Καλημέρα και καλό μήνα!!

Κριός

Τι να κάνετε και εσείς που είστε παντού προσκαλεσμένοι αυτό το τριήμερο και δεν ξέρετε που να πρωτοπάτε και τι να ακυρώσετε από όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας! Ο χρόνος σας πιέζει αλλά και εσείς δεν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε μαζί του. Ερωτικά, το ζητούμενό σας είναι η προστασία και αυτή την επιδιώκετε ολοένα και πιο έντονα. Εφαρμόστε και κάτι ως καινούργια τακτική γιατί μπορεί να αποδώσει, την άλλη εβδομάδα  όμως.. Επαγγελματικά, σωστά σκέφτεστε το συμφέρον σας και μόνο!

Ταύρος

Είστε σε φάση που όλα σας φαίνονται ιδανικά και όλα μπορούν να μπουν σε μία ρέγουλα που να την οργανώσετε απόλυτα και με μεγάλη επιτυχία! Βασικά, αυτό που σας απασχολεί είναι ότι υπάρχουν αρκετά θέματα που σας πιέζουν και ζητούν την άμεση απασχόλησή σας με αυτά, κυρίως στο επαγγελματικό κομμάτι. Ερωτικά  πάντως μπορείτε να μοιράζεστε όλους τους προβληματισμούς σας και να πιστέψετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Επαγγελματικά πρέπει να γίνετε πιο σκληροί και απόλυτοι σε αυτά που δέχεστε!

Δίδυμοι

Ένα τριήμερο, δικό σας και με τις δικές σας πρωτοβουλίες που έρχονται να σας δείξουν ότι και πρέπει να κινηθείτε άμεσα και πρέπει να σεβαστείτε και τους άλλους σε όρια που αν δεν τα έχουν προδιαγράψει, εννοούνται.. Αν τα ξεπεράσετε θα υπάρχει ποινή, και αυτό γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε μέχρι που σας επιτρέπετε να επεμβαίνετε και που πρέπει να αφήνετε τα γεγονότα να σας αποκαλύπτονται… Ερωτικά, το συναίσθημα είναι αυτό που κατευθύνει όλες σας τις κινήσεις. Επαγγελματικά, είστε πιο σίγουροι ότι μπορείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον εκεί που θέλετε!

Καρκίνος

Όταν νιώθετε παντοδύναμοι είναι δύσκολο να το διαχειριστείτε χωρίς να ανασυγκροτηθείτε εσωτερικά και να καταλάβετε πως θα αξιοποιήσετε τα μέσα που έχετε αλλά και τις ευκαιρίες. Αν αναλογιστείτε τι έχει συμβεί στο παρελθόν τότε θα δείτε ότι μπορείτε να αποφύγετε κάτι που θα σας καθυστερήσει. Ερωτικά  πάντως, βιάζεστε αρκετά και μάλιστα τώρα ξέρετε  πως θα κάνετε και τους άλλους να βιάζονται μαζί σας… Επαγγελματικά, μην ανησυχείτε γιατί εσείς προπορεύεστε! Τουλάχιστον όμως  μην κάνετε επίδειξη δυνάμεων, δεν υπάρχει κανένας λόγος!

Λέων

Δε θα μείνετε σπίτι αυτό το τριήμερο και αν δε μετακινηθείτε κυριολεκτικά, θα μετακινηθείτε αρκετά με κοντινές βόλτες έστω και γύρω από το σπίτι σας ενώ θέλετε να δείτε φίλους και να μιλήσετε μαζί τους. Προσέξτε μόνο μη στεναχωρηθείτε γιατί θα πάρετε μία πληροφορία που θα σας αγχώσει ή θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες. Ερωτικά  όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα αφού γίνονται  τουλάχιστον πιο ξεκάθαρα, αν και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια ακόμα.. Επαγγελματικά, πρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να μη λέτε κάτι αν δεν το ολοκληρώσετε!

Παρθένος

Ένα τριήμερο με αρκετές υποχρεώσεις για εσάς που θα γίνουν ακόμα και άγχος ή θα χρειαστεί να τρέξετε να προλάβετε τελευταία στιγμή για να οργανώσετε κάτι που θεωρητικά θα έπρεπε να ήταν τελειωμένο. Ερωτικά, μην πιέζετε καταστάσεις και προσέξτε τις συμβουλές φίλων που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σας, αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που τους έχετε δώσει. Πάντως, σωστά κρατάτε τις επιφυλάξεις σας  στον τομέα αυτό… Επαγγελματικά, δώστε λίγη περισσότερη προσοχή, γιατί μπορεί να χάσετε μία ευκαιρία που δύσκολα θα την ξαναβρείτε!

Ζυγός

Ένα τριήμερο για εσάς με εξωστρεφή διάθεση και αρκετά καλές προοπτικές για να περάσετε όμορφα! Σίγουρα θα χρειαστεί να παίξετε το ρόλο συντονιστή για μία βόλτα που θέλετε να πάτε και θα δυσκολευτείτε να το οργανώσετε και να είναι όλοι ευχαριστημένοι ή να έρθουν όλοι. Ερωτικά πάντως  ανησυχείτε δίχως να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αφού έτσι και αλλιώς τώρα προσπαθείτε να βρείτε μία συμβιβαστική λύση και να κερδίσετε χρόνο… Επαγγελματικά είστε ένα βήμα στο να κατοχυρώσετε κάτι πολύ πιο εύκολα και να γίνει δικό σας!

Σκορπιός

Ένα τριήμερο με καλή διάθεση αλλά με διάθεση απομόνωσης ή να θέλετε να κάνετε συνομιλίες με τον εαυτό σας και να είστε ειλικρινείς μαζί του, γιατί οι ανάγκες σας δεν είναι διευκρινισμένες από εσάς τους ίδιους. Ερωτικά  πάντως  ενώ θέλετε να είστε χαλαροί αυτό δεν επιτυγχάνεται εύκολα, αφού εξωτερικοί παράγοντες σας δημιουργούν θέματα που πρέπει να λύσετε. Επαγγελματικά, είστε σίγουρα πιο δυνατοί, αλλά μπορείτε να γίνετε και ακόμα καλύτεροι αν εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας!

Τοξότης

Είναι ένα τριήμερο για εσάς με πολλές συζητήσεις και ένα οικογενειακό θέμα που θα σας αποσυντονίσει και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε. Ερωτικά  πάντως είστε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και σχεδόν τολμάτε να πάρετε πρωτοβουλίες που άλλοτε αρνιόσασταν ακόμη και να τις σκεφτείτε ή τις θεωρούσατε πρόωρες. Επαγγελματικά, την Παρασκευή  και τις πρωινές ώρες πρέπει να τρέξετε για να ολοκληρώσετε κάτι!

Αιγόκερως

Ένα τριήμερο που σας θέλει σχεδόν απόλυτα συντονισμένους και αν σας κάνουν κριτική ότι δε θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε, τότε αυτό είναι κάτι που το έχετε επιλέξει και το έχετε κάνει σκόπιμα. Ερωτικά πάντως, η ανάγκη σας για συντροφικότητα γίνεται ολοένα και πιο έντονη αφού έχετε ερεθίσματα που είναι για εσάς σημαντικά και σας προτρέπουν σε αυτό από τις συνθήκες που ωριμάζουν. Επαγγελματικά σωστά αναφέρεστε σε ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν μία λύση, έστω και αν παρακάμπτετε κάποιους, που θα σας φάνε χρόνο!

Υδροχόος

Είναι ένα τριήμερο που για εσάς έχει έντονη ερωτική δραστηριότητα αλλά μη χάσετε το μέτρο γιατί αυτό θα χαλάσει η δική σας διάθεση και μόνο… Αν λοιπόν, έχετε βάλει πολλές επιθυμίες μαζεμένες και δεν έχετε κανονίσει τους χρόνους σας τότε θα τρέχετε πάντα πίσω από αυτό που θέλετε χωρίς να καταφέρνετε να απολαμβάνετε τις στιγμές… Επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε την ανάγκη για αλλαγή τακτικής ή πιο στοχευμένων ενεργειών για κάτι που έχετε βάλει στόχο και είναι εύκολο να τον πιάσετε!

Ιχθείς

Ένα οικογενειακό τριήμερο είναι αυτό για εσάς χωρίς να αποκλείονται και άλλα πράγματα στο πρόγραμμα όπως έρωτας αφού και αυτός αποτελεί το βασικό συστατικό των επιθυμιών σας… Πως θα τα καταφέρετε όλα μαζί, μόνο εσείς το ξέρετε… Ερωτικά πάντως, νιώθετε δυνατοί και σχεδόν κανείς δεν μπορεί να σας αποκλείσει ότι δε θα υπάρξουν και καινούργιες ευκαιρίες ! Επαγγελματικά, είστε καλοί διαχειριστές των καταστάσεων αφού βάζετε παραμέτρους που οι άλλοι αγνοούν  και εσείς επωφελείστε!

Πηγή: Astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας