Καλημέρα! Τι σχέδια έχουν τα άστρα για τη σημερινή ημέρα;

Κριός

Γενικά

Η ευγενική φύση και η έμφυτη καλοσύνη σου, αγαπητέ Κριέ, κερδίζουν τις εντυπώσεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Εκμεταλλεύσου το γεγονός για να βελτιώσεις την κοινωνικότητά σου και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα, μέσα από τη βοήθεια των οποίων θα προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες εναλλαγές προβλέπονται στα αισθηματικά σου. Οι πλανήτες δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άρχισε να φλερτάρεις και θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά επαγγελματικά προβλήματα, αλλά χάρη στον δυναμισμό σου θα τα ξεπεράσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Γενικά

Τα νέα σου ενδιαφέροντα στέφονται με επιτυχία, αγαπητέ Ταύρε, και αυτό δεν ευχαριστεί τόσο πολύ φίλους και συναδέλφους, παρ’ όλο που δεν το δείχνουν. Συνέχισε τον δρόμο σου και μην ασχολείσαι με σχόλια και ειρωνείες κακοπροαίρετων ανθρώπων. Η ζωή σου θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αρκετά θετική για τα αισθηματικά σου είναι αυτή η περίοδος, παρ’ όλο που κάποια πράγματα σε ενοχλούν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Δίδυμοι

Γενικά
Σύντομα προβλέπονται καλά νέα για το ζώδιό σου που θα σου δώσουν χαρά. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα που θα σου επιτρέψει να συγκεντρωθείς και να αξιοποιήσεις τις συνθήκες που θα προκύψουν για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε όμως να εκνευρίζεσαι και να προκαλείς αντιπαραθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαυτείς καθόλου τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, καθώς η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να κάνεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, ούτως ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα νομικά.

Καρκίνος

Γενικά
Η σημαντική εξέλιξή σου στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, έγινε αιτία συζητήσεων και ποικίλων αντιδράσεων. Τώρα που η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει, όπως επίσης και οι προθέσεις φίλων και συνεργατών, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση όσων φοβόσουν να ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στα αισθηματικά σου να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε ικανοποιητικό σημείο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον.

Λέων

Γενικά
Η εντυπωσιακή στροφή στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, τώρα αποδίδει καρπούς και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες. Φίλοι και οικογένεια είναι εντυπωσιασμένοι και υποκλίνονται στις αρχές και στα προσόντα σου. Μείνε συνεπής στον δρόμο σου και σύντομα θα δεις μεγάλη εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, ούτως ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Η δροσιά και η νεανική σου ακτινοβολία γίνεται πόλος έλξης ατόμων κύρους, αγαπητέ Παρθένε, οι οποίοι θα σου προτείνουν πράγματα που θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητές σου στο έπακρο. Η καχυποψία του παρελθόντος και ο φόβος της αποτυχίας απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει ο δυναμισμός και η δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές μπορείς να σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί αισθηματικά για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέχεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και φέρνει συνεργασίες, προτάσεις και ευκαιρίες για απογείωση της δημιουργικότητάς σου. Η έμπνευσή σου είναι μεγάλη και βρίσκει ανταπόκριση σε άτομα που σου ανοίγουν δρόμους, βοηθώντας τα ταλέντα σου να αναδειχθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς τώρα, που ο Ερμής είναι στον Κριό και σε ευνοεί, να λύσεις προβλήματα που έχεις στον αισθηματικό τομέα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις νομικά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Σκορπιός

Γενικά
Η δυνατότητα που διαθέτεις για σωστές διαπραγματεύσεις, σε οδηγεί σε θετικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν πνοή στα όνειρά σου, να προωθήσουν μακροπρόθεσμους στόχους σου και να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες του παρελθόντος που εμπόδιζαν μέχρι τώρα την εξέλιξή σου. Ο δρόμος προς την επιτυχία ανοίγει οριστικά για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς και δίνεις στον ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ χάρη στον ερωτισμό σου περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέχεις τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, προσπάθησε να περιοριστείς, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Τοξότη, με χιλιάδες προβλήματα και υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Μία καλή συζήτηση σε ήρεμους τόνους μπορεί να προωθήσει τις καταστάσεις, ενώ η ανάθεση ευθυνών στον καθένα σας θα αποκαταστήσει τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν ακόμη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Ένα αναπάντεχο γεγονός προβλέπεται για το ζώδιό σου, που θα αλλάξει τη ζωή σου και θα σου φέρει ανέλπιστη ευτυχία. Μην αφήσεις τον φόβο της επιτυχίας να περιορίσει τη χαρά σου. Το γεγονός είναι από μόνο του ευχάριστο και θα αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία σου. Απόλαυσέ το με ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν ακόμη βιώνεις μοναξιά στη ζωή σου, αυτή την περίοδο να ξέρεις ότι μπορεί να σου έρθουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις. Πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Υδροχόος

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να δείξεις υπομονή και να δώσεις χρόνο στο πρόγραμμά σου να αποδώσει χωρίς να αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, άλλωστε όλα θέλουν τον χρόνο τους. Η πίστη σε ό,τι κάνεις θα φέρει αποτελέσματα σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τον έντονο ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά, κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Ιχθύες

Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά υποθέσεις που σχετίζονται με συμβόλαια, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Παλιά ζητήματα και διαπραγματεύσεις στην οικογένεια ίσως δημιουργήσουν εντάσεις, οι οποίες όμως σύντομα θα εξαλειφθούν χωρίς να αφήσουν δυσάρεστες συνέπειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς όσο πρέπει με τα αισθηματικά σου και να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η κατάσταση τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα αλλάξει και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να βάλεις όλο το ταλέντο που έχεις, για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δεις τις υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας