Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για το ζώδιό σου και δυσκολεύεσαι να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς βοήθεια, η οποία και θα σου προσφερθεί. Εκμεταλλεύσου το γεγονός για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ούτως ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις με λιγότερο κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να του εξωτερικευτείς και τον κάνεις να αισθανθεί μοναδικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μια νέα περίοδος ξεκινάει για τα επαγγελματικά σου, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Σκέψου τις σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

Ταύρος

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Ταύρε, θα λάβεις ένα μήνυμα που θα σε προβληματίσει αρκετά για την εγκυρότητά του. Η σιωπή και η συνεχής παρατήρηση θα σε οδηγήσουν στο οριστικό αποτέλεσμα. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε συζητήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες και μην πεις τη γνώμη σου αν δεν σου ζητηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Δίδυμοι

Γενικά
Αναζωογόνηση προβλέπεται για το ζώδιό σου το επόμενο διάστημα, μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλαρότητας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Αυτό που χρειάζεται είναι να δραστηριοποιηθείς και να είσαι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσεις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη το άγχος που έχεις με άλλες δραστηριότητες και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αισθηματικό τομέα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στα επαγγελματικά σου, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.


Καρκίνος

Γενικά
Ευχάριστες δραστηριότητες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα μειώσουν το στρες των τελευταίων ημερών και θα βελτιώσουν αισθητά τη διάθεσή σου. Οι νέες ισορροπίες θα σου επιτρέψουν αλλαγές στο πρόγραμμά σου και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο μπορέσεις, γιατί σύντομα οι ανάγκες θα αυξηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα σου ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ό,τι ασχοληθείς, να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία. Φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού και απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.


Λέων

Γενικά
Σαν Λέων, διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις όπου και αν βρίσκεσαι. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους στις δικές σου ανάγκες. Αρκεί να είσαι θετικός και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε απασχολούν αρκετά τα αισθηματικά σου. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα που μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα ούτε εσένα αλλά ούτε και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας ακόμη καλύτερα. Εμπόδια που καθυστερούσαν τα σχέδιά σου, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

Παρθένος

Γενικά
Κάποια φιλική σου σχέση, αγαπητέ Παρθένε, σε έχει απογοητεύσει. Ίσως είναι λάθος να αφήνεις το χρόνο να περνάει χωρίς να βάζεις τα πράγματα σε τάξη. Ο φόβος της απομάκρυνσης μπορεί να φέρει μεγαλύτερη απομάκρυνση, ενώ αντιθέτως, μια σοβαρή και ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει την τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει κάποια θέματα στα αισθηματικά σου να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλά και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις θέσει ως στόχους από παλιά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα δεχτείς πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ζυγός

Γενικά
Τα συναισθήματα κάποιου κοντινού σου προσώπου είναι μπερδεμένα, αγαπητέ Ζυγέ, και ο φόβος να μην σε πληγώσει το κρατάει σε απόσταση. Δείξε πιο συναινετική διάθεση, ώστε να μαλακώσεις το κλίμα προς όφελός σου. Μην σχολιάζεις, μην κρίνεις και δείξε τη φιλική σου πρόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Μια πάρα πολύ καλή πρόταση θα δεχτείς από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο το οποίο διαθέτει σοβαρότητα αλλά και αγνά συναισθήματα. Αυτό το πρόσωπο θα αποτελέσει επιστήθιο φίλο σου στο μέλλον και σύμμαχό σου σε πολλές επιδιώξεις σου. Η επιτυχία σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου θα είναι εύκολη και πολύ καθοριστική για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχουν πλέον περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στενοχωρούσαν στη σχέση σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Σήμερα συζητήσεις για οικονομικά θέματα ευνοούνται, αλλά απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Τοξότης

Γενικά
Οι δυσκολίες που πέρασες σού άφησαν τραύματα που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Φρόντισε να ξεπεράσεις τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος και να προχωρήσεις δυναμικά στην κατάκτηση των στόχων σου. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου και φέρνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε κάποιες στιγμές μαζί ερωτικά και όμορφα. Εσύ που βιώνεις ακόμη τη μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.


Αιγόκερως

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας αρχίζει να φαίνεται για το ζώδιό σου. Συγκεντρώσου στο πρόγραμμά σου και μην αφήσεις την προσοχή σου να αποσπαστεί από ασήμαντες παρεμβάσεις, ειδικά τώρα που μπαίνεις στη τελική ευθεία. Οι κόποι σου θα δικαιωθούν και θα λάβεις αναγνώριση και δώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλύτερα να τις δεχτείς, γιατί θα είναι συμφέρουσες.

Υδροχόος

Γενικά
Κάποιος συγγενής σε σκέφτεται, αγαπητέ Υδροχόε, και θα πράξει κάτι θετικό για σένα. Ήδη η πρώτη κίνηση έχει γίνει, τα συναισθήματα είναι θετικά, οι εξηγήσεις που δόθηκαν για το παρελθόν είναι ικανοποιητικές και σε εξαιρούν από τα άσχημα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα αρχίσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που πρέπει να τελειώσουν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ‘ανοίγματα’.

Ιχθείς

Γενικά
Η καλλιτεχνική ευαισθησία του ζωδίου σου ξεδιπλώνεται τώρα με δημιουργικό τρόπο και το αποτέλεσμα ξαφνιάζει ευχάριστα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μην διστάσεις να επωφεληθείς, δημιουργώντας κάτι που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχετικά ουδέτερη η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, αυτή την περίοδο θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που μπορείς να κάνεις.

Πηγή:oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας