Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες σηματοδοτούν για το ζώδιό σου σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα χρειαστείς υπομονή και τεράστια ψυχραιμία για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα παρουσιάζονται συνεχώς, ώστε να δεις τελικά τις προσπάθειές σου να αποδίδουν. Μην επιτρέψεις να σε επηρεάσουν παρεμβάσεις και σχόλια κάποιων από τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Έχεις πολλή υπομονή και στέκεσαι δίπλα στο ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά σήμερα με τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ειδάλλως δεν θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά μπορείς να ηρεμήσεις, γιατί έχεις μπει σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Ταύρος

Γενικά
Ο τομέας της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα θα απασχολήσει το ζώδιό σου και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ουσιαστικά κάποιες καταστάσεις που παραμένουν μετέωρες. Πρόσεξε τη στάση σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις σε ζητήματα που αφορούν συνδιαλλαγές με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να διώξει τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχει για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα προβλέπονται θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Για τα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι

Γενικά
Η κατάσταση διαμορφώνεται με ευχάριστο τρόπο για το ζώδιό σου και σου επιτρέπει να διαθέσεις ελεύθερο χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα που έχεις αναγκαστικά παραμελήσει. Οι σχέσεις θα βελτιωθούν ουσιαστικά και θα δεχτείς απρόσμενη βοήθεια. Εκμεταλλεύσου την για να προχωρήσεις εκεί που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Αν ακόμη δεν έχει έρθει στη ζωή σου το άτομο που περιμένεις, να ξέρεις ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει μια πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό ως προς τους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Γενικά
Οι πλανήτες διαμορφώνουν με καθοριστικό τρόπο για το ζώδιό σου σημαντικούς τομείς της ζωής σου, στους οποίους υπήρχε στασιμότητα εδώ και καιρό. Δείξε προσοχή στη διαχείριση των καταστάσεων, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα προκύψουν από την αναδιοργάνωση των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα της σχέσης σας με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, σκέψου τις πολύ καλά.

Λέων

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε ευχαριστούν και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Η ανάγκη σου να πετύχεις περισσότερα στον κοινωνικό σου περίγυρο πυροδοτεί τη δημιουργικότητά σου, μέσω της οποίας θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου που πρέπει να τα λύσεις άμεσα και να μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα τις καλύψεις. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και καθοριστικής σημασίας για το ζώδιό σου. Οι προσπάθειές σου θα οδηγήσουν σε γενικότερη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, σε ό,τι αφορά κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την καλή σου διάθεση μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα του παρελθόντος. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά

Νέα στοιχεία για μία σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί, αγαπητέ Ζυγέ, έρχονται στην επιφάνεια και σου αλλάζουν τελείως τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ζητήματος. Τώρα θα ανοιχτεί μπροστά σου μια νέα προοπτική που θα σε οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα. Μην βιαστείς να βγάλεις ακόμη τα συμπεράσματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Τα οικονομικά σου θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς να τα τακτοποιήσεις.

Σκορπιός

Γενικά
Οι δυσκολίες των ημερών δεν σε πτοούν, αγαπητέ Σκορπιέ, και η διάθεσή σου παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η προσαρμοστικότητά σου σε βοηθάει να εναρμονίζεσαι με ευκολία σε όσα προκύπτουν και να μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους. Σύντομα θα δικαιωθείς από αυτή τη στάση ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις τις οποίες μπορείς να αποφύγεις. Μην φορτίσεις το ταίρι σου με προβλήματα που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Αν δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά έξοδα και αγορές, γιατί κινδυνεύεις να βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου και οι στόχοι σου οδηγούνται στην πραγματοποίησή τους. Από τη στάση σου και τη συνέπεια που θα δείξεις θα καθοριστεί το ποσοστό της επιτυχίας. Συγκράτησε τον παρορμητισμό σου και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά μέχρι να διαφανεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου που δεν θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Χάρη στην υπευθυνότητά σου, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι υποθέσεις που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, έχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν σταθερές βάσεις για τη μελλοντική σου πορεία. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τη δράση σου – αντιθέτως, υποστήριξε τις προσδοκίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική. Αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να χαρείς, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις, επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη.

Υδροχόος

Γενικά
Ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς έρχονται για το ζώδιό σου και μάλιστα με δραστικό τρόπο. Συγκράτησε την αισιοδοξία σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σοβαρότητα και συνέπεια. Η προσήλωσή σου θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρόσεχε σήμερα τι μπορεί να πεις στο ταίρι σου, γιατί θα έχεις προστριβές χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να ρίξεις τους τόνους στον επαγγελματικό τομέα, ούτως ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.

Ιχθείς

Γενικά
Η διάθεσή σου, αγαπητέ Ιχθύ, να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς σε αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται βοήθεια, ξεφεύγει από τα όρια που προστατεύουν τον απαραίτητο προσωπικό σου χρόνο. Βάλε τάξη και προτεραιότητες και φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο. Η ξεκούραση σού είναι απαραίτητη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, εξωτερίκευσε σήμερα τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, άλλαξε λίγο τακτική και να ξέρεις ότι θα βρεις το καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος όμως, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις να καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Πηγή:Oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας