Αναστασία Περράκη: Η πρώην του Μουρούτσου «καρφώνει» τη Νάργες για κακή συμπεριφορά στην κόρη τους (video)

Ενοχλημένη είναι η Αναστασία Περάκη με τη συμπεριφορά της Λάουρας Νάργες στην κόρη της, Έλενα.

Η παρουσιάστρια έχει σχέση με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τα Σαββατοκύριακα η μικρή τους επισκέπτεται στο σπίτι που μένουν.

Η Αναστασία Περράκη καλεσμένη της εκπομπής «Late night με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και στη σχέση του με την παρουσιάστρια.

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Από ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης», δήλωσε το μοντέλο.

«Αληθεύει ότι σε μια εκδήλωση είπαν στη μικρή ότι «η μαμά σου είναι στο Survivor»;

«Ναι και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ! Το συζήτησε πρώτα με μένα, της είπα ότι το παιδάκι εκείνο μπορεί να μην κατάλαβε».

Όσο για το αν γνωρίζονται με την Λάουρα Νάργες απάντησε: «Είχα δει τη Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας εμένα τα άλλα μου περισσεύουν».

Δείτε Επίσης