μόνες τους και το αύριο προμηνύεται ευχάριστο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σού στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους αισθηματικά, για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να ζητήσεις αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

Υδροχόος

Γενικά
Μην επιτρέπεις, αγαπητέ Υδροχόε, σε κανέναν – ούτε σε φιλικά πρόσωπα – να σε κατευθύνει. Οι αποφάσεις για τη ζωή σου είναι ζήτημα που αφορά αποκλειστικά εσένα και οφείλεις να τις λαμβάνεις χωρίς ξένες παρεμβάσεις, που δεν υποστηρίζουν τα δικά σου θέλω. Η ζωή σου ανήκει ολοκληρωτικά και θα πρέπει να στέκεσαι στα πόδια σου για να πάνε όλα καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος, καθώς έχεις τους πλανήτες συμμάχους.

Ιχθείς

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου και υπόσχεται εξελίξεις που θα σε ενθουσιάσουν. Μην βιαστείς να αλλάξεις δρόμο και συντονίσου το συντομότερο με την πραγματικότητα που θα σε οδηγήσει σε επιτυχία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με την προσωπική σου προσπάθεια την οποία τα άστρα ευνοούν ιδιαίτερα, όλο το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Πηγή:oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας