Καλημέρα! Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Είστε ανυπόμονοι αυτό το τριήμερο και θέλετε να κάνετε και μακρινές αποστάσεις, οπότε θα τις κάνετε γιατί έχουν τις προϋποθέσεις να περάσετε καλά! Ερωτικά, το θερμόμετρο το κρατάτε στα χέρια σας μαζί με την πυξίδα που σας δείχνει την κατεύθυνση να περάσετε καλά. Αν αμφιταλαντεύεστε είναι γιατί θέλετε να διώξετε όλες τις σκιές του παρελθόντος. Φυσικά και δεν ξεχνάτε, όμως έτσι δεν μπορείτε να εξελιχθείτε… Επαγγελματικά, το μυαλό σας σκέφτεται καλύτερα οικονομικά που όμως δεν μπορείτε να τα επιτύχετε άμεσα!

Ταύρος

Γενικότερα, ηρεμείτε και πιστεύετε ότι αυτό σας βοηθάει να είστε καλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχετε και διαλείμματα ανυπομονησίας ή που θέλετε να σκεφτείτε τον εαυτό σας και να απομονώνεστε αγκαλιά με τις σκέψεις σας. Ερωτικά, πιστεύετε ότι κάτι σας κρύβουν αλλά είστε πιο κοντά στο να το ανακαλύψετε. Η χαλάρωση είναι αυτή που σας δημιουργεί και τάσεις αποξένωσης… Επαγγελματικά, το μόνο που σας απασχολεί είναι τα οικονομικά σας, γιατί δεν είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένα και φυσικά σας δημιουργούν ανασφάλεια!
Δίδυμοι

Εντελώς κοινωνικοί γίνεστε εσείς και αυτό που σας αρέσει είναι ότι με αυτόν τον τρόπο εκτονώνεστε και μάλιστα και οι καινούργιοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας είναι αυτοί που σας κάνουν να μιλάτε περισσότερο και να έτσι στην ανταλλαγή απόψεων βρίσκετε και συμπαραστάτες. Ερωτικά, εσείς θέλετε την απόλυτη αποκλειστικότητα και αυτό σας κάνει και πιο κτητικούς. Βέβαια, υπάρχουν και αντιδράσεις, καθώς το κάνετε απότομα, αλλά οι προθέσεις σας είναι καλές. Επαγγελματικά, πιστεύετε ότι έχετε ελευθερία κινήσεων.

Καρκίνος

Δε σας πτοεί τίποτα γιατί έχετε καλό προγραμματισμό σε όλα, ακόμα και αν καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια από όσο χρειάζεται για το καθετί… Βασικά, αποφεύγετε τις κακοτοπιές, και προτιμάτε την στασιμότητα να μην μπαίνετε σε συζητήσεις που δε θα σας ωφελήσουν σε κάτι στην παρούσα φάση. Ερωτικά, εσείς θα παίξετε το ρόλο του ρυθμιστή των καταστάσεων… Επαγγελματικά, η αλλαγή τακτικής είναι αυτή που θα σας ωφελήσει!

Λέων 

Η ελευθερία κινήσεων είναι αυτή που σας κάνει να νιώθετε παντοδύναμοι ειδικά όταν η ανταπόκριση έρχεται γρήγορα και κουμπώνει με τις επιθυμίες σας! Το ζητούμενο σε αυτή τη φάση για εσάς είναι η ασφάλεια και αν αυτή τη νιώθετε τότε είστε και πιο κινητικοί, ακόμα και αν δεν χρειάζεται να ζητήσετε κάτι… Ερωτικά, το κλίμα έχει αρχίσει και αλλάζει, αλλά ακόμα δεν το έχετε καταλάβει επακριβώς… Επαγγελματικά, μην λαμβάνετε ως άρνηση κάτι που καθυστερεί να έρθει ως απάντηση…

Παρθένος

Σίγουρα έχετε πάλι να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας και αυτή τη φορά θέλετε να τα ξεμπερδεύετε μία και καλή χωρίς να τα επαναφέρετε ξανά στην αρχή τους. Ερωτικά, δεν είστε ικανοποιημένοι συνολικά αλλά στα επιμέρους κάτι καταφέρνετε, κυρίως από την Κυριακή και μετά… Επαγγελματικά, δεν γλιτώνετε από τις συνέπειες που έχουν τα ίδια σας τα λάθη, οπότε και θα τα υποστείτε. Σημασία έχει να δείξετε μεταμέλεια, ή να είστε ευέλικτοι ώστε να μην πάρουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις!

Ζυγός

Αυτό που σας αρέσει είναι ότι προσαρμόζεστε τάχιστα και αυτό επιδιώκετε σε κάθε περίπτωση… Επίσης, θέλετε χωρίς να μιλάτε να σας δίνουν απαντήσεις ή να κάνουν κινήσεις αφού τα θεωρείτε αυτονόητα. Ερωτικά, βλέπετε ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σας εκδηλώνεται με μικρές δόσεις και υπό περίεργες συνθήκες… Έτσι και εσείς παίρνετε ανάσες ικανοποίησης, αλλά καταλαβαίνετε το εφήμερο που τις χαρακτηρίζει… Δε νιώθετε ότι μπορείτε να επενδύσετε συναισθηματικά, αλλά δεν έχετε και συγκεκριμένο λόγο για να το πιστεύετε… Επαγγελματικά, καμία εξέλιξη δε σας ικανοποιεί απόλυτα!

Σκορπιός

Ένα τριήμερο που ενώ είστε κοινωνικά ανοιχτοί, θέλετε να απορρίπτετε και αυτά που εξ’ αρχής σας φαίνονται ανιαρά ή που δε σας ικανοποιούν ως ιδέα. Ερωτικά το κλίμα έχει και τις φουρτούνες του και τις μπονάτσες του. Σημασία έχει εσείς να βρίσκετε τον τρόπο να καλύπτετε τα κενά που σας δημιουργούνται ή να επωφελείστε όπου εμφανίζεται αυτή η ευκαιρία… Επαγγελματικά, δεν έχετε την αποδοχή που θα θέλατε ή που πιστεύετε ότι αξίζετε!

Τοξότης

Δεν είναι ότι είστε εγωιστές είναι που τοποθετείτε διαχωριστικές γραμμές με μεγάλη λεπτομέρεια σε αυτά που θεωρείτε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κανένα συμβιβασμό. Ερωτικά δε σας αρέσει να βάζετε κανόνες, όμως τώρα ξέρετε ότι πρέπει να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι ότι δε δίνετε μία διαπίστευση που την περιμένουν με ανυπομονησία.. Επαγγελματικά, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ακόμα περισσότερα, αλλά ακόμα δεν είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι!

Αιγόκερως

Θα βγείτε σταδιακά από την απομόνωση των δικών σας σκέψεων και αφού σας ταξιδέψουν σε μονοπάτια που θα είναι για εσάς άγνωστα ή που είναι πρωτόγνωρα. Προσέξτε μη χαθείτε σε αυτές τις αναζητήσεις και επικοινωνήσετε κάτι λάθος. Γενικότερα, είστε απόμακροι στα ερωτικά σας και δημιουργείτε αποστάσεις.. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να υπάρχουν και πραγματικές αποστάσεις και όντως να μην βρίσκεστε… Επαγγελματικά, εσείς βιάζεστε αλλά δεν έχουν όλοι τις δικές σας ταχύτητες!

Υδροχόος

Ένα τριήμερο που εσείς παίζετε ένα ρόλο που τον προσαρμόζετε κάθε φορά στα δικά σας δεδομένα… Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας, είναι μία καλή ευκαιρία να μην αποκαλύπτεστε αλλά να σας αποκαλύπτονται οι άλλοι και εσείς να χαίρεστε και να παίρνετε μυστικές ικανοποιήσεις. Βέβαια, με αυτόν τον τρόπο ελέγχετε το ενδιαφέρον των άλλων… Επαγγελματικά, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν χωρίς όμως να σας διασφαλίζουν ή να έχετε κάτι σίγουρο και δεδομένο. Αυτό λίγο σας ανησυχεί…

Ιχθείς

Ένα τριήμερο που θα κάνετε αυτά που θέλετε με μέτρο και αρκετή συνέπεια και απαιτείτε το ίδιο και από τους άλλους! Ερωτικά, δεν ξέρετε τι υποχρεώσεις δημιουργείτε όμως οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσάς, στις οποίες δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε. Κάνετε όμως φιλότιμες προσπάθειες και αυτό ενίοτε εκτιμάται δεόντως.. Επαγγελματικά, προετοιμάζεστε ίσως και με πιο αργά και σταθερά βήματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σας αρέσει αυτό το στάδιο, και δε θέλετε να το παρατείνετε επί μακρόν!

Πηγή:astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας