Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Είναι μία ομολογουμένως δύσκολη Νέα Σελήνη για εσάς και φυσικά θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις και την προσοχή σε θέματα που σας αφορούν  γιατί αργότερα θα τα βρείτε μπροστά σας  να διογκώνονται και να μην μπορείτε να τα ελέγξετε. Δώστε λοιπόν σημασία στις λεπτομέρειες και κινηθείτε γύρω από αυτές και στηριχτείτε στα μελανά τους σημεία για να τα λύσετε. Όχι, τίποτα δεν είναι εύκολο… Και στα ερωτικά σας μην περιμένετε τίποτα να γίνει χωρίς τη δική σας δυναμική συμβολή!

Ταύρος

Μία Νέα Σελήνη με επικοινωνιακές προεκτάσεις και σαφείς εξηγήσεις και πολλές συζητήσεις ώστε τα θέματα να λυθούν μία και καλή! Πρέπει να μιλάτε και να μην κρατάτε τίποτα για τον εαυτό σας… Ερωτικά, αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε και να  διασφαλιστείτε κιόλας… Δύσκολα πάντως  θα καταφέρετε να βάλετε μία τάξη στα δικά σας μέτρα, ακόμα και στα επαγγελματικά σας… Ο αγώνας για εσάς είναι παρατεταμένης διάρκειας και σας θέλει έτοιμους!

Δίδυμοι

Οικονομικές διεκδικήσεις έρχονται να σας υπενθυμίσουν ότι αυτή η Νέα Σελήνη έχει ευκαιρίες που καλό είναι να τις κυνηγήσετε! Άρα λοιπόν  καλά κάνετε και προχωράτε σε δράση και φυσικά περιμένετε και το αντίκρισμα έτοιμο στα χέρια σας για να έρθει και να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε. Ερωτικά, οι εμμονές και τα συναισθήματα δε σας βοηθούν να είστε ελεύθεροι και πάλι το συναίσθημα να σας αναγκάζει να πάρετε αποφάσεις… Επαγγελματικά, καλά κάνετε και ασχολείστε πιο εντατικά!

Καρκίνος

Μία Νέα Σελήνη δική σας που είναι ακριβώς στο σημείο που θέλετε για να κάνετε τα πράγματα να έχουν την υπόσταση που θέλετε και να τα εξελίξετε με όση ορμή διαθέτετε! Ερωτικά, τώρα ξέρετε ότι εσείς κινείτε  τα νήματα και μάλιστα με απόλυτο δυναμισμό αφού αυτό που σας κάνει να εξελίσσετε τα πράγματα είναι οι δικές σας πρωτοβουλίες.. Επαγγελματικά, σωστά αγχώνεστε για κάποιους συνεργάτες και θεωρείτε ότι κάτι σας κρύβουν!

Λέων

Μία Νέα Σελήνη για το δικό σας ψυχισμό και τις δικές σας εσωτερικές ανάγκες που θέλουν από εσάς απαντήσεις και μάλιστα με απόλυτη σειρά προτεραιότητας… Για τα ερωτικά σας, αν βάλετε όρια τα οποία είναι μόνο από την πλευρά σας σημαντικά, και για τους άλλους ανούσια, τότε θα βρεθείτε με τις απορίες σας… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι έχετε πολλές εκκρεμότητες και θα ξεπηδήσουν κι άλλες και έτσι χαλαροί δεν μπορείτε να είστε!

Παρθένος

Πιο κοινωνικούς σας κάνει αυτή η Νέα Σελήνη, στην οποία με ευκολία βάζετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας ακόμα και τους εμπιστεύεστε σχεδόν χωρίς να σας έχουν αποδείξει ότι το αξίζουν… Ερωτικά, αυτό που σας κάνει να δραστηριοποιείστε είναι ότι υπάρχουν κάποιες θετικές ενδείξεις που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας, όμως με συγκεκριμένο τρόπο… Επαγγελματικά, οι εύκολες λύσεις έχουν και εφήμερο χαρακτήρα!

Ζυγός

Μία Νέα Σελήνη με πολλές υποχρεώσεις για εσάς και σκέφτεστε να προσθέσετε και άλλες σε αυτό! Έτσι λοιπόν για τα επαγγελματικά σας  το καλοκαίρι θα αργήσει να έρθει για εσάς τουλάχιστον με στιγμές χαλάρωσης και ανάλαφρη διάθεση… Πιστεύετε ότι πρέπει να τα εκμεταλλευτείτε όλα γρήγορα και φυσικά να είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε όπως πρέπει. Ερωτικά, είστε πολύ κτητικοί και φυσικά αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει, τουλάχιστον προς το παρόν!

Σκορπιός

Μία Νέα Σελήνη για εσάς ιδιαίτερα αποκαλυπτική  και για να σας ανοίξει δρόμους και για να σας βάλει σε δύσκολες διαδικασίες που είναι για εσάς σημαντικές ως προς την εξέλιξη των γεγονότων. Έτσι λοιπόν, νομικά θέματα έρχονται να σας αποδείξουν ότι είστε κυρίαρχοι ή μπορείτε να κατοχυρωθείτε για όποια ζητήματα και αν σας απασχολούν. Για τα επαγγελματικά σας νιώθετε ότι το να μην είστε ασφαλείς δεν μπορεί να σας κάνει και δημιουργικούς. Ερωτικά  μην είστε ευκολόπιστοι, αλλά να διερευνάτε αυτά που σας λένε!

Τοξότης

Ώρα για αποκαλύψεις για εσάς ακόμα και δύσκολες ή ακόμα και αν τις είχατε καταχωνιασμένες και χρειαστεί να τις βρείτε και να τις φέρετε στην επιφάνεια… Για τα ερωτικά σας  δεν μπορείτε να κρύβεστε ή τουλάχιστον να μην ψάχνετε για κάτι που σας φαίνεται ύποπτο ή δεν είναι όσο ξεκάθαρο θα θέλατε. Ευκαιρία να φωτίσετε και εσείς κάτι που κρατάτε κρυμμένο… Επαγγελματικά, τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί μαθαίνετε ότι ο οικονομικός παράγοντας μπορεί να είναι ανασταλτικός στα πλάνα σας!

Αιγόκερως

Μία Νέα Σελήνη για εσάς που έρχεται να σας αφυπνίσει για όλα τα σημαντικά που έχετε αφήσει στην άκρη και παραμονεύουν για  να σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας και με τα ερωτικά σας σχεδόν ταυτόχρονα! Ερωτικά  πάντως  φοβάστε ότι είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους , κυρίως γιατί γίνεστε απόλυτοι… Αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει και αντιπαραθέσεις τις οποίες θα τις προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι… Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, εδώ είναι που μπορείτε να δείξετε ότι αυτό που εσείς θέλετε να κάνετε θα το κάνετε ακόμα και αν υπάρχουν διαφωνίες, γιατί υπάρχουν επιχειρήματα!

Υδροχόος

Αυτό που σας λείπει είναι ο χρόνος για να κάνετε τα πράγματα να έχουν σημαντική υπόσταση ή να τα δείτε στη σωστή τους διάσταση.  Για τα ερωτικά σας  λοιπόν βάζετε κανόνες που ζητάτε να τις τηρήσουν με ευλάβεια… Βασικά, θέλετε οργάνωση και σ’ αυτόν τον τομέα, πράγμα  όμως που το κάνετε επιτακτικά και ίσως να το ζητάτε και με λάθος τρόπο… Επαγγελματικά  σας ενδιαφέρει να είστε πρωταγωνιστές έστω και αν αυτό ενοχλεί τους ανωτέρους σας!

Ιχθείς

Μία ερωτικότατη για εσάς Νέα Σελήνη που σχεδόν σας προτρέπει να ερωτευτείτε και να μην σκέφτεστε τίποτα άλλο ή αν αυτός ο άνθρωπος είναι κατάλληλος για εσάς… Έτσι λοιπόν  προσέξτε μήπως είστε ευκολόπιστοι ή μοιράζετε υποσχέσεις σε άλλους με μεγάλη ευκολία… Γιατί κατά τα άλλα, ο μαγνητισμός σας είναι αυτός που θα σας φέρει όλες τις επιλογές στα πόδια σας και βέβαια μπροστά στα μάτια σας… Μην αναλώνεστε σε πολλές συζητήσεις στα επαγγελματικά σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο μάλλον υπερ-αναλύετε τα πράγματα παρά τα αποσαφηνίζετε!

Πηγή: astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας