Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, αγαπητέ Κριέ. Μια νέα τάξη πραγμάτων θα δημιουργηθεί με αυτή τη διαφορετική οπτική, αλλά μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα νέα σε γνωστούς και φίλους. Αργότερα θα υπάρξουν πιο ευνοϊκές συνθήκες για εξηγήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

Ταύρος

Γενικά
Περιόρισε τα νεύρα σου, αγαπητέ Ταύρε, ώστε να αποφύγεις ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα αργήσουν να επανέλθουν. Η κούραση το τελευταίο διάστημα σε έχει φέρει στα όριά σου και δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις. Μην υπερβάλλεις και απόφυγε αναίτιες προστριβές και εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Δίδυμοι

Γενικά
Η κοινωνικότητα του ζωδίου σου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Μην υπερβάλλεις και μην παρασύρεσαι από το πρόγραμμα σου, ώστε να μην μπλοκάρεις σχέδια που βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίησή τους. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε βασανίζουν πολλά θέματα σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου – μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να υπάρξουν πολλές καταστάσεις για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

Καρκίνος

Γενικά
Η επιστροφή σε καταστάσεις και άτομα του παρελθόντος σε εκθέτει σε κινδύνους, αγαπητέ Καρκίνε, τους οποίους δεν θέλεις να δεις. Μην αποφεύγεις κανέναν, αλλά μην αγνοείς όσα πέρασες αν δεν θέλεις σύντομα να ξαναβρεθείς στην ίδια δυσάρεστη θέση. Πιθανόν να δεχτείς μία συμφέρουσα πρόταση για κάποια πνευματική εργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου, κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. Να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων

Γενικά
Η ανάγκη σου για ασφάλεια, αγαπητέ Λέων, σε οδηγεί συχνά σε υπερβολικές εκτιμήσεις που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο δυναμισμός σου φέρνει ένταση και αδιέξοδο. Συγκρατήσου και παρατήρησε περισσότερες λεπτομέρειες – έτσι θα βοηθηθείς αρκετά. Μην επιβαρύνεσαι άλλο με κόντρες και αντιθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Άφησέ τα λοιπόν και σήμερα να εξωτερικευτούν για να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις που παίρνεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

Παρθένος

Γενικά
Τα πράγματα εξελίσσονται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, αφήνοντας πίσω τις άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος. Μην φοβηθείς το μεγάλο βήμα που θα φέρει την αναγνώριση και την ικανοποίηση που επιθυμείς. Φυσικά κάποιοι δεν χαίρονται, αλλά δεν σε απασχολεί αυτό. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, φρόντισε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα απαιτούν άμεση τακτοποίηση.

Ζυγός

Γενικά
Δυσκολίες και εμπόδια προβλέπονται για το ζώδιό σου, τα οποία μπορούν να τινάξουν στον αέρα τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και λάβε αυστηρά μέτρα ώστε να περιφρουρήσεις όσα έφτιαξες με πολύ κόπο, ειδικά τώρα που βαδίζεις στην πραγματοποίηση των επιθυμών σου. Σύντομα τα νέα θα είναι ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις την απαιτούμενη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να αποφύγεις τα προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.

Σκορπιός

Γενικά
Το ηθικό σου είναι πεσμένο τον τελευταίο καιρό, αλλά η κινητικότητα των ερχόμενων ημερών βελτιώνει αισθητά τη διάθεσή σου και αναλαμβάνεις νέες ευθύνες που από καιρό αποφεύγεις. Ουσιαστικές αλλαγές πρόκειται να έρθουν για το ζώδιό σου, αλλά όχι όσο σύντομα επιθυμείς, γι’ αυτό μην βιάζεσαι ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει σήμερα να προσέξεις αρκετά τα λόγια σου, ειδάλλως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα φέρνει μεγάλες ευκαιρίες για το ζώδιό σου, οι οποίες θα κατευθύνουν τους στόχους σου προς την επιτυχία. Η αρμονία στον τομέα των φιλικών σχέσεων σού προσφέρει ασφάλεια και στήριξη. Κάποιες αλλαγές θα συμβούν με δυσκολία αλλά θα αποδειχθούν προς όφελός σου. Μην δυσανασχετείς λοιπόν και συνέχισε τον δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος και σήμερα και θα προβληματιστείς αρκετά με τα πολλά έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Δυνατές συγκινήσεις σε ταράζουν, αγαπητέ Αιγόκερε, και χάνεις τις ισορροπίες σου. Μία εξομολόγηση θα επαναφέρει την κατάσταση και θα βρεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Κάποια ανησυχία είναι βάσιμη αλλά υπερβολική – καλό θα είναι να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς. Τα πράγματα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να καταξιωθείς και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα.

Υδροχόος

Γενικά
Οι υπολογισμοί που έκανες μέχρι τώρα, αγαπητέ Υδροχόε, σε έφεραν εκτός ορίων. Η απομόνωση στην οποία καταδίκασες τον εαυτό σου δεν βοηθάει σε καμία αποκατάσταση. Βάλε πρόγραμμα και τήρησέ το με αυστηρότητα, ούτως ώστε να διορθώσεις τα λάθη και μην αφήσεις άλλο χρόνο να πάει χαμένος. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στα αισθηματικά σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να συνεργαστείς, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις καταστρώσει από παλιά. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και σε αγχώνουν πολύ. Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις λίγο τα έσοδά σου.

Ιχθείς

Γενικά
Οι δυνατότητές σου είναι μεγάλες, αγαπητέ Ιχθύ, και εντυπωσιάζουν ένα άτομο κύρους που θα σου προσφέρει την ευκαιρία για εξέλιξη και πρόοδο. Εκμεταλλεύσου την πρότασή του γιατί η διάρκειά της δεν θα είναι μεγάλη και μην χάνεις τον χρόνο σου σε ανούσιες δραστηριότητες που δεν σε οδηγούν στην κατεύθυνση που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε σένα, που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Πηγή:oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας