Καλημέρα! Αναλυτικές οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

 Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες επιφυλάσσουν στο ζώδιό σου πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα σε γεμίσουν χαρά, ανανεώνοντας τις μπαταρίες σου. Ακολούθησε τα γεγονότα όπως έρθουν και μην αφήσεις τον φόβο να σε μπλοκάρει. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να απολαύσει όσα στερήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Τα καλύτερα έρχονται και θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με το ταίρι σου, εξ αιτίας της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, πολύ καλές για σένα, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις και καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο.

Ταύρος

Γενικά
Μην αφήνεις τον χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος. Συγκεντρώσου στα ζητήματα που απαιτούν άμεση λύση και μην αφήνεις τις προσωπικές σου υποθέσεις να εκκρεμούν προς ξένο όφελος. Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, αρκεί να μην τις μπλοκάρεις με την αναβλητικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην κάνεις καμιά αλλαγή και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεν είσαι σίγουρος ότι είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό σημείο. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις όμως, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Δίδυμοι

Γενικά
Οι εμπειρίες του παρελθόντος σε γέμισαν άγχος και ανασφάλεια για το αύριο, γεγονός που εμποδίζει την προσωπική σου δράση. Μην περιμένεις κοιτάζοντας πίσω. Η ζωή σού ανήκει και τα άστρα υπόσχονται νέες ευκαιρίες στο ζώδιό σου που πολύ σύντομα θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Καρκίνος

Γενικά
Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν τον τελευταίο καιρό δοκιμάζουν τα όριά σου με βάναυσο τρόπο. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις την ανάκαμψη που επιθυμείς στη ζωή σου, χωρίς παράλληλα να βλάψεις τις προσωπικές σου ισορροπίες. Η κατάσταση βελτιώνεται σταθερά για το ζώδιό σου, με αργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν τόνο καλύτερο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι. Επίσης πρόσεχε τα λόγια σου στους συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Λέων

Γενικά
Εκεί που η απογοήτευση σε είχε καθηλώσει, αγαπητέ Λέων, και απορούσες με τις εξελίξεις, ένα τεράστιο κύμα βοήθειας έρχεται να σε γεμίσει αισιοδοξία. Τελικά η ζωή είναι αρκετά όμορφη και ας το έχεις ξεχάσει εδώ και καιρό. Πάρε μία ανάσα, γιατί η καθημερινότητα απαιτεί σκληρή δουλειά ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες μαζί με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Σχετικά με προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά κατά πόσο σε συμφέρουν. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις με τις οποίες μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα. Οικονομικές συναλλαγές καλό θα είναι να τις αποφύγεις.

Παρθένος

Γενικά
Ο δρόμος που διάλεξες δεν είναι τόσο εύκολος και απαιτεί τελικά μεγαλύτερες θυσίες από όσο περίμενες. Μην φοβηθείς την προσπάθεια – αντιθέτως, απελευθέρωσε τον δυναμισμό σου ώστε να μπορέσεις να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κατάκτηση και επιτυχία. Τα άστρα ευνοούν την τολμηρή διάθεση του ζωδίου σου και σε οδηγούν σε ευχάριστα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις κάποια θέματα σε σχέση με την πορεία της καριέρας σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Ζυγέ, και δέχεσαι εύστοχη καθοδήγηση από τα κατάλληλα άτομα. Η θετική σου διάθεση ενισχύει την προσπάθεια και η αυτοσυγκέντρωσή σου σε οδηγεί στην επιτυχία. Απελευθέρωσε το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά και μην αφήσεις τον αρνητισμό κάποιων να σε μπλοκάρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια πράγματα που σε κούραζαν μέχρι τώρα στα αισθηματικά σου θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις αναφορικά με τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.

Σκορπιός

Γενικά
Σύντομα θα λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα που θα σε βοηθήσει, αγαπητέ Σκορπιέ, να ανακτήσεις τη χαμένη σου αισιοδοξία. Οι εμπειρίες του παρελθόντος σε κούρασαν αρκετά, αλλά σου προσέφεραν γνώση πάνω στον σωστό χειρισμό των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου και να κατακτήσεις το κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και προπάντων μην απομακρύνεσαι από κοντά του. Μίλα μαζί του και πες κάποια πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις κάποια επαγγελματικά θέματα να περνάνε έτσι, απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν θα σε απασχολήσει τώρα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια και απαιτούν άμεση διευθέτηση. Μην το αμελήσεις άλλο, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Προφύλαξε το κύρος σου σε κοινωνικό επίπεδο, με σοβαρότητα και απόλυτη συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί με το ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις υπερβολές και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα οικονομικά, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον ίσως να μην μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο άμεσος τρόπος να ζητάς πληροφορίες, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι πάντα ο καλύτερος. Απόφυγε να εκτεθείς, με διακριτικότητα και διπλωματία. Κάποιο ζήτημα που θα προκύψει θα διευθετηθεί πολύ σύντομα, αρκεί να πάρεις γρήγορα την κατάσταση στα χέρια σου. Μην παρασύρεσαι και διατήρησε την επαφή σου με την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

Υδροχόος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει στην αποκάλυψη ενός μυστικού, με τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων, που έρχεται αρχικά να σε σοκάρει. Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα όπως δείχνουν και αυτό πρέπει να σου γίνει μάθημα, για να πάψεις να εμπιστεύεσαι χωρίς τεκμήρια τον οποιονδήποτε. Μάθε να λειτουργείς με σοβαρότητα, περιορίζοντας κάθε παρόρμηση, όσο είναι ακόμα καιρός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Ιχθείς

Γενικά
Η οικογένεια βρίσκεται δίπλα σου, αγαπητέ Ιχθύ, με κάθε δυνατό τρόπο. Μην τους απαξιώνεις και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, ώστε να μην καταλήξεις στην απομάκρυνση από την οποία θα δυσκολευτείς να επανέλθεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν αποδείξει στο παρελθόν την αξία τους και δεν χρειάζονται συστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις για τη σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις σωστότερες λύσεις. Στα οικονομικά, πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Πηγή:oroskopos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας