Καλημέρα! Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Κοινωνικές δράσεις που προβλέπονται για το ζώδιό σου στο άμεσο μέλλον, θα γίνουν αφορμή για νέες γνωριμίες. Σε αυτά τα πλαίσια, κάποιο σημαντικό πρόσωπο μεγάλου κύρους θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου και θα δεχτείς μια πρόταση, η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να μεταμορφώσει το μέλλον σου ολοκληρωτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Ταύρος

Γενικά
Οι εντάσεις που βιώνεις, αγαπητέ Ταύρε, οι αργοί ρυθμοί με τους οποίους εξελίσσονται τα πράγματα και τα συνεχόμενα εμπόδια εξασθενούν την ψυχραιμία και μειώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Διαφύλαξε τις ισορροπίες σου και αργότερα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Προσωρινά ασχολήσου με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν και σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Οικονομικά, δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι

Γενικά
Η ανησυχία που σου δημιουργούν εκκρεμότητες από το παρελθόν εξαφανίζεται ως δια μαγείας, με συμφωνίες που σε απαλλάσσουν από μεγάλο βάρος. Κάποια άτομα θα δείξουν θετική διάθεση να στηρίξουν τις προσπάθειές σου. Νέα ξεκινήματα θα προκύψουν για το ζώδιό σου, με πολύ καλές προοπτικές για την εξέλιξη των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε χωρίς να το καταλάβεις θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος

Γενικά
Αυτό το διάστημα προσφέρει στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες, αρκεί να ενεργοποιηθείς και να καταφέρεις να συγκεντρωθείς, ώστε να αποδώσει το πρόγραμμά σου. Δείξε συνέπεια και μην παρασύρεσαι σε ανούσιες δραστηριότητες. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Λέων

Γενικά
Οι ιδιόρρυθμες συνθήκες που προκύπτουν μέσα στην οικογένεια, αγαπητέ Λέων, δημιουργούν κλίμα δυσφορίας, το οποίο εμποδίζει την ήρεμη συνύπαρξη. Μια συζήτηση είναι απαραίτητο να γίνει και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να μπορέσεις να αναλάβεις μόνο τις ευθύνες που σε αφορούν προσωπικά και να αποφύγεις οτιδήποτε πρόσθετο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο θα έχουν επιτυχία. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Μία ξαφνική έκπληξη θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, αγαπητέ Παρθένε, και θα σου δώσει ώθηση να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Επικεντρώσου σε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Οι καταστάσεις θα έχουν καθοριστική σημασία, γιατί πρόκειται για συνθήκες που θα οδηγήσουν σε μονιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις – άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις, ενώ τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

Ζυγός

Γενικά
Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα τώρα, αγαπητέ Ζυγέ, που έχεις τον χρόνο, γιατί σύντομα υποχρεώσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και θα απαιτήσουν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούρασή σου είναι απαραίτητη – μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δεν σημαίνουν πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να τα καταφέρεις, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, ειδάλλως θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται σήμερα.

Σκορπιός

Γενικά
Απρόβλεπτες καταστάσεις έρχονται για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν και θα σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα μπορείς να ρυθμίσεις με την ευκολία που θα ήθελες. Ξαφνικές πληροφορίες θα σου προσφέρουν λύσεις. Εκμεταλλεύσου ό,τι μπορείς, ώστε να οργανώσεις καλύτερα το αύριο με τις δυσκολίες που θα φέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποιες απορίες σχετικά με τον τρόπο που το ταίρι σου αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και θα δεις ότι με τη συζήτηση όλα τα θέματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Τοξότης

Γενικά
Η ικανοποίηση που θα πάρεις σε προσωπικό επίπεδο θα είναι μεγάλη και η δικαίωση που θα νιώσεις θα είναι αντάξια των κόπων σου όλο το προηγούμενο διάστημα. Η ξαφνική εύνοια των πλανητών στο ζώδιό σου θα οδηγήσει τα πράγματα σε καθοριστική βελτίωση και θα δεχτείς μια ανάσα ανακούφισης, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα δυσκολιών και κούρασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και θέτεις σε κίνδυνο την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε αφορούν άμεσα. Τα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο θα βελτιωθούν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για το μέλλον, το οποίο προμηνύεται πολύ θετικό για το ζώδιό σου. Η περίοδος απαιτεί θυσίες και οι εξελίξεις θα είναι αργές, αλλά σταθερές. Η αναγέννηση ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Μην ακούς κανέναν και συγκεντρώσου στους στόχους σου για να ολοκληρωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει ώστε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια φορολογικά θέματα που μπορεί να έχεις. Θα δεχτείς προτάσεις και δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Υδροχόος

Γενικά
Οι τεράστιες ευθύνες που έχεις αναλάβει, αγαπητέ Υδροχόε, γίνονται διαρκώς αιτία εντάσεων και υπερβολικών εξάρσεων μέσα στην οικογένεια. Περιόρισε τα νεύρα σου και προσπάθησε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο για την ξεκούρασή σου, ώστε να μην καταπονείσαι. Η φυσική σου κατάσταση βρίσκεται σε οριακά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν κάποιες φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αισθανθείς καλύτερα.

Ιχθείς

Γενικά
Υπολογισμοί που δεν απέδωσαν στο παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και σου προσφέρουν, αγαπητέ Ιχθύ, ουσιαστικές λύσεις. Η δημιουργικότητά σου αποδίδει και εντυπωσιάζει προκαλώντας νέες προτάσεις. Εξέτασέ τις προσεκτικά και αξιοποίησέ τις με υπομονή. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις χωρίς άλλες αναβολές.

Πηγή: Oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας