Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα;

 

Κριός
Γενικά
Οι εμπειρίες του παρελθόντος, αγαπητέ Κριέ, σε γέμισαν γνώσεις αλλά και υποσυνείδητες φοβίες. Είναι αδύνατον όμως να μην μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Σίγουρα κάποια άτομα στο παρελθόν σε πλήγωσαν, όμως κάποια άλλα σου έχουν αποδείξει πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Αυτή η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις στα επαγγελματικά σου και να είσαι σίγουρος ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Ταύρος

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Ταύρε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις οικογενειακές σου σχέσεις. Κάποια κοντινά σου πρόσωπα επιμένουν να ανακατεύονται στη ζωή σου και να δημιουργούν συζητήσεις γύρω από καταστάσεις που δεν τους αφορούν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσει οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα. Καλύτερα να περάσεις τη μέρα χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι αποδόσεις που έχεις μπορούν να αποκαταστήσουν προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά

Δίδυμοι

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Δίδυμε, το ερχόμενο διάστημα να σταματήσεις κάθε άσκοπη σπατάλη χρόνου και ενέργειας και να συγκεντρωθείς στους στόχους σου, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και μάλιστα πολύ σύντομα. Μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που αυτή την περίοδο μπορεί να μην σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να εκφράσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου, για να νιώσει καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται για το ζώδιό σου και καλό θα είναι να μην την αφήσεις να αιωρείται μόνο ως ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται τώρα να συμβάλουν θετικά σε αυτή την επίτευξη. Κατακτάς νέους ανθρώπους εντυπωσιάζοντάς τους με τον δυναμισμό και τις γνώσεις που σου χάρισαν οι παλιότερες εμπειρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αποφύγεις συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις βάλει επαγγελματικά, είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο ώστε να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

Λέων

Γενικά
Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση που έχεις δείξει τελευταία, σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου, σε οδηγούν σε ένα σταθερό και ευχάριστο κλίμα. Φρόντισε να έχεις ευελιξία μπροστά σε πιθανά μικροπροβλήματα που έρχονται και προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου χωρίς να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Τα δύσκολα σύντομα θα είναι παρελθόν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, τώρα με την Αφροδίτη στον Κριό θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Αν δεν έχεις ταίρι, με τα προσόντα που έχεις σε περιμένει η καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλά πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και αρχίζεις να κάνεις κινήσεις για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Παρθένος

Γενικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και κουτσομπολιά θα γίνουν, αγαπητέ Παρθένε, αφορμή για παρεξηγήσεις τις οποίες μπορείς να αποφύγεις, αν κρατήσεις μια αποστασιοποιημένη στάση. Ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή άλλων έρχονται στην επιφάνεια και καλό θα είναι να αποφεύγεις ακόμα και να ακούσεις σχετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον επαγγελματικό τομέα, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται κι εσύ νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Ζυγός

Γενικά
Το σύντομο διάστημα που πέρασε υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν για το ζώδιό σου, σε δίδαξε πολλά, ένα από τα οποία είναι το πώς να ξεχωρίζεις τους πραγματικούς σου φίλους. Τώρα πατάς πιο σταθερά στα πόδια σου και είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές στα αισθηματικά σου που δεν τις περιμένεις και έρχεται βέβαια και η γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Σκορπιός

Γενικά
Μία άσχημη εμπειρία που πέρασες πρόσφατα σε αναστάτωσε αρκετά. Ευτυχώς δεν υπήρξαν επιπτώσεις και μπόρεσες να σταθείς στα πόδια σου και να συνεχίσεις όπως πριν. Σύντομα θα έρθει μια πολύ καλή ευκαιρία για το ζώδιό σου, για την οποία φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσεις να την αξιοποιήσεις σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, καλό θα είναι πριν απαντήσεις να σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Το μεγάλο άγχος σου για σταθερότητα σού δημιουργεί εντάσεις και χάνεις τις ισορροπίες σου. Δείξε ψυχραιμία, γιατί οι καταστάσεις δεν θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν και δεν θα δυσκολευτείς πολύ. Η ηρεμία είναι η καλύτερη λύση για το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Αργότερα θα έρθουν όσα αναζητάς και θα τακτοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να διευθετήσεις σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Αιγόκερως

Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Αιγόκερε, για κοινωνική καταξίωση σε οδηγεί σε υπερβολές. Μην χάνεις άσκοπα τον χρόνο σου σε ασήμαντες εξόδους. Κάνε μία αξιολόγηση των προσκλήσεων, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις παράλληλα όσα χρειάζεται προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά πρέπει και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου αλλά και τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Υδροχόος

Γενικά
Ο φόβος της αποτυχίας σε οδηγεί, αγαπητέ Υδροχόε, σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Δώσε προσοχή και παρατήρησε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Μέσα σε αυτές θα δεις όσα επιμελώς κρύβουν κάποιοι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν πιθανά εμπόδια και να σε παρακάμψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονη την επιθυμία να προσφέρεις και άλλα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις συναλλαγές.

Ιχθείς

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ζητήσεις τη βοήθεια ενός αγαπημένου σου προσώπου σε μια υπόθεση την οποία γνωρίζει καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις τη συμβουλή του, αλλά να ξέρεις ότι η άποψή του έχει βαρύτητα. Άλλωστε, αυτό το άτομο σού έχει αποδείξει την αφοσίωση και τη σοβαρότητα της κρίσης του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα που έχουν σχέση με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό, για να μην έχεις πρόβλημα αργότερα.

Πηγή: oroskopos.gr

SHARE


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας