Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Μέρα για εσάς που πάλι θα μετακινηθείτε και κάποιες επιπλέον δουλειές που μπαίνουν σφήνα και αυτές τις καταφέρνετε… Ερωτικά, μπορείτε να αποκαταστήσετε τα πάντα με την καλή σας διάθεση αλλά και τις κατάλληλες εξηγήσεις που σας δίνεται η ευκαιρία να τις δώσετε πολύ εύκολα, αφού ευνοούνται οι συνθήκες για γρήγορη αποκατάσταση… Επαγγελματικά, μη γίνεστε εγωιστές, αφού έτσι και αλλιώς έχετε τις πρωτοβουλίες στα χέρια σας!

Ταύρος

Σας αρέσει να κάνετε μυστικές σκέψεις και να απομονώνεστε, αλλά σημασία έχει ότι σήμερα αυτό μπορεί να είναι και παρεξηγήσιμο… Έτσι λοιπόν για τα ερωτικά σας  μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους χωρίς εσείς να κάνετε τις κινήσεις σας, αφού έτσι μόνο θα κερδίσετε χρόνο. Επαγγελματικά, επιστρατεύστε την υπομονή σας και δε θα χάσετε. Αυτό που δε λέτε ή δείχνετε αδιαφορία είναι γιατί το προετοιμάζετε ακόμα καλύτερα, χωρίς να φαίνεται ότι βιάζεστε.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα  σας θέλει πρωταγωνιστές. Και αν δεν το καταλάβετε από την αρχή θα δείτε ότι οι συνθήκες σας σπρώχνουν στο να γίνετε και μάλιστα με απόλυτα μεγάλη επιτυχία. Ερωτικά  νιώθετε έντονα και αν αναρωτιέστε αν υπάρχει ανταπόκριση  τότε θα δείτε ότι υπάρχει μεν  αλλά εσείς θέλετε περισσότερη,  ίσως και να μη βάλετε κανένα όρια και περιορισμό… Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, καθώς πιστεύετε ότι τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Καρκίνος

Για εσάς τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Γι’ αυτό και εσείς βιάζεστε αλλά για αυτό μπορείτε να υπερφορτώσετε τον εαυτό σας και να μην προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα με ηρεμία. Ειδικά στα επαγγελματικά σας το πρόγραμμα είναι υπερφορτωμένο και δεν προλαβαίνετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Ερωτικά, κάνετε τις τελευταίες διερευνητικές σας κινήσεις και ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Λέων

Μία μέρα που θέλει εσάς σε θέση ομιλητή και μάλιστα να αναγκαστείτε να πείτε και κάτι που θεωρούσατε ότι πρέπει να μείνει μυστικό ή το αντίθετο να μην ξέρετε αν πρέπει να αποκαλύψετε κάτι ή να το αφήσετε για αργότερα… Ερωτικά πάντως  νιώθετε ότι υπάρχει μία καλύτερη ανταπόκριση ίσως όχι στον απόλυτο βαθμό αλλά γενικά μπορείτε να το ευχαριστηθείτε. Επαγγελματικά  μην ενθουσιάζεστε, γιατί αυτό μπορεί να σας αποσυντονίσει. Ευτυχώς έχετε και συμμάχους.

Παρθένος

Είστε πιο ευδιάθετοι αλλά για κάποιο λόγο είστε συγκρατημένοι. Σας αρέσει που νιώθετε ανεξάρτητοι αλλά θέλετε να έχετε και περισσότερες δεσμεύσεις. Πρέπει να ψάξετε τη ρίζα των προβλημάτων σας  ή των επιθυμιών σας… Θα σας βοηθήσουν και οι φίλοι σας  οπότε όλα θα πάνε καλύτερα. Ερωτικά  κάτι αλλάζει και αυτό το υποδέχεστε πολύ θετικά. Από την άλλη  ίσως έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες από όσες σας επιτρέπεται σε αυτή τη φάση. Επαγγελματικά  δεν χρειάζεται να βιάζεστε, απεναντίας να κάνετε κάτι σε βάθος χρόνου!

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα σας προσγειώνει για τις επαγγελματικές σας κινήσεις λίγο απότομα και φυσικά σας κάνει καχύποπτους, γι’ αυτό ίσως να κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε γιατί νιώθετε πίεση. Ερωτικά έχετε θετικά ερεθίσματα που είναι αποτέλεσμα της δικής σας καλής διάθεσης που το λαμβάνετε με θετικά μηνύματα που θέλετε να τα επιστρέψετε. Επαγγελματικά σας πιέζουν ίσως και λίγο άδικα και σας δημιουργούν υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Σας αρέσει να είστε αυτοί που υποκινείτε τις καταστάσεις ίσως και λίγο υπόγεια και να μην βγαίνετε απόλυτα μπροστά, όμως όταν χρειαστεί επιστρατεύετε τις δυνάμεις σας και δείχνετε τη δυναμική σας. Ερωτικά  σας αρέσει να δημιουργείτε ειδυλλιακές συνθήκες και να φεύγετε εντελώς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ίσως αυτό να μην το καταφέρετε στον απόλυτο βαθμό σήμερα. Επαγγελματικά, δύσκολα καταφέρνετε να ξεφύγετε από κάποιες διαδικασίες που σας καθυστερούν!

Τοξότης

Νιώθετε πιο δυνατοί με τον εαυτό σας και πιο σίγουροι με τις αποφάσεις σας. Αυτή τη φορά ξέρετε ότι αυτό που σας χρειάζεται είναι μία επιπλέον ώθηση που σήμερα όμως την βρίσκετε ακόμα και από τύχη… Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να κινηθείτε άμεσα και γρήγορα. Ερωτικά, πιστεύετε ότι οι συγκυρίες δεν ευνοούν να κάνετε μία δυναμική κίνηση, και αυτό σας γεμίζει ανασφάλεια και άγχος γιατί δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο… Επαγγελματικά, μπορείτε να περιμένετε μία καλή είδηση που θα σας γεμίσει αισιοδοξία!

Αιγόκερως

Όλο και καλύτερα είναι τα επαγγελματικά σας αν και το τέλειο δεν μπορείτε να το προσεγγίσετε, αν δε θυσιάσετε κάτι… Πρέπει όμως είτε να γίνετε σκληροί είτε να γίνετε απόλυτοι σε κάποιες αποφάσεις σας. Ερωτικά, σας αρέσει να προσπερνάτε τα εμπόδια και να παίρνετε πρωτοβουλίες που είναι σημαντικές για τη συνέχεια αν και αυτό προϋποθέτει μεγαλύτερη δέσμευση για εσάς. Πάντως, δείτε τάχιστα και αποφασίστε ένα οικονομικό άνοιγμα χωρίς να καθυστερείτε και σας προλάβουν άλλοι!

Υδροχόος

Είστε καλοί διαπραγματευτές σήμερα και μάλιστα αν παίξετε και ρόλο διαιτητή σε ένα επαγγελματικό θέμα μπορείτε να τα καταφέρετε μία χαρά και να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Ερωτικά πάντως  έχετε τον τρόπο να παρασύρετε θετικά και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να περνάτε καλά, αλλά και να δώσετε και μία υπόσχεση που είναι δύσκολο να την εκτελέσετε. Επαγγελματικά, υπάρχουν δυσκολίες για προθεσμίες που σας πιέζουν!

Ιχθείς

Έτοιμοι είστε να βάλετε ακόμα περισσότερο έρωτα στη ζωή σας  αλλά μπορεί και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό που να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε. Ερωτικά πάντως  είστε αρκετά ευδιάθετοι και πιστεύετε ότι κανείς δε θα καταλάβει ότι είστε σε σύγχυση. Επαγγελματικά, μπορείτε να ελπίζετε ότι ένα θέμα θα συρρικνωθεί και θα δώσετε έμφαση στα δυνατά σας σημεία, αφού θα αποκρύψετε τις αδυναμίες σας και όλα θα μπουν στην τροχιά που θέλετε.

Πηγή: Astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας