Καλημέρα! Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου την απαραίτητη διευκόλυνση προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα δεχτείς προτάσεις για θέματα που σε προβληματίζουν, οι οποίες θα βελτιώσουν τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Εξέτασέ τις προσεκτικά και στην πορεία θα δεις την επιτυχία να σε περιβάλλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις στα αισθηματικά σου που είναι πλέον παρελθόν και να κοιτάξεις το μέλλον με αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ταύρος

Γενικά
Το παρελθόν συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί, αγαπητέ Ταύρε, καθώς η δυνατότητα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Συγκεντρώσου στο παρόν και προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Απόφυγε κάθε συναισθηματική εμπλοκή και προχώρα όσο πιο σταθερά μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και ξέχνα προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στενοχωρήσει στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Γενικά
Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πλέεις, αγαπητέ Δίδυμε, σε πελάγη ευτυχίας. Μην απομονώνεσαι από αγαπημένα πρόσωπα που δεν βρίσκονται στην ίδια θέση με τη δική σου. Η ευτυχία σου θα έχει διάρκεια – μην αφήσεις τους εφιάλτες του παρελθόντος να σε ταράξουν. Απόλαυσε την καθημερινότητα χωρίς περιορισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Καρκίνος

Γενικά
Κάποιο άτομο κύρους, αγαπητέ Καρκίνε, σε παρακολουθεί εδώ και καιρό περιμένοντας να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Μην το απογοητεύσεις, αφήνοντας τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος σε άσκοπες δραστηριότητες. Δείξε σοβαρότητα και συνέπεια σε ό,τι αναλαμβάνεις και σύντομα θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα σου και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και ειδικότερα σε αυτές που σχετίζονται με ζητήματα νόμου.

Λέων

Γενικά
Οι εξελίξεις στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, σε έχουν φέρει σε δύσκολο σημείο. Έχεις εγκλωβιστεί σε καταστάσεις που δεν επιθυμείς πραγματικά και οι ισορροπίες σου χάνονται σταδιακά. Περιφρούρησε την υπόσταση και το κύρος σου και μην αφήνεσαι σε υπερβολές που θα συζητηθούν και για τις οποίες θα σου ζητηθούν ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό σε ό,τι αφορά τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ βιώνεις έντονο άγχος. Με ηρεμία και σταθερότητα, όμως, θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Παρθένος

Γενικά
Η οικογένειά σου σε στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο και οι ρυθμοί της εξέλιξής σου είναι ραγδαίοι. Μία πρόσφατη επιτυχία σου συνεχίζει να μεγαλώνει και νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν. Συνέχισε στον δρόμο στον οποίο βαδίζεις πολύ καλά. Το μέλλον προμηνύεται ακόμη πιο ευχάριστο για το ζώδιό σου και θα οδηγήσει σε θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου τους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σε ό,τι αφορά σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, ενώ οι υποχρεώσεις είναι αρκετές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις αυτή την περίοδο για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά
Η υπονομευτική στάση κάποιων στον περίγυρό σου, αγαπητέ Ζυγέ, γίνεται αιτία να κλείνουν πόρτες, οι οποίες θα διευκόλυναν τη ζωή σου. Συγκράτησε την απογοήτευσή σου και προχώρα σε καθοριστικές ανακατατάξεις, βάζοντας στη θέση τους όσους χρειάζεται, οριστικά. Τα περιθώρια στενεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς όμως κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Η ευκολία με την οποία διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες είναι ικανοποιητική, αγαπητέ Σκορπιέ, μην χάνεις όμως την επαφή σου με την πραγματικότητα. Σύντομα θα χρειαστεί να αποδείξεις για άλλη μια φορά την ορθότητα της κρίσης σου και τότε όλα θα σου φανούν πιο δύσκολα. Η ισορροπία σου είναι δεδομένη – συνέχισε με θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις και ένταση θα κυριαρχεί σήμερα, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, ενώ θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Τοξότης

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Τοξότη, να παραμείνεις στον δρόμο που βρίσκεσαι και δεν αλλάζεις συνεχώς γνώμη, θα δικαιωθείς. Απόφυγε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με άτομα που έχουν πρόθεση να σε κατευθύνουν. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις για να προχωρήσεις και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Με την υπευθυνότητά σου, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Η βελτίωση της σχέσης σου, αγαπητέ Αιγόκερε, με το συγγενικό περιβάλλον, επαναφέρει ισορροπίες που είχαν χαθεί από χρόνια. Η μεθόδευση κάποιου ατόμου με προσωπικό όφελος κατάφερε αυτή την απομάκρυνση. Η κατάσταση έρχεται στην επιφάνεια και ξεκαθαρίζει πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του, άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις όμως, που κάνεις αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

Υδροχόος

Γενικά
Ο φόβος για το αύριο σε οδηγεί, αγαπητέ Υδροχόε, στη συναναστροφή με ακατάλληλους ανθρώπους που μονοπωλούν την καθημερινότητά σου. Με αυτόν τον τρόπο όμως, στερείσαι τον απαραίτητο χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σου, ενώ οι προσωπικές σου επιδιώξεις μπλοκάρονται. Αξιολόγησε καλύτερα τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, μπορεί να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς

Γενικά
Μια πρωινή μετακίνηση, αγαπητέ Ιχθύ, θα γίνει αφορμή να συναντήσεις κάποιο άτομο που γνωρίζεις πολλά χρόνια. Δείξε προσοχή σε όσα σου προτείνει, αν δεν θέλεις να βρεθείς σε δυσάρεστη θέση αργότερα. Θα μάθεις σημαντικές πληροφορίες, αρκεί να μην έχεις επιθετική διάθεση. Πολλά μπορούν να προκύψουν από αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες ή τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Πηγή:oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας