Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Αντιλαμβάνεστε ότι οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και θα τις κάνετε ακόμα και αν φοβάστε το καινούργιο που αν έχει και ρίσκο πρέπει να το πάρετε αλλά θα σας βγει σε καλό γενικότερα! Από τη μία παίρνετε κουράγιο για τα επαγγελματικά σας από την άλλη, δεν είστε πλήρως διασφαλισμένοι. Ερωτικά, θέλετε να μετακινηθείτε αλλά το πρόγραμμά σας είναι τόσο φορτωμένο όσο και να μην μπορείτε να το κάνετε χωρίς πίεση και άγχος… Πάντως, έχετε προσκλήσεις και αν τις αποδεχτείτε θα περάσετε καλά!

Ταύρος

Ένα τριήμερο που έχετε τη διάθεση να μπείτε σε πιο εσωτερικές αναζητήσεις αν και την Παρασκευή δυσκολεύεστε να το κάνετε. Από τη μία είναι που δεν βρίσκετε κανέναν τρόπο να διασφαλιστείτε… Ερωτικά, είστε πιο ανάλαφροι με την έννοια ότι σας αρέσει να επικοινωνείτε και να επανατοποθετείστε σε θέματα που θέλουν περισσότερες διευκρινήσεις. Επαγγελματικά, είστε σε καλό δρόμο γιατί ξέρετε πώς να ρεγουλάρετε τις καταστάσεις πολύ πιο μεθοδικά!

Δίδυμοι

Ένα τριήμερο που θα δείτε ότι έχετε βάλει πολλά στο τεφτέρι σας για να κάνετε και αυτό θα σας αναγκάσει να κάνετε ακυρώσεις γιατί όλα μαζί δε γίνονται και μάλιστα ταυτόχρονα… Ερωτικά, τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα για εσάς και μάλιστα θέλετε να αφοσιωθείτε και περισσότερο! Πάντως ο έρωτας για εσάς μπαίνει στις πιο άμεσες προτεραιότητές σας και θα σας απασχολήσει πολύ πιο εντατικά. Επαγγελματικά, μην τα κάνετε όλα τελευταία στιγμή γιατί έτσι κινδυνεύετε να ξεχάσετε κάτι σημαντικό!

Καρκίνος

Ένα τριήμερο με αλλαγή διάθεσης για εσάς αφού αλλιώς ξεκινάτε και τελικά σας μπαίνουν σφήνα θέματα στην εργασία που ούτε που θα αγγίξετε αυτά που είχατε προγραμματίσει. Ερωτικά, κάτι που αγνοείτε ή που δε θέλετε να το συζητήσετε έχει προεκτάσεις που ούτε που φανταζόσασταν και τελικά σας είναι χρήσιμες! Επαγγελματικά, σωστά ζητάτε από τους άλλους περισσότερη συνέπεια ειδικά όταν υπάρχει αλληλεξάρτηση στις δουλειές που θα κάνετε.

Λέων

Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε αυτόνομοι αλλά πρέπει να συνεννοείστε και μάλιστα να επιμένετε για κάτι που δεν είναι πρόθυμοι να σας το δώσουν χωρίς να επιμένετε και να κάνετε υπενθυμίσεις… Αν αφορά και οικονομικό θέμα τότε πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να ακολουθήσετε πολύ συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα χωρίς να παρεκκλίνετε. Ερωτικά, μην προσπαθήσετε την Παρασκευή, αλλά κρατήστε τη δύναμή σας για το Σάββατο που θα έχετε και περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας!

Παρθένος

Ένα τριήμερο που σας ελαφραίνει ο Δίας που φεύγει από το ζώδιό σας και αυτό δεν πρέπει να σας στεναχωρεί αφού τώρα ξέρετε ότι αυτό που θα σας δώσει είναι καλύτερες οικονομικές προοπτικές. Ερωτικά σωστά αμφιταλαντεύεστε αλλά είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε και τα πράγματα μία και καλή. Αν δίνετε ευκαιρίες είναι γιατί κάτι σας λείπει για να ολοκληρώσετε το πάζλ..Τώρα όμως είστε σε πολύ καλό δρόμο, είστε κοντά στο να κατασταλάξετε… Επαγγελματικά, οι πολλές ευαισθησίες είναι για εσάς ένας παράγοντας που δε σας βοηθάει να κρίνετε σωστά!

Ζυγός

Βάλτε τα καλά σας για να υποδεχτείτε το Δία που είναι για εσάς ένας επισκέπτης που θα μείνει ένα χρόνο και λίγο παραπάνω στο ζώδιό σας, οπότε ξέρετε ότι οτιδήποτε θέλετε να το επεκτείνετε μπορείτε να το κάνετε αν όμως το επιδιώξετε σωστά και κινηθείτε πολύ γρήγορα όπου χρειάζεται. Ερωτικά βγείτε γιατί ο έρωτας θέλει να σας συναντήσει και μάλιστα ανυπομονεί για εσάς. Ακόμα και μία πρόσκληση που βαριέστε να πάτε, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε πίτα, χωρίς να σπάσετε αυγά. Αυτό σημαίνει δυναμικές πρωτοβουλίες και θυσίες!

Σκορπιός

Φυσικά και η διαίσθησή σας λειτουργεί καλύτερα, αλλά σημασία έχει να ξέρετε τι θέλετε ώστε να την αξιοποιήσετε κιόλας. Ερωτικά, υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά που πρέπει να θέσετε και εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Περνάτε τα σωστά μηνύματα ή μπερδεύετε τους άλλους? Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξεκαθαρίσετε μόνοι σας. Επαγγελματικά, οργανώνεστε όλο και περισσότερο και ο σκοπός σας είναι να αιφνιδιάσετε τους ανταγωνιστές σας!

Τοξότης

Πρωταγωνιστικό ρόλο πρέπει να παίξει για εσάς η κοινωνική σας ζωή και καλό είναι να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας ή να αξιοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες με τον καλύτερο τρόπο. Πάντως, αν αποφασίσετε να ηγηθείτε μίας ομάδας, τότε ξέρετε να την κουμαντάρετε σωστά. Ερωτικά, η νοσταλγία σας είναι αυτή που κατευθύνει και αυτά που θα κάνετε… Βέβαια, είστε και πολύ καλοί στο να θέλετε να διασκεδάσετε και όποιος σας ακολουθήσει θα τον αποζημιώσετε. Επαγγελματικά, η επανάληψη σας φέρνει πιο κοντά στο να αποφύγετε λάθη!

Αιγόκερως

Ένα τριήμερο που σας διαχωρίζει από τους υπόλοιπους και σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, γεγονός που σας φτιάχνει και την ψυχολογία γιατί δεν μπορείτε να είστε σταθεροί και έχετε διακυμάνσεις. Ερωτικά, αγαπάτε τη συνέπεια και όταν οι άλλοι παίρνουν τις πρωτοβουλίες που θέλετε, εσείς είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε. Βέβαια, ίσως και να μην υπάρχει ο απόλυτος συντονισμός, αλλά πάλι δε θα σας χαλάσει τη διάθεση. Επαγγελματικά, μη θέλετε το απόλυτο, αλλά βολευτείτε με ένα μέρος έτσι για αρχή!

Υδροχόος

Ένα τριήμερο που δεν υπάρχει φρένο πουθενά για εσάς και το μυαλό σας τρέχει με γρήγορες ταχύτητες! Φίλοι είναι κοντά σας και σας βάζουν σε προβληματισμούς οι οποίοι δεν ευσταθούν κατά την δική σας γνώμη. Μία παρεξήγηση με ένα φίλο την Παρασκευή μπορεί να πάρει και προεκτάσεις που δεν περιμένετε. Το Σάββατο όμως είστε αυτοί που δε θα χαλαλίσετε τίποτα προκειμένου να περάσετε καλά. Ερωτικά, αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να γυρίσετε τον χρόνο πίσω, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν παραδεχτείτε τα λάθη σας. Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι κάτι γίνεται που θα μπορούσατε να συμμετέχετε!

Ιχθείς

Ένα τριήμερο που ξεκινάει με πολλές επαγγελματικές σκοτούρες και πιέσεις και γι’ αυτό είστε και αρκετά οξύθυμοι. Αν προσπαθήσετε να επέμβετε τότε θα τα κάνετε ακόμα χειρότερα, και δε θα βοηθήσετε στην εξέλιξη. Ερωτικά, έχετε αντιφατικές απαιτήσεις για αυτό που θέλετε να κάνετε, και γι’ αυτό αφήστε τις πρωτοβουλίες στους άλλους και εσείς απλώς να ανταποκρίνεστε, αν κρίνετε ότι αυτό σας ικανοποιεί… Επαγγελματικά, επανέρχονται θέματα που ξέρετε ότι δύσκολα θα λυθούν όσο και αν το προσπαθήσετε εκ νέου!

Πηγή:astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας