Αντελίνα Βαρθακούρη: Το συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα της για τα γενέθλιά του

Η Αντελίνα Βαρθακούρη πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο instagram φωτογραφία με τον πατέρα της και του ευχήθηκε χρόνια πολλά με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ναι, ναι, ναι εγώ είμαι η κόρη του μπαμπά μου, αυτή που μιλάει μαζί του 1.000.000 φορές το λεπτό, που τον έχει Θεό της, που είναι ο πρίγκιπάς της, ο σωτήρα της, που του τα λέει όλα, που κάθε μέρα όταν βλέπει ο ένας τον άλλον (καμία σαρανταριά φορές τη μέρα αγκαλιάζονται σαν να έχουν να βρεθούν 40 χρόνια και φυσικά εγώ είμαι η πιο όμορφη, η πιο έξυπνη σε οοοόλο τον πλανήτη για εκείνον και κάθε μέρα απορεί γιατί δεν είμαι πλανητάρχης αφού άνετα θα μπορούσα και ποοοοόσα άλλα που θα μπορούσα να γράψω πολλαααά βιβλία.

(Σε αυτό το σημείο ένα τεράστιο ευχαριστώ στον άντρα μου @harryvarthakouris που μας αντέχει. ευτυχώς είναι μπαμπάς κοριτσιών και δείχνει κατανόηση)

Να σας πω όμως κάτι;;;;; Δεν θα άλλαζα τίποτα, καμία υπερβολή γιατί αυτή η τοοοοόση αγάπη, η τόση πίστη, οι αμέτρητες καλές κουβέντες γεμάτες λατρεία….όλα αυτά κι άλλα πόσα κρατάνε τόσο σταθερό το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια μου ακόμα και στους μεγαλύτερους σεισμούς!

Αυτά τα τηλεφωνήματα μέσα στη μέρα, που ενώ 5 λεπτά πριν τα έχουμε πει όλα και ξαφνικά ακούς ντριιιιιν και θέλει να μου πει: Α ρε Αντελινάκι τι παιδιά έχετε κάνει….καταλαβαίνεις ότι η καρδιά μου σπάει από αγάπη, πεθαίνω γι αυτά τα παιδιά…να τους το πεις ε;;;;….ενώ τους το έχει πει ο ίδιος καμία 500ρια φορές μέσα στην ημέρα.

Κι αυτή η λατρεία προς τον Χάρη, που όταν με βλέπει να φουντώνω γιατί είμαι νευριασμένη με κάτι πάντα είναι εκεί να μου θυμίσει το νόημα της οικογένειας!

ΠΑΤΕΡΑ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΡΕΜΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ… Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΖΩΗ….ΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΔΕΝ Σ’ ΑΛΛΑΖΩ…. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ…ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!».


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook