Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπο της Eurovision 2019
Η Eurovision έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο λογότυπο του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Στο λογότυπο βλέπουμε τρία τρίγωνα να σχηματίζουν ένα αστέρι από χρυσό.

Η έμπνευση για τα τρίγωνα είναι από τη σκηνή του διαγωνισμού σε σχεδιασμό του Florian Wieder.

«Το τρίγωνο, ένα από τα πιο παλιά σχήματα του κόσμου, είναι ένα σύμβολο που το βρίσκεις παντού στην τέχνη, τη μουσική, την κοσμολογία και τη φύση αναπαριστώντας τη σύνδεση και τη δημιουργικότητα. Καθώς τα τρίγωνα ενώνονται, γίνονται μία νέα οντότητα, που αναπαριστά τον απέραντο έναστρο ουρανό, καθώς τα αστέρια του μέλλοντος ενώνονται στο Τελ Αβίβ για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019», αναφέρει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός του Ισραήλ, KAN.

Μαζί με το βασικό λογότυπο, αποκαλύφθηκαν και δύο εναλλακτικά σχήματα. Όλα τα λογότυπα θα χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους στους δύο ημιτελικούς και στον μεγάλο τελικό.

Το σλόγκαν του Διαγωνισμού, «Dare To Dream», συμβολίζει την ενσωμάτωση, τη διαφορετικότητα και την ενότητα, που είναι και οι βασικές αξίες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

«Είμαστε πανευτυχείς με το λογότυπο που συνοδεύει το σλόγκαν του KAN για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019, “Dare to Dream”. Συμπληρώνει τη φανταστική και γεμάτη γωνίες σκηνή που δημιουργήθηκε από τον Florian Wieder. Ελπίζουμε το δημιουργικό λογότυπο για τον φετινό διαγωνισμό να εμπνεύσει τους 42 διαγωνιζόμενους που θα βρεθούν μαζί τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, καθώς ονειρεύονται να γίνουν οι αστέρες του μέλλοντος», δήλωσε ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού, Γιον Όλα Σαντ.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook