Καλημέρα! Αναλυτικές οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, ένα σημαντικό ζήτημα που σε έχει απασχολήσει, αγαπητέ Κριέ, αρκετά τον τελευταίο καιρό, δείχνει να οδηγείται στην επίλυσή του. Μόνο που εκεί που θα περιμένεις με λαχτάρα να τελειώσουν όλα, μία ξαφνική παρέμβαση θα σε επαναφέρει στην αρχική κατάσταση. Ευτυχώς δεν θα είναι όλα όπως φαίνονται και θα τακτοποιηθεί το ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλύτερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

Ταύρος

Γενικά
Κάποιοι καλοθελητές προσπαθούν να δημιουργήσουν αναστάτωση, μεταφέροντας διαστρεβλωμένα κάποια λόγια. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε συζητήσεις που αφορούν ξένα ζητήματα, για να διαφύγεις τον κίνδυνο. Κράτα για τον εαυτό σου τις απόψεις σου για άτομα των οποίων τις προθέσεις γνωρίζεις ακριβώς. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, θα βελτιωθεί πολύ η επικοινωνία του ζωδίου σου με τον περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Οικονομικά, σήμερα θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας ολοκληρώνεται σύντομα για το ζώδιό σου. Τώρα θα μπορείς να χαρείς και να απολαύσεις αυτά για τα οποία αγωνίστηκες εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τον φόβο της ανατροπής των καταστάσεων να μειώσει τη χαρά σου. Τίποτα δεν θα ξαναγίνει όπως πριν – χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημά σου και όχι με τη λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε μια καλή σειρά τα πράγματα στα επαγγελματικά σου, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

Καρκίνος

Γενικά
Αγαπημένοι φίλοι και οικογένεια χαίρονται για όσα σου συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Η αισιοδοξία σου επανέρχεται και οργανώνεις νέα σχέδια που έχουν μεγάλες δυνατότητες να πραγματοποιηθούν. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να προχωρήσει, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν θετικά τις υποθέσεις του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας έναν μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Λέων

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει ξαφνικά και θα σε οδηγήσει σε εντελώς διαφορετικό τρόπο δράσης, προκειμένου να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις συνθήκες. Ο χρόνος που θα σου δοθεί για να εναρμονιστείς με τις νέες καταστάσεις θα είναι ελάχιστος και από την προσαρμοστικότητά σου θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, γιατί μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν συμβούν. Συζητήσεις σχετικά με τη δουλειά σου ευνοούνται. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν, ενώ θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Παρθένος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει στην άφιξη ενός σημαντικού ατόμου από μακριά, το οποίο θα φέρει απρόσμενες αλλαγές. Αρχικά θα θορυβηθείς γιατί δεν θα γνωρίζεις τις προθέσεις του, αλλά σύντομα θα αντιληφθείς πως όλα οδηγούν σε βελτίωση καθοριστικής σημασίας για τη ζωή σου. Μην επιμείνεις σε λάθη που μπορούν να σου κοστίσουν μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που ανακόπτουν την επαγγελματική σου πορεία. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ζυγός

Γενικά
Οι υποσχέσεις που άκουσες από τον περίγυρό σου αποδείχθηκαν ουτοπίες. Μάθε να στηρίζεσαι στον εαυτό σου και αγνόησε τους πάντες. Άλλες, σημαντικότερες ευκαιρίες πρόκειται να έρθουν για το ζώδιό σου, οι οποίες θα δώσουν την τελική ώθηση στα σχέδιά σου. Θα πάρεις όσα σου αξίζουν και όλοι θα μπουν στη θέση που έχουν φτιάξει για τον εαυτό τους, χωρίς ακόμα να το γνωρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μεγάλη όρεξη να κάνεις αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Σκορπιός

Γενικά
Μην αφήνεις την κακία κάποιων να σε στενοχωρεί. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη ζωή του. Σύντομα προβλέπονται απροσδόκητες ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την αναγκαστική σου συναναστροφή με αυτά τα ‘τοξικά’ πρόσωπα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, κάνε λίγη υπομονή και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα θα συνεχιστούν κι εσύ θα είσαι εκτός εαυτού. Να ξέρεις όμως ότι τα δύσκολα τελειώνουν και τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, καθοριστικές αλλαγές προβλέπονται για το ζώδιό σου, μετά από μία ξαφνική πρόταση που πρόκειται να δεχτείς. Μην φοβηθείς να την επεξεργαστείς και μην βιαστείς να την ανακοινώσεις σε κανέναν. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι όλος δικός σου και είναι πολύ πιθανόν να δεις άτομα που σου έκαναν τον υποστηρικτή, υπονομεύοντάς σε όλα αυτά τα χρόνια, να εξαφανιστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου, ενώ θα δεις και τους συνεργάτες σου πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Πολύ σύντομα θα πάψεις να χρειάζεσαι βοήθεια και να βιώνεις την κακία και την εκμετάλλευση στη ζωή σου. Η δικαίωση έρχεται για το ζώδιό σου και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Προχώρα μπροστά και άσε πίσω σου όσα πέρασες, όσο είναι ακόμα καιρός. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα – φρόντισε να κινηθείς ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος και σήμερα και θα τους αφιερώσεις πολύ χρόνο. Τα πράγματα έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.

Υδροχόος

Γενικά
Συγγενικά σου πρόσωπα θα αναγνωρίσουν μετά από καιρό πως οι συνθήκες ήταν αυτές που σε οδήγησαν σε απομάκρυνση και θα σε πλησιάσουν με θετικές προθέσεις. Μην ασχολείσαι με όσους θέλουν τα πάντα δικά τους και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η επικοινωνία του ζωδίου σου βελτιώνεται και όλα αποκαθίστανται πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε ό,τι θέλεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις φασαρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις καμιά συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ιχθείς

Γενικά
Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς πρόγραμμα, ειδικά τώρα που τα άστρα ευνοούν τον οργανωμένο τρόπο δράσης για το ζώδιό σου. Οι καταστάσεις θα βελτιωθούν και θα μπορέσεις να κινηθείς πιο εύκολα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και ακολούθησε το ένστικτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πολλές παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σε διεκδικήσει ξανά. Πρόσεξε αρκετά τις επιλογές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, θα πρέπει να σταματήσεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: Oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας