Καλημέρα! Τι σχεδιάζουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο για τη σημερινή ημέρα;

Κριός

Ο ναρκισσισμός και η υπερβολική διάθεση για αναγνώριση σε καταξιώνουν, αγαπητέ Κριέ, αλλά παράλληλα απομακρύνουν αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σου. Θα δεχτείς πολύ σημαντικές προτάσεις για το μέλλον, αλλά ένα πρόβλημα δεν σου επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή τους. Σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Επαγγελματικά, προβλέπονται πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Η μεγάλη καταξίωση των προηγούμενων χρόνων σε έχει φέρει, αγαπητέ Ταύρε, σε ένα σημείο από όπου μπορείς να αντιμετωπίζεις απώλειες και δυσκολίες με τεράστια ευκολία. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται και το προβάδισμα αυτό φέρνει αρκετές παράλληλες απολαύσεις. Εντούτοις, μην χάνεις την αίσθηση του μέτρου.

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο σήμερα, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Δίδυμοι

Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση σε οδηγεί, αγαπητέ Δίδυμε, να ανέχεσαι κακές συμπεριφορές που δημιουργούν τελικά απαράδεκτες συνθήκες. Σκέψου πού μπορεί να οδηγήσει αυτό και προστάτεψε τον εαυτό σου όσο ακόμα είναι καιρός και πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο. Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν αγχώνεσαι τόσο πολύ με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν. Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι για πράγματα που μπορείς να λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

Καρκίνος

Η οικογένεια αποτελεί για τεράστιο πρόβλημα σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, καθώς πλήθος υποχρεώσεων σε απομακρύνουν διαρκώς από αυτήν. Η προσφορά σου αναγνωρίζεται παντού, αλλά μέσα στο σπίτι το κλίμα σε αποκαρδιώνει και νιώθεις αδικία. Μία καλή συζήτηση θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και θα φέρει πίσω τη χαρά. Και σήμερα τον χρόνο σου θα μονοπωλήσουν υποχρεώσεις και καθημερινές ευθύνες. Μην ξεχνάς όμως ότι οφείλεις να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στα αισθηματικά σου, αν μη τι άλλο για να μην αγχώνεις το ταίρι σου. Επαγγελματικά, προβλέπονται πολλές αλλαγές αλλά και θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν πρέπει να κινηθείς καθόλου παρορμητικά. Σε ό,τι σου προτείνουν, σκέψου πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις.

Λέων

Μετά τον τυφώνα που σάρωσε την ψυχή και τη ζωή σου, έρχεται ο ήλιος, αγαπητέ Λέων, που θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σου αποδείξει την ύπαρξη δικαιοσύνης. Η αναγνώριση θα είναι μεγάλη, αλλά δεν θα λείψουν και εκείνοι που θα εναντιωθούν στον θρίαμβό σου. Αγνόησέ τους –άλλωστε είναι και το μόνο που μπορείς να κάνεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε συναλλαγές και περιττά έξοδα.

Παρθένος

Η ευγενική σου ψυχή, αγαπητέ Παρθένε, δημιουργεί θετικό κλίμα σε όποιο χώρο βρίσκεσαι και η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Δείξε στον κύκλο σου πως έχεις κάποιες ανάγκες και μην θυσιάζεις τις ισορροπίες σου στο βωμό της αίγλης, ειδάλλως θα οδηγηθείς σε αδιέξοδο απ’ το οποίο θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν. Είναι καιρός να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις κάποια θέματα της σχέσης σας σε μια σειρά. Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Ζυγός

Το φλογερό ταμπεραμέντο, τα πολύπλευρα ταλέντα και η δοτικότητά σου ενθουσιάζουν τους ανωτέρους σου που σου θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου. Η μεγάλη δραστηριότητα που θα προκύψει τώρα για το ζώδιό σου, θα απογειώσει την κοινωνικότητά σου και θα σου χαρίσει αναγνώριση και δώρα. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

Σκορπιός

Είναι πια καιρός, αγαπητέ Σκορπιέ, να πάψεις να παιδιαρίζεις και να αποδεχτείς τον χρόνο και όσα σου έχουν προσφερθεί. Η τύχη υπήρξε καλή μαζί σου, αυτό όμως δεν μπορεί να συμβαίνει για πάντα. Φρόντισε τις ισορροπίες σου και μην υπερβάλλεις με σχόλια που μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές ρήξεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σήμερα φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Απόφυγε τις υπερβολές στα επαγγελματικά σου και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Τοξότης

Η ανεξάρτητη φύση του ζωδίου σου οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Μπορεί να είσαι ευχάριστη παρέα για τους φίλους σου, αλλά τα αγαπημένα σου πρόσωπα πληγώνονται από τις απαιτήσεις σου και η απομάκρυνσή τους είναι πλέον δεδομένη. Δυστυχώς οι καταστάσεις θα βελτιωθούν δύσκολα – μία καλή συζήτηση με ψυχραιμία είναι αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορείς να κάνεις. Φρόντισε, τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με το ερωτικό κλίμα που θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, θα βρεις το ταίρι που έψαχνες εκεί που δεν το περιμένεις. Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Αιγόκερως

Οι κακές στιγμές του παρελθόντος επιδρούν εφιαλτικά στις επιλογές σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και σου δημιουργούν πανικό. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεχνάς πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις και να μην παίρνεις αποφάσεις μέσα σε κλίμα πανικού και φόβου. Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου με πολλή ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου, αγαπητέ Υδροχόε, να αποφεύγεις τη μοναξιά σε οδηγεί σε περίεργες και απαράδεκτες συναναστροφές που δεν σου προσφέρουν τίποτα θετικό – αντιθέτως, σε αποσυντονίζουν και σπαταλούν την τεράστια ενέργεια που διαθέτεις. Τα πλούσια προσόντα και ο καλός σου χαρακτήρας χρειάζονται καλύτερη μεταχείριση. Πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σου, με τον ερωτισμό αλλά και τη γοητεία σου στα ύψη. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Θα περάσεις κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Άλλωστε είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά στο τέλος. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις πάρα πολύ.

Ιχθύς

Η μεγάλη νοσταλγία των όμορφων στιγμών του παρελθόντος σε απομακρύνει, αγαπητέ Ιχθύ, από το παρόν που σε πληγώνει και αδυνατείς να δεχτείς. Μην το επιτρέπεις αυτό στον εαυτό σου. Ο χρόνος είναι μπροστά σου για να διορθώσεις τα πάντα και αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάς, αλλά ότι τιμάς την αξία σου. Αισθηματικά, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά αλλά, για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να κινείσαι πιο χαλαρά, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Πηγή: oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας